troll001 10.10.08, 16:44 Czy może ktoś z Was wie co sie dziaje podczas dnia z falami radiowymi wygląda to jak fatamorgana , rano i popołudniu jest ok w dzień fale znikaja tak już jest od paru dni !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Radio 10.10.08, 19:04 Zauważyłem, szczególnie ginie Radio Białystok i RMF FM. Może jakieś remonta nadajnika? Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Radio 10.10.08, 19:07 Tylko Radio Jerycho odbiera czyściutko. Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Radio 11.10.08, 07:19 u mnie czyściutko : www.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?p=r1 Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Normalne 11.10.08, 16:51 Radio z elewatora nadaje na słusznych falach , a reszta na niesłusznych ideologicznie i podlegają upadlościom na skutek akywności słonecznej . W tłumaczeniu : -wybuchów na Słońcu ( Bozia się sierdzi ) . Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Telewizja 11.10.08, 17:32 Na dwójce jakiś program oglądam . Na krzesełkach nie mieszczą się takie w czarnych sukienkach i purpurowych berecikach . Podbrzuszki może jakieś im montować ? Przyzwoiciej by wygladało . Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Telewizja 13.10.08, 06:40 Polecam poszperać w necie a później bzdury wypisywać Panie Chelewski;) a tak prawdę mówiąc to odpowiedzi szukajcie tutaj www.e- ter.pl Utrudnienia potrwają jeszcze dzisiaj i jutro. Niestety w godzinach 10-17 nie usłyszymy: jedynki dwójki trójki rmf-ki racji zetki r-bstok i wszystkich innych dmuchających z Krynic Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Telewizja 13.10.08, 09:25 sorki za przeklawiszenie - tak to było do Ciebie - o ile mogę na Ty Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Telewizja 13.10.08, 10:20 a na jaki ja Ci odcisk nacisnąłem? Napisana przeze mnie aluzja jest co najmniej jest dwuznaczna.Zabrakło Ci na ten moment poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Telewizja 13.10.08, 10:45 stepby napisał: > lub Tobie inwencji "twórczej" poetą nie jestem, co racja to racja Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Telewizja 13.10.08, 10:34 Najbardziej aluzyjnie pisze nik.Nik przyznaj sie ze to pop za Twoje grzechy dal Ci na pokute wypisywanie glupot na "lacinnikow Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny O , mój ulubiony lechowski , 13.10.08, 17:56 piszę o faktach . Co , nie podobają się ? Taki jest widać Twój "obóz polityczny" (na razie nie przytoczę linku) . Dawno jesteś w NOP-ie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: O , mój ulubiony lechowski , 13.10.08, 18:10 Stary ORMOwiec -podgladacz , gotowy podawac nr.rejestracyjne aut kobiet poruszających sie po Bielsku......wie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: O , mój ulubiony lechowski , 13.10.08, 18:15 Ze służbą nie rozmawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: O , mój ulubiony lechowski , 13.10.08, 23:12 nikus tos Ty taki wschodni chrzescijanin? Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: O , mój ulubiony lechowski , 14.10.08, 18:37 Nik jest jak prawdziwy arbuz- z zewnątrz może być różny, zazw. - zielony ale w środku zawsze - czerwony! i najlepsze to te PUSTE- (jak jego Puste komentarze) zresztą chyba już wzyscy się przyzwyczaili do jego monotematycznych komentarzy>... Niku- pytam po raz kolejny z kąd ta awersja. Mogę napisać swoją wersję?? Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: ram-bo 14.10.08, 20:21 Tak przy okazji , mógłbyś podać jakiś link do swojego postu , w ktorym błysnąłeś intelektem ? Welmi proszę . Zweryfikuję rano . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ram-bo 14.10.08, 20:35 Nikus lecz swoje obsesje bo dyskusje nawet o rybach sprowadzisz do Ojca Rydzyka i Kosciola Katolickiego Odpowiedz Link Zgłoś