nikletni 26.08.08, 10:34 Zarzadzam dzisiaj gotowanie zupy grzybowej : www.nikandr.republika.pl/grzybek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujekjarek1 Re: Koniec lata 26.08.08, 17:26 smacznego :) u mnie grzybowa (z kurek) byla wczoraj :) znaczy nieuchronnie idzie ku jesieni wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Koniec lata 26.08.08, 18:12 partizan79 napisał: > Purchaweczka? ============================== Daltonisteczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Koniec lata 26.08.08, 19:49 W którym to lesie takie grzyby rosną??? Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Koniec lata 26.08.08, 19:58 tessa_bielsk napisała: > W którym to lesie takie grzyby rosną??? ============================================= Niestety , nie grzyby , ale grzybek . Jako pierwszy i jedyny dzisiaj znaleziony . Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Koniec lata 05.09.08, 19:59 nikletni napisał: > partizan79 napisał: > > Purchaweczka? > ============================== > Daltonisteczek ? to może poseruszka_ Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Jako że ... 06.09.08, 20:02 jadę zrania spokojności w lesie zażyć . Jutro niedziela , a więc "miastowi" z dzieciakami zjadą zwierza płoszyć . Pohukiwanie ,nawoływanie , opakowania po chipsach ( mama nie każe do samochodu wrzucać ) , papierki po cukierkach i batonikach , wszystko co nie zebrane powywracane korzonkiem w kierunku nieba . Mam już dzisiaj kilka zdjęć , a jutro każdego "grzybiarza" z ryzykiem obicia mordy nawet sfotografuję . Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Jako że ... 06.09.08, 21:04 nikletni napisał: > jadę zrania spokojności w lesie zażyć . > Jutro niedziela , a więc "miastowi" z dzieciakami zjadą zwierza > płoszyć . Pohukiwanie ,nawoływanie , opakowania po chipsach ( mama > nie każe do samochodu wrzucać ) , papierki po cukierkach i > batonikach , wszystko co nie zebrane powywracane korzonkiem w > kierunku nieba . Mam już dzisiaj kilka zdjęć , a jutro > każdego "grzybiarza" z ryzykiem obicia mordy nawet sfotografuję . Niku zachowaj twarz w całości :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Będę miał zupkę grzybową 05.09.08, 18:42 w srodku zimy : www.nikandr.republika.pl/susz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Będę miał zupkę grzybową 07.09.08, 01:16 mniam : img155.imageshack.us/my.php?image=grzybynastolemn2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Będę miał zupkę grzybową 07.09.08, 07:51 Ja też , ale dzisiaj skromnie tylko 69 znalazłem . Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Koniec lata 07.09.08, 12:51 zupka jak zupka ,ale czy Ty po tych grzybkach nie będziesz widział różowych słoni albo latających fortepianów,bo po grzybkach to nieraz tak jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś