Dodaj do ulubionych

Słońce Peru gasnie!

19.05.08, 19:30
Jest tak jak przewidywalem!Skoncza jak kiedys SLD
wiadomosci.onet.pl/1752289,11,item.html
Obserwuj wątek
    • pawlozsiul żebym ja lewak bronił libertynów???????? 19.05.08, 22:23
      Poradzą sobie. Dostaną bonus za normalność. Za te czarne wołgi
      ministra Zero.
      • lechowski51 Pawloziul Ty raczej.. 19.05.08, 22:38
        ..modl sie o cud bo.....Ziobro ponownie sie zbliza
        • pawlozsiul Ziobro zbliża się najwyżej do psychiatryka 20.05.08, 04:49
          Nawet się z Tobą zgodzę w ocenie rządu Tuska - nieroby. Dawno
          powinni wyciąć PiS do gołej ziemi, ale im się nie chce.
          • lechowski51 Czasy Robespiera... 20.05.08, 17:53
            i innych lewackich rzeznikow na szczescie przeszly do historii.Bedziesz
            pawloziul niedlugo wraz ze mna glosowal przeciwko PO jak zaczna prywatyzowac
            szpitale,"krecic lody" na autostradach a TV zamienia w kolejne imperium Solarza
            lub Waltera.
            • obserwer11 cenię ludzi Pracy, jakoś tak mam... 21.05.08, 23:55
              praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,67738,5169623.html
              • lechowski51 Re: cenię ludzi Pracy, jakoś tak mam... 22.05.08, 00:04
                Jakim czlowiekiem pracy jest Tusk widzi to cala Polska od 20 lat...
                • konfederata to jakis film nagrywaja ? 22.05.08, 00:41
                  kiedy będzie premiera ?
                  • lechowski51 Re: to jakis film nagrywaja ? 22.05.08, 09:42
                    Premierą bedzie Julka Pitera
                    • krzysztof_ja Re: Ulubiona nalewka 22.05.08, 09:56
                      Ulubioną nalewką PIS-owcow,jest ,,ziobrowka,,
                      skład;
                      -marny adwokat
                      -kacze jaja
                      • szpila555 Re: Ulubiona nalewka 22.05.08, 10:02
                        O "trawce" zapomniałeś, a to już specjalnoćć kogo innego :)
                        • krzysztof_ja Re: Ulubiona nalewka 22.05.08, 10:09
                          szpila555 napisał:

> O "trawce" zapomniałeś, a to już specjalnoćć kogo innego :)
                          W przeciwieństwie do ....,nie mam sklerozy,ale Tusk nie należy do Pisu.
                          • lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 22.05.08, 18:36
                            Slonce Peru wzielo sie do roboty!Jutro ma sie spotkac z
                            dziennikarzami!!!!!!!...bu ha ha
                            www.dziennik.pl/polityka/article177262/Tusk_chce_nas_przekonac_ze_pracuje.html
                            • lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 24.05.08, 10:56
                              Biedak dostal chyba udaru na Machu Pichu,gadal znow bez sensu ponad godzine....i
                              wyszlo na to ze zdemisjonowal sam siebie
                              • obserwer11 Re: Ulubiona nalewka 24.05.08, 14:14
                                pl.youtube.com/watch?v=b9DBJ6CvETg&feature=dir
                                • lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 27.05.08, 22:27
                                  Zasłyszane czyli cała prawda o premierze Donaldzie Tusku

"Na fotelu siedzi Donek
                                  Nic nie robi cały dzionek

O wypraszam to sobie!
                                  Jak to , ja nic nie robię?
                                  A kto się w lustrze przegląda
                                  I twierdzi, że pięknie wygląda?

A kto dziś zgubił długopis
                                  I zwalił wszystko na PiS?
                                  A kto sprawdził, czy Stefan nie warczy?
                                  Czy to nie wystarczy?

Na fotelu siedzi Donek
                                  Nic nie robi cały dzionek.

Przepraszam, a nie uścisnąłem Bronka?
                                  A nie usłyszałem dzwonka?
                                  A nie powiedziałem <dzień dobry>?
                                  A nie skrytykowałem Ziobry?

A TVN-u nie oglądałem?
                                  A znów nie obiecałem?
                                  A nie zadbałem o ciało?
                                  To dla Was ciągle jest mało?

Na fotelu siedzi Donek
                                  Nic nie robi cały dzionek

Nie poleciał do Davos, bo mu się nie chciało
                                  Nie spotkał się z Prezydentem, bo czasu miał za mało
                                  Nie obniżył podatków, bo nie miał ochoty
                                  Nie pomógł emerytom, bo z tym za dużo roboty

Z przepracowania przyszła mu ochota na spanie
                                  A śniło mu się …..tanie latanie"
                                  • lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 27.05.08, 22:37
                                    Donald, Donald, pamiętam ...
                                    Krzysztof Cybruch - k-cybruch.blog.onet.pl - 2008-05-27 17:18:00

Donald, Donald,
                                    pamiętam, że miał być cud,
                                    rządzisz krajem bardzo źle,
                                    przerwij to choćby zaraz,
                                    coś w końcu zrób,
                                    nie przeciągaj już struny, o nie.

siejąc wciąż popelinę,
                                    nie śpisz co noc,
                                    trzymasz rezon ostatkiem sił,
                                    kochasz bardzo się w sobie
                                    skąd siły wziąć,
                                    by przetrzymać z Tobą te dni

z marzeń nic nie zostało,
                                    pomysłów już brak,
                                    do poduszki mam wciąż gorsze sny
                                    powiedz choć jeden raz, tak albo siak
                                    każdy waria(n)t jest lepszy niż Ty

ref.
                                    znów wyrzucałem, sobie dziś nad ranem,
                                    motyw mnie ganiał; po co Ci głos dałem
                                    czyżby to było mózgu zaćmienie
                                    następne będzie, może za sto lat ...

ławą szli statystycy, a wynik w dół,
                                    wciąż spadając, by niżej spaść
                                    czułeś przecie, że tracisz za gruntem grunt,
                                    w oczach Twoich już czaił się strach ...

rząd Twój wielbi reklamę i parcie na szkło,
                                    notowania miał kiedyś jak sen,
                                    ciągła wiara w sondaże zgubiła go,
                                    naród nie był już z Tobą, o nie ...

ref.
                                    znów wyrzucałem, sobie dziś nad ranem,
                                    motyw mnie ganiał; po co Ci głos dałem
                                    czyżby to było mózgu zaćmienie
                                    następne będzie, może za sto lat …

w wielkiej żyliśmy traumie przez długi czas
                                    i patrzyliśmy na cudzy ląd
                                    czarodziejka nadzieja kusiła nas,
                                    by na zawsze raz dać nogę stąd ...

powiedz Donku, czy ciągle musi tak trwać,
                                    czym to skończy się też nie wie nikt
                                    co masz zrobić już pewnie człowieku wiesz sam,
                                    a, że nie da się, proszę nie wmawiaj mi ...

(Autor tekstu oryginalnego - Marek Dutkiewicz)

• hansgrubber Re: Ulubiona nalewka 27.05.08, 22:48
                                      To ja juz wole to Peru.
                                      • lechowski51 Re: Ulubiona nalewka 28.05.08, 14:24
                                        wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=27417&wid=9994817
                                  • krzysztof_ja Re: Nicnierobienie 28.05.08, 20:55
                                    lechowski51 napisał:
                                    >
                                    > "Na fotelu siedzi Donek
                                    > Nic nie robi cały dzionek

I tak bardzo się nie dziwię, że mało robi,po jaką cholerę się
                                    wysilać jeśli i tak partia ,,Wysokich,, neguje wszystkie poczynania
                                    tego rządu.Nie wszyscy są też, tak zarąbiśćie pracowici jak nie
                                    przymierzając lokator Helu z braciszkiem.
                                    • lechowski51 Re: Nicnierobienie 29.05.08, 17:48
                                      Kolejne gnioty zamiast cudow
                                      www.dziennik.pl/polityka/article182463/Platforma_wsciekla_na_minister_Kopacz.html
                                      • lechowski51 Re: Nicnierobienie 29.05.08, 17:55
                                        Tekst dla myslacych.....nie dla ja krzysztof czy ball iles tam
                                        www.dziennik.pl/opinie/article180440/Tusk_gwarantem_spokoju_dla_grup_interesow.html
                                        • ja_dekabrysta Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 18:24
                                          jak bolszewik może stawiać pomnik upa skoro ich zawlczał co prawda
                                          rękami Polaków ale na rozkaz Moskwy, to jak to jest że lewak widzi
                                          bohaterów w uczestnikach upa.Nic ne panimaju,masło maślane czy
                                          obłuda.
                                          • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 19:27
                                            dekabrysta albo mniej pij albo jak pijesz nie pisz na forum
                                            • ja_dekabrysta Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 19:32
                                              lechowski51 napisał:

> dekabrysta albo mniej pij albo jak pijesz nie pisz na forum

czekam na wyjaśnienie od trzezwego gdze błąd myślowy
                                              • ja_dekabrysta Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 19:49
                                                dobra pomyliłem wątek ale jakie ma to znaczenie dla sedna pytania,na
                                                pohybel lewakom-zdrowia lechosiu mordo ty moja
                                                • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 20:25
                                                  na zdrowie!
                                                  • ja_dekabrysta Re: jednego nie rozumiem ? 29.05.08, 21:09
                                                    lechowski51 napisał:

> na zdrowie!
                                                    za zdrowie nie migaj się tylko tłumacz jak to jest
                                                  • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 03.06.08, 10:18
                                                    Jak mowila Sawicka-"lody zaczynaja krecic"
                                                    wiadomosci.onet.pl/1760843,11,dymisja_po_informacjach_o_korupcji_w_resorcie_zdrowia,item.html
                                                  • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 04.06.08, 18:36
                                                    Zalosne,smieszne....sam nie wiem jak to nazwac?Podobnie jak z raportem o CBA,tak
                                                    i tym razem w WSI-24,Gazecie Wybiorczej i innych "postepowych mediach" straszyla
                                                    Pitera ogromnymi przekretami,grozac niemal Trybunalem Stanu."Wysmarzyla" wiec
                                                    raport o "przestepacach" z PiS i..okazalo sie ze przez 6 miesiecy znalazla
                                                    nieprawidlowo wydatkowane 21 tys zl.Koszmar!!!
                                                    www.wprost.pl/ar/131051/Opublikowano-raport-Pitery/
                                                  • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 04.06.08, 18:48
                                                    POpaprancy i nieroby
                                                    www.dziennik.pl/polityka/article185858/Marszalek_wsciekly_na_leniwych_senatorow_PO.html
                                                  • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 05.06.08, 14:03
                                                    ...a mialo byc tak pieknie
                                                    www.dziennik.pl/opinie/article186412/Uczmy_sie_kochac_wiceministrow.html
                                                  • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 05.06.08, 23:04
                                                    Nie ma cudow to bedziemy miec wojne
                                                    wiadomosci.onet.pl/1763599,12,item.html
                                                  • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 06.06.08, 19:25
                                                    Takiego populizmu i demagogii nie bylo nawet w czasach gdy rzadzili czerwoni
                                                    Miller,oleksy czy Cimoszenko
                                                    wiadomosci.onet.pl/1764172,11,item.html
                                                  • lechowski51 Re: jednego nie rozumiem ? 06.06.08, 19:27
                                                    .......i znow znajda jak Julka Pitera "nielegalnego dorsza"za 6.50
                                                    wiadomosci.onet.pl/1764128,11,item.html
                                                  • lechowski51 cdn 15.06.08, 14:30
                                                    www.dziennik.pl/opinie/article190593/Pierwszy_cud_Tuska_benzyna_po_5_zlotych.html
                                                  • lechowski51 No i plyniemy.......... 23.06.08, 23:17
                                                    ...ciemny lud przestal wierzyc w cud i widzi coraz wiecej POparancow
                                                    Sondaż: PO spada, PiS rośnie
                                                    Gdyby wybory odbywały się w najbliższą niedzielę, Platforma Obywatelska
                                                    otrzymałaby 46 proc. głosów, zaś Prawo i Sprawiedliwość - 29 proc. - wynika z
                                                    opublikowanego sondażu SMG/KRC dla programu "Forum" w TVP Info.
                                                    W porównaniu z badaniem tego samego ośrodka sprzed trzech tygodni, Platforma
                                                    straciła 2 punkty proc., zaś PiS zyskał 3 punkty proc.

Próg wyborczy przekroczyłby także Sojusz Lewicy Demokratycznej z 8 procentowym
                                                    poparciem (wzrost o 1 punkt proc.), na PSL zagłosowałoby 6 proc. badanych
                                                    (spadek o 2 punkty procentowe). 6 proc. badanych nie wie, na kogo by zagłosowało.
                                                  • hansgrubber Re: No i plyniemy.......... 23.06.08, 23:39
                                                    Coz za rewelacyjny wynik! PiS ma o 3 % mniej niz w wyborach, PO o 5
                                                    wiecej! :)
                                                  • lechowski51 Re: No i plyniemy.......... 24.06.08, 23:09
                                                    Hans jak przyjda wybory to "cudem" bedzie jak POpaprancy zdobeda wiecej glosow
                                                    anizeli SLD po tym jak gruszki wyrosly na wierzbie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka