nikletni 02.09.08, 10:59 Nie mogę się dzisiaj zmobilizować do jakiejś pozytecznej roboty . Pogoda taka , czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikletni Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 12:30 Skoro dotąd nie przeczytałem żadnej dobrej rady , to wszelkie żyjątka wodne , wczesniej i tak zdechłe na skutek chlorowania ,zagotowuję celem zaparzenia nastepnej kawy . Może pomoże . Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 13:24 a ja sobie dzisiaj dla urozmaicenia życia wziąłem dzień wolnego na żądanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 14:19 A w Wielkopolsce grzyby już są ? Nawet mi się do lasu zaznać spokojności dzisiaj się nie chciało . Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 15:53 pomysl o tych, ktorzy dzieki Tobie funkcjonuja - Zakladzie Energetycznym, Telekomunikacji, gazowni (moze znasz Krystyne?) ;) itp... motywacja sie znajdzie, w koncu terminy platnosci za ich uslugi znasz :) wuj pozdrawia juz jesiennie Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 16:41 trochę jest ;) nawet mały znalazł coś w czasie spaceru :) img215.imageshack.us/my.php?image=grzybypa9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Jadę jutro na grzyba 02.09.08, 18:47 Przed kilkoma dniami znalazłem ... jednego podgrzybka , co uwieczniłem o tutaj : www.nikandr.republika.pl/grzybek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Jadę jutro na grzyba 02.09.08, 19:21 partizan79 napisał: > A gdzie jeździsz na grzyba? ===================================== Wajennaja tajna . Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Jadę jutro na grzyba 02.09.08, 19:41 Ja w drugi bok akurat , ale jak coś znajdę , to napiszę . Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 19:01 Weź "węgielek":P Odpowiedz Link Zgłoś
klon0001 Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 19:08 nikletni napisał: > Nie mogę się dzisiaj zmobilizować do jakiejś pozytecznej roboty . > Pogoda taka , czy co ? ....... Uzależnienie od intenetu? To pierwszy objaw..brak zaiteresowania czymkolwiek innym. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 19:15 A jaki był u Ciebie drugi objaw? Odpowiedz Link Zgłoś
klon0001 Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 19:18 Nie omieszkam Cię uprzedzić, jak się uzależnię Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 19:28 Nawet internetowi nie chce się normalnie transferować . Ot idzie tak na niby ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Co zrobić,żeby się chciało coś zrobić ? 02.09.08, 19:43 Microsoft na drugim komputerze instaluje mi zupełnie dobrowolnie nowy Servis Pack (zaleta legalnego oprogramowania), ale też tak , jakby chcieli i nie chcieli . Strasznie wolno . Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Napisałem onegdaj , że jadę na grzyba 04.09.08, 11:36 i wszyscy pojechali zobaczyć , czy już rośnie ( sztuk raz ) . Ostał tylko szpila555 i partizan79 ( jak widać po wczorajszych postach ). Stwierdzam , że nie byłem i grzyba nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś