klaudia.inc 20.08.08, 19:45 witam wszystkich czytajacych:)) pytanko bedzie brzmiec nastepujaco?interesuja mnie wiadomosci o salonie"justyna" na ul.buczka w hajnowce? jak scinaja itp?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek_pradera Re: Fryzjer 24.08.08, 07:17 klaudia.inc napisała: > witam wszystkich czytajacych:)) pytanko bedzie brzmiec nastepujaco?interesuja > mnie wiadomosci o salonie"justyna" na ul.buczka w hajnowce? jak scinaja itp?? ja ze swej strony;)nigdy nie narzekałem:) no ale ja zawsze ten sam style żurnałowy miałem:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kr2008 Re: Fryzjer 24.08.08, 22:19 witam ... no cóz scinaja niby dobrze aczkolwiek jak dla mnie średnio się podoba. Za to uczesania dziewczyny robią świetne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myyyyyyyy Re: Fryzjer 24.03.09, 08:33 Pani Marzena robi świetnie włosy układa, ścina itp...polecam:))) Każdy nie jest doskonały, czyż nie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.na6 Re: Fryzjer 26.03.09, 15:39 witam:P Bardzo polecam zakład Pani Justyny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś