szpila555 19.12.08, 13:03 Filmy z sesji Rady Miasta w trakcie wysyłania na serwer, niedługo podam do nich linki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Budżet Miasta uchwalony 19.12.08, 16:31 Wynik głosowania 20:0 www.youtube.com/watch?v=fDeY4a5Rs-4 Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 20-0 21.12.08, 11:44 to walkower w koszykowce, nawet Gierek nie osiagal stuprocentowego poparcia... no coz budzet przyjety i trzeba z tym zyc wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Pozostałe linki do filmików z sesji 19.12.08, 17:44 Wszystkie filmiki z sesji przesłane na YouTube są (lub jeszcze będą)pod adresem: www.youtube.com/profile?user=szpila555&view=videos Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Już niedługo wybory 20.12.08, 18:51 2 tys. podpisów zebranych o zalew. A to konkretna liczba głosów. Z tego trzeba odliczyć niepełnoletnich - zostanie 1 tys. Przypadkowych 500 . To i tak zostaje 500 głosów a to już jest coś. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Niech Będzie Uchwalony Budżet Miasta. 20.12.08, 19:07 Jakoś bielszczanom nie chce się oglądać tych filmików. Mało wejść. Też jakoś weny nie czuję, żeby zapoznać się z materiałem.. Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Niech Będzie Uchwalony Budżet Miasta. 20.12.08, 19:39 niech będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Budżet Miasta uchwalony- Szplo! 20.12.08, 20:20 Szpilo, a co w budżecie dla Studziwód? I cosik miało być na Studziwodzką? może wiesz- ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Budżet Miasta uchwalony- Szplo! 21.12.08, 10:13 kamaro99 napisał: > Szpilo, a co w budżecie dla Studziwód? > I cosik miało być na Studziwodzką? > może wiesz- ? Pisałem i podawałem na forum link do projektu budżetu Miasta: bip.um.bielsk.wrotapodlasia.pl/rada_sg/proj_uchwal_RM/XXXIII_sesja_RM.htm Nieco zmian było, zapewne niedługo podjęte uchwały zostaną opublikowane na stronach BIP. Pod tym linkiem znajdziesz projekt budżetu. Ul. Studziwodzka też tam jest. bip.um.bielsk.wrotapodlasia.pl/rada_sg/proj_uchwal_RM/XXXIII_sesja_RM.htm?m=dload&debug=off&id=2586 Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Budżet Miasta uchwalony- Szplo! 21.12.08, 13:38 Podając linki raczej nie zachęcisz pytającego do błądzenia w urzędniczej nowomowie. Nie lepiej odpowiedzieć na zadane pytanie "po ludzku" ??? Taka moja mała uwaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Budżet Miasta uchwalony- Szplo! 21.12.08, 16:27 Widzisz stepie, można wyłożyć jak na tacy potrzebną informację, ale na przyszłość znowu nie wiadomo gdzie szukać następnych. Podając link, mam nadzieję, że przyda się większej liczbie osób i ktoś jeszcze z niego skorzysta, zaspokajając swoją ciekawość. Swoją drogą są gminy, gdzie cały przebieg sesji jest publikowany w formacie wideo na stronach gminy, a do Wójta, Burmistrza można napisać poprzez formularz na stronie, a nawet doczekać się odpowiedzi, którą każdy przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Budżet Miasta uchwalony 21.12.08, 18:16 Wszystkie filmiki z wypowiedziami na temat m.in. budowy Zalewu są pod linkiem: www.youtube.com/profile?user=szpila555&view=videos Większość forumowiczów i tak klika w pierwszy link podany w tym wątku zawierający jedynie suchy wynik głosowania ;) Zauważam też pewną większą popularność niektórych osób po liczbie odsłon filmów z ich wypowiedzią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Sesja Rady Miasta w dniu 28 stycznia 2009 28.01.09, 15:31 Parę filmików z sesji można obejrzeć pod linkiem: www.youtube.com/view_play_list?p=7970C8B57278D5CB Odpowiedz Link Zgłoś