janek_pradera 10.08.08, 18:36 POWIEM TAK NIC NIE PORADZĘ ALE powiedzieć MUSZE ODCZUWAM SILNA NĘDZĘ MEJ EGZYSTENCJI NORMALNIE BłEEEE BY SIĘ NA JAKIE TORY poszło ALE WIADOMO żE STRACH;)NIECH TO prześpię się i minie ale dziś strasznie jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek_pradera Re: d 11.08.08, 17:20 silna bladź sen choć pociechą jednak nie pomaga czasem a ja tylko częścią pewnej siły :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: d 12.08.08, 17:09 Jak wypijesz, to nie będzie strach..; A czym spowodowana jest owa nędza Twej egzystencji? Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: d 14.08.08, 05:23 Czym sie tak stresujesz kolego? Nie stresuj sie, nabierz dystansu do zycia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: d 14.08.08, 06:42 :) hieh no cóż mogę powiedzieć nic na to poradzić nie moge pierwiastek melancholii we krwi mojej drąży i nic poradzić nie mogę ale próbuje:) i staram sie jak mogę thanks za dobre słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Glowa do gory, po burzy zawsze wychodzi slonce! 16.08.08, 22:59 :) hieh no cóż mogę powiedzieć nic na to poradzić nie moge pierwiastek melancholii we krwi mojej drąży i nic poradzić nie mogę ale próbuje:) i staram sie jak mogę thanks za dobre słowo:) --------------------------- Glowa do gory, po burzy zawsze wychodzi slonce, za zakretem zawsze jest prosta! Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: d 14.08.08, 06:43 do ludzi lasu mi tęskno Peresady Młodego Batiuka i samogonu przy leśnym ognisku;) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: d 16.08.08, 23:00 do ludzi lasu mi tęskno Peresady Młodego Batiuka i samogonu przy leśnym ognisku;) ---------------------- Co tam, beda nastepne imprezy, grunt to ich nie omijac! :) Odpowiedz Link Zgłoś