partizan79 15.05.08, 23:00 Tak się pytam k paddierżkie razgawora.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 16.05.08, 00:00 To_ja pisze że Szpile wywalili z roboty,czy cóś. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 16.05.08, 00:02 A i najbardziej inteligenty prezydent na świecie,obraził ponoć Baraka. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Cześć 16.05.08, 08:44 jakby tu powiedzieć, wiosna pełną gębą :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Co tam u Was? 16.05.08, 08:50 krzysztof_ja ma problemy ze swoim "ja". Czasami pisze na forum jako kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 16.05.08, 15:31 To_ja nie zamawia panienek,przez co nie mam roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Co tam u Was? 16.05.08, 16:14 krzysztof_ja napisał: > To_ja nie zamawia panienek,przez co nie mam roboty. www.zgapa.pl/zgapedia/Kuplerstwo.html w art. 204 §1 kk zagrożone karą do 3 lat pozbawienia wolności Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 16.05.08, 16:22 szarik_102 napisał: > www.zgapa.pl/zgapedia/Kuplerstwo.html > w art. 204 §1 kk zagrożone karą do 3 lat pozbawienia wolności --Zamelduj to swemu koledze Cfaniakowi.--Poprzeżywacie to razem. BUhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Re: Co tam u Was? 16.05.08, 17:57 U mnie marazm i brak walorów płatniczych . Tak na marginesie pytania: ------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 17.05.08, 17:40 Za ok.5 lat znowu ktoś zapoda stary wątek o wywaleniu z roboty Jakubiuka i wywoła burzliwą dyskusję, a może nawet chorobę jakiegoś reportera. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Co tam u Was? 17.05.08, 23:24 krzysztof_ja napisał: > Za ok.5 lat znowu ktoś zapoda stary wątek o wywaleniu z roboty > Jakubiuka i wywoła burzliwą dyskusję, a może nawet chorobę jakiegoś > reportera. A może napisze to, czego Jakubiuk do dzisiaj publicznie nie napisał, bo jest za kulturalny, że wniosek o jego odwołanie złożyła osoba po trzech wyrokach. Osoba - bydlak, który potrafił po pijanemu na oczach całego osiedla potrafił przystawić dziecku pistolet gazowy do głowy, odbezpieczyć i grozić że wystrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 18.05.08, 08:48 Ty to_ja mało wiesz jak widzę.Czyżby wasz przyjaciel, co to w czasie kiedy inni walczyli o demokrację stał, tam gdzie stało ZOMO i mundurek miał podobnego koloru tak mało wiedział.Słabe nieaktualne wiadomości kundelku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 18.05.08, 09:09 szarik_102 napisał: A może napisze to, czego Jakubiuk do dzisiaj publicznie nie napisał, bo jest za > kulturalny --Czy jest za kulturalny ,nie mnie to oceniać,ale jest napewno mądrzejszy i rozsądniejszy od autora postu.Po co ma wypisywać bzdury,jak ma do dyspozycji idiotów którzy napiszą wszystko co każe,dodadzą swoje i zabłysną na forum.Widzisz kondrat nie proszę o kasowanie wpisu ,tak jak ty kasujesz niewygodne dla siebie .Możecie jeszcze pisać,Fajna rozrywka tak niby anonimowo opluwać.Też wiele mógłbym,napisać i to prawdy, ale po co?.Ku uciesze czytających? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 18.05.08, 09:49 szarik_102 napisał: ,,pistolet gazowy ,, Tak szariku zapytaj Szpili jakie warunki trzeba spełnić by mieć zezwolenie na broń.Nie tak dawno wszyscy którzy już przeszli sito kontrolne i mieli zezwolenia, przechodzili ponowne badania .A dla ludzi którzy nie mają na to szans, są dostępne może nawet fajniejsze pistolety.Zawsze można poszpanować ,a że są praktycznie nie do odrożnienia. www.allegro.pl/item301775580_glock_26_po_mega_tuninngu_pelne_uzbrojenie_gratis.html Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 18.05.08, 09:51 poprawka www.allegro.pl/item301775580_glock_26_po_mega_tuninngu_pelne_uzbrojenie_gratis.html Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 18.05.08, 09:53 www.google.pl/search?hl=pl&q=to_ja8&btnG=Szukaj+w+Google&lr= druga pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: pykamy sobie.... 18.05.08, 09:56 to_ja8 Forum: Podlaska Grupa Strzelecka Wysłany: Sro 09 Kwi, 2008 Temat: Strzelanie z wiatrówki w eL Paso (Bielsk Podlaski) Witam! Pykamy sobie z synem i kilkoma kolegami po podwórkach w eL Paso. A można to po podwórkach. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: pykamy sobie.... 18.05.08, 11:24 krzysztof_ja napisał: > ... A można to po > podwórkach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: pykamy sobie.... 18.05.08, 12:45 Żeby pykać na podwórku, to trzeba je najpierw mieć. Mam Krzysiu,mam i to dużo większe.I notarialnie do mnie należy połowa tego włącznie z zabudowaniami ,a nie jakiś niewielki ułamek jak u ciebie.Choć i tak jakoś niezręcznie mówić mi, że to moje ,gdyż wypracowali to moi rodzice a nie ja.Może u ciebie jest inaczej,nie wiem,a jak będę chciał wiedzieć zapytam szarika,on i o tobie czasami dużo opowiada(nie mnie oczywiście ale chyba niechcący i nieświadomie wspólnym znajomym).Tylko po jaką cholerę mam to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: pykamy sobie.... 18.05.08, 13:40 No to jedź sobie do Trusek na tą to swoją połowę podwórka i rob na nim sobie co chcesz. A ja na swoim ... w eL Paso Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: pykamy sobie.... 18.05.08, 15:40 o_ja8 napisał: > No to jedź sobie do Trusek na tą to swoją połowę podwórka i rob na nim sobie co > chcesz. A ja na swoim ... w eL Paso Nigdy nie mieszkałem w wymienionej miejscowości.A tobie na tej twojej 1/6 nie jest ciasno.A masz jeszcze na Cegielnianej,chyba jeszcze masz. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: pykamy sobie.... 18.05.08, 20:02 Gumno!!!! Tak chyba nazywa się wiejskie podwórze. I nie ma znaczenia z jakiej wsi pochodzi słoma wystająca z twoich butów... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: pykamy sobie.... 19.05.08, 18:01 Serwis, nie obrażaj proszę ludzi ze wsi, bo się partizanek zdenerwuje i kiszeczka będzie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Co tam u Was? 18.05.08, 12:25 szarik_102: >A może napisze to, czego Jakubiuk do dzisiaj publicznie nie >napisał, bo jest za >kulturalny Roztrojenie jaźni normalnie, Szpilo;P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 16.05.08, 16:16 Firmowy samochód, którym jeździ to_ja8 doznał, na szczęście, niegroźnego uszczerbku na zdrowiu. Właścicielowi samochodu po raz kolejny opowie się bajeczkę o rysich pazurach. img241.imageshack.us/img241/6470/zdjcie002uo4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Co tam u Was? 16.05.08, 16:59 krzysztof_ja napisał: > Firmowy samochód, którym jeździ to_ja8 doznał, na szczęście, > niegroźnego uszczerbku na zdrowiu. Właścicielowi samochodu po raz > kolejny opowie się bajeczkę o rysich pazurach. > img241.imageshack.us/img241/6470/zdjcie002uo4.jpg Byłeś świadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Co tam u Was? 16.05.08, 17:42 szarik_102, vel to_ja8, vel szpila 555 napisali; Byłeś świadkiem? - Byłem-zobaczyłem fotkę zrobiłem. buhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re:Szarik pies obronny 16.05.08, 17:48 Ty Szarik jako pies obronny jesteś cienki,jakiś taki wyleniały.Nie tak jak np.bulterier Jacek K.Siły brak czy rasa podła? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 94000:P 16.05.08, 23:55 Znaczy się wszystko po staremu. Czyli znośnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: 94000:P 17.05.08, 17:41 I pewnie nie wszystko czytają. Przynajmniej tak u mnie jest. A wcześniej przez długi czas nie było na forum postu, którego bym nie przeczytał.. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: 94000:P 17.05.08, 17:54 Ja też nie czytam wszystkich ale mam ulubione tematy Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul zupełnie jak ja 18.05.08, 13:45 partizan79 napisał: > A wcześniej przez długi czas nie było na forum postu, którego bym nie przeczytał.. Tak po łebkach to nie do końca się orientuję - znowu Szpilę wywalili? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: zupełnie jak ja 18.05.08, 13:51 pawlozsiul napisał: > Tak po łebkach to nie do końca się orientuję - znowu Szpilę wywalili? Nie, to tylko taka retrospekcja.... Przypadkowo znalazłem w necie ten artykuł z bardzo dosadnym komentarzem, po którym autora dosięgły siły "Ciemnej Strony Mocy". ... a po jakimś czasie ewakuował się do W-wy. Teraz sypia spokojnie. Ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul są różne wersje 18.05.08, 14:02 O tym, że przeniósł się za sprawą tego własnie artykułu po raz pierwszy słyszę od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: niektórym się udaje 18.05.08, 15:59 to_ja8 napisał: Przypadkowo znalazłem w necie ten artykuł z bardzo dosadnym komentarzem, po > którym autora dosięgły siły "Ciemnej Strony Mocy". > ... a po jakimś czasie ewakuował się do W-wy. > Teraz sypia spokojnie. Ma się dobrze. - Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 ... innych się niszczy 18.05.08, 19:57 krzysztof_ja napisał: > ...Nie wiem tylko czy on > wie, że w Bielsku zrobiono z niego psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re:Miss Podlasia 18.05.08, 12:52 Dobre dla Bielska wiadomości.Mieszkanka naszego miasta Marta Łukiańczuk została Miss Podlasia.Gratulacje. www.bstok.pl/miss/miss_podlasia_2008/?m=17&z=a Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re:Miss Podlasia 19.05.08, 18:05 Do dziś nie mogę zrozumieć, po co dziewczyny biorą udział w takich konkursach.. Tak czy siak, jeśli ma to sprawić radochę tejże Marcie czy też Jej Rodzicom - gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re:Miss Podlasia 19.05.08, 21:57 ujęcia fotooptyka całkiem - gratuluję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Szpila chyba kupuje Plac Inwalidów 18.05.08, 14:01 Kręci się po okolicy w gajerku. Szpilo, pięćdziesiąt starych baniek to i tak przegięcie za ten brudny chłam. Dawaj trzy tysiące nowych i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Re: Co tam u Was? 21.05.08, 08:26 Na moim świerczku wyrosło takie coś : www.nikandr.republika.pl/choinka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś