Dodaj do ulubionych

Oglądajcie Al-Jazzerę

15.01.09, 20:34
pl.youtube.com/watch?v=K5wrwZlwAq8&feature=related
Obserwuj wątek
    • markochmeleski.1 Re: Oglądajcie Al-Jazzerę 15.01.09, 20:45
      Tam też obchodzono Nowy Rok teraz?
      • hansgrubber Re: Oglądajcie Al-Jazzerę 15.01.09, 20:53
        Ha ha ha.
        • lechowski51 Re: Oglądajcie Al-Jazzerę 16.01.09, 13:49
          Oto wrazliwosc milosnikow GW!Cieszy Cie marko i hans widok martwych
          dzieciakow?!Straszne...hansa jeszcze rozumiem bo wierzacy w "milosierdzie
          inaczej" ale TY markochmelski wspolczujacy chrzsciajanin z Orli nazywasz
          zabijanie dzieciakow noworocznymi fajerwerkami!
          • sebcioo Re: Oglądajcie Al-Jazzerę 16.01.09, 14:10
            Ktos chyba wstal dzisiaj lewa noga.
          • ja_dekabrysta Re: Oglądajcie Al-Jazzerę 16.01.09, 14:20
            lechowski51 napisał:

> Oto wrazliwosc milosnikow GW!Cieszy Cie marko i hans widok martwych
            > dzieciakow?!Straszne...hansa jeszcze rozumiem bo wierzacy
            w "milosierdzie
            > inaczej" ale TY markochmelski wspolczujacy chrzsciajanin z Orli
            nazywasz
            > zabijanie dzieciakow noworocznymi fajerwerkami!
            hans to pozer jakich mało,tu ą-ę kropki nie postawiłes błąd
            zrobiłeś intelektualista psia juch, jaki to on troskliwy o dzieci,
            a tu moralne dno nic nie warty pustak.
            • hansgrubber Lechowski. 16.01.09, 18:57
              Szkoda gadac. Zastanów sie i przepros.
              • lechowski51 Re: Lechowski. 16.01.09, 19:51
                Nad czy mam sie hans zastanowic?Nad tym czy rechotales podobnie jak Leper,kiedy
                mowiono mu o gwalconej prostytutce?Wstydu nie masz!
                • ja_dekabrysta Re:No i ktoś nazywa sprawę po imieniu. 16.01.09, 20:22
                  wiadomosci.onet.pl/1899038,441,item.html
                  • pawlozsiul ale o co wam idzie? 16.01.09, 20:48
                    Przypinacie Hansowi łatę "Izraelity", podczas gdy materiał, który
                    zalinkował nakazywałby raczej uznanie go za antysemitę. Chyba się
                    Panowie ciutka zagolapowaliście w etykietowaniu.
                  • hansgrubber Re:No i ktoś nazywa sprawę po imieniu. 16.01.09, 21:17
                    To przesada. Ale morduja niewinnych ludzi.
                    • ja_dekabrysta Re:No i ktoś nazywa sprawę po imieniu. 16.01.09, 21:35
                      hansgrubber napisał:

> To przesada. Ale morduja niewinnych ludzi.

No Panie albo mordują lub nie ,czy przesadzają z mordowaniem i
                      powinni mordować ciut mniej ,no nie paranoja .
                • partizan79 Re: Lechowski. 16.01.09, 20:43
                  Widzę, że Koledzy Lechowski i Dekabrysta (którzy zapewne nie
                  omieszkają mi zaraz wypomnieć, że nie są moimi Kolegami, albo i nie
                  wypomną mi tego, gdyż napomknąłem, że zaraz pewnie nie omieszkają o
                  tym napomknąć) nie odróżniają "hahahahahaha" od "ha ha ha".
                  • pawlozsiul o, nie tylko ja dostrzegłem absurd 16.01.09, 20:50
                    Z Nowym Godom, Partizan!
                    • partizan79 Re: o, nie tylko ja dostrzegłem absurd 16.01.09, 20:52
                      Wsioho dobroho, Pawlo! Dawaj w inny wątek. Ode sumno, ne pohoworym.
                      • pawlozsiul Re: o, nie tylko ja dostrzegłem absurd 16.01.09, 21:01
                        partizan79 napisał:

> Dawaj w inny wątek.

Znaczyt de? Podaj link
                        • partizan79 Re: o, nie tylko ja dostrzegłem absurd 16.01.09, 21:10
                          De nebud'. Może buty w taksuwci.
                  • hansgrubber Dzieki 16.01.09, 20:52
                    Ale chyba bede musial napisac bardziej wprost bo nie zrozumie.
                    • partizan79 Re: Dzieki 16.01.09, 20:54
                      Powodzenia:)
                  • ja_dekabrysta Re: partizan? 16.01.09, 21:02
                    ha ha ha,no i jakie to jest
                    kpiące czy osmieszające a może wyśmiewające lub żartobliwe.
                    • partizan79 Re: partizan? 16.01.09, 21:14
                      Skoro już mnie pytasz.. Ja bym to nazwał przedrzeźnieniem śmiechu
                      albo czymś w tym stylu.
                      • partizan79 Przykład: 16.01.09, 21:18
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=89700095&a=89712659
                        Alutki wcale to nie rozśmieszyło, więc napisała tak, jak napisała -
                        oddzielając jedną sylabę od drugiej.
                      • ja_dekabrysta Re: partizan? 16.01.09, 21:19
                        partizan79 napisał:

> Skoro już mnie pytasz.. Ja bym to nazwał przedrzeźnieniem śmiechu
                        > albo czymś w tym stylu.
                        i tu się z tobą nie zgadzam bo jest to śmiech radosny i pełen
                        szczęścia.

• partizan79 Re: partizan? 16.01.09, 21:40
                          W takim razie ja już sobie pójdę..:)
                          • ja_dekabrysta Re: partizan? 16.01.09, 21:43
                            partizan79 napisał:

> W takim razie ja już sobie pójdę..:)
                            Gdzie polazł ,lepiej mi wyjaśnij znaczenie -przesada ale mordują
                            niewinnych.
                            to co za mało ich wymordowali??
                            • partizan79 Re: partizan? 16.01.09, 21:55
                              (mnie-tu-juz-nie-ma)
                              • ja_dekabrysta Re: partizan? 16.01.09, 21:58
                                ha ha ah:))
                                unikasz odpowiedzi,dobra nie nalegam.
                                • partizan79 Re: partizan? 16.01.09, 22:00
                                  Unikam, bo nie wiem. Nie czytam, nie śledzę.. Nie chce mi się. Dosyć
                                  swoich problemów.
                                  • ja_dekabrysta Re: partizan? 16.01.09, 22:02
                                    partizan79 napisał:

> Unikam, bo nie wiem. Nie czytam, nie śledzę.. Nie chce mi się.
                                    Dosyć
                                    > swoich problemów.

Zarobiony jesteś.:))
                                    • partizan79 Re: partizan? 16.01.09, 22:06
                                      Tzn. w jaki sposób zarobiony? Że dużo do roboty, czy że np. ze
                                      strachu?

:)
                                      • ja_dekabrysta Re: partizan? 16.01.09, 22:14
                                        a jak wolisz;)
                                      • partizan79 Re: partizan? 16.01.09, 22:15
                                        Wiesz, jak ze strachu, to potem dużo roboty..:)
                                        • ja_dekabrysta Re: partizan? 16.01.09, 22:18
                                          partizan79 napisał:

> Wiesz, jak ze strachu, to potem dużo roboty..:)
                                          czy raczej nie masz ochoty na tłumaczenie gaf hansa.
                                          • partizan79 Re: partizan? 16.01.09, 22:20
                                            Najpierw należałoby się zastanowić, czy "gafa" istotnie jest gafą,
                                            ale mi jakoś dziś nie po drodze z analizami..
                                            • ja_dekabrysta Re: partizan? 16.01.09, 22:23
                                              :)
                                          • pawlozsiul dawno tak się nie uśmiałem 16.01.09, 22:22
                                            ja_dekabrysta napisał:

> czy raczej nie masz ochoty na tłumaczenie gaf hansa.

Partizan, który swego czasu jednoosobowo zajął Forum Hansa. he he
                                            he "Historia niejeden zna błąd"
                                            • hansgrubber Re: dawno tak się nie uśmiałem 16.01.09, 22:28
                                              Wcale nie zajal. Przyszedl w gosci a ja serdecznie Go powitalem. A
                                              ze smiechem to uwazaj. Juz slysze ze rechoczesz ze smierci malych
                                              Palestynczykow.
                                              • partizan79 Re: dawno tak się nie uśmiałem 16.01.09, 22:29
                                                (Zawsze szybciejszy o ułamki sekund..)
                                              • pawlozsiul weź się q.wa opanuj 16.01.09, 22:34
                                                hansgrubber napisał:

> Juz slysze ze rechoczesz ze smierci malych
                                                > Palestynczykow.

Zlituj się, nie pisz chociaż, które zdjęcia uważam za najbardziej
                                                zabawne...
                                                • hansgrubber Re: weź się q.wa opanuj 16.01.09, 22:46
                                                  A cholera Cie wie. Wy Rusini nalezycie do innego zbioru, choc....
                                                  Rusinki maja jakies cechy porownywalne
                                                  • ja_dekabrysta Re: weź się q.wa opanuj 16.01.09, 22:52
                                                    hansgrubber napisał:

> A cholera Cie wie. Wy Rusini nalezycie do innego zbioru, choc....
                                                    > Rusinki maja jakies cechy porownywalne
                                                    ale ty masz dzisiaj podejście do życia,normalnie p......c
                                                  • pawlozsiul a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 22:54
                                                    Mój niestety ma zakres do dwóch promili.
                                                  • ja_dekabrysta Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:00
                                                    DaliBóg jedno malutkie piwko o 19godz.
                                                    Ale Hans mnie zdrarznił tym swoim wszystko wiedzącym czarnym
                                                    podejście do tematu.
                                                  • partizan79 Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:19
                                                    Skoro już tak sobie wspominamy.. Pamiętacie wojnę forumową z AO? To
                                                    dopiero była zadyma!
                                                  • ja_dekabrysta Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:23
                                                    a kiedy to było 1999:))
                                                  • partizan79 Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:24
                                                    Później. Już Merlinkab niani od paru lat szukała..
                                                  • pawlozsiul Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:24
                                                    partizan79 napisał:

> Skoro już tak sobie wspominamy.. Pamiętacie wojnę forumową z AO?
                                                    To
                                                    > dopiero była zadyma!

A ile się bez tę zadymę forumowych przyjaźni zawiązało... To akurat
                                                    przypadek pozytywny. Gorzej z moimi jednodniowymi wypadami na
                                                    Siemiatycze. Z tego to wyłącznie tragedie się połuczały.
                                                  • hansgrubber Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:24
                                                    Zajrzalem tam. Alez nuuuuuda. Ale moge cos podrzucic choc sie
                                                    waham... :)
                                                  • partizan79 Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:28
                                                    hansgrubber napisał:

> Zajrzalem tam. Alez nuuuuuda. Ale moge cos podrzucic choc sie
                                                    > waham... :)

Co Hans, Ty nie podrzucisz?! Tyy?!
                                                    ;P
                                                  • hansgrubber Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:33
                                                    No dobra, nie to nie.
                                                  • partizan79 Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:29
                                                    hansgrubber napisał:

> Zajrzalem tam. Alez nuuuuuda. Ale moge cos podrzucic choc sie
                                                    > waham... :)

Sebcioo tam się zadomowił, patrzę..
                                                  • hansgrubber Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:34
                                                    Zenic sie chce podobno.
                                                  • partizan79 Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:37
                                                    hansgrubber napisał:

> Zenic sie chce podobno.

Zawczasu bramę trzeba zrobić, zanim się rozmyśli..
                                                  • ja_dekabrysta Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:39
                                                    partizan79 napisał:

> hansgrubber napisał:
                                                    >
                                                    > > Zenic sie chce podobno.
                                                    >
                                                    > Zawczasu bramę trzeba zrobić, zanim się rozmyśli..
                                                    w lesie Pilickim :))
                                                  • hansgrubber Re: a może tak solidarnie dmuchnijmy w alkomat? 16.01.09, 23:39
                                                    Pęka na robocie?
                                                  • nikzimowy hansgrubber miał rację 17.01.09, 15:46
                                                    może nie w tym wątku ...
                                                  • hansgrubber Re: weź się q.wa opanuj 16.01.09, 23:06
                                                    PC? Never!
                                            • partizan79 Re: dawno tak się nie uśmiałem 16.01.09, 22:28
                                              Wspomnień czar.. Hans, pamiętasz?:)
                                              • ja_dekabrysta Re: dawno tak się nie uśmiałem 16.01.09, 22:31
                                                partizan79 napisał:

> Wspomnień czar.. Hans, pamiętasz?:)
                                                no i jak to było:))
                                                • partizan79 Re: dawno tak się nie uśmiałem 16.01.09, 22:43
                                                  A, jakoś tak.. Różnica zdań w którymś z drażliwych tematów i
                                                  dyskusja przeniosła się z Bielska na fora ościenne..:)
                                                  • hansgrubber Re: dawno tak się nie uśmiałem 16.01.09, 22:54
                                                    Taaa przeniosla sie... To byl atak partyzantow.
                                                  • pawlozsiul potrzebowałeś tego ataku 16.01.09, 22:59
                                                    Po nim Twoje forum dostało powera.
                                                  • pawlozsiul chyba "drzewko" już nie działa 16.01.09, 23:00
                                                  • partizan79 Re: chyba "drzewko" już nie działa 16.01.09, 23:10
                                                    Musimy powiedzieć dla Szpili, żeby poprosił Jabburów o większe
                                                    rozkrzaczenie drzewka dla bielskiego forum, bo tak dalej być nie
                                                    może.
                                                  • hansgrubber Re: chyba "drzewko" już nie działa 16.01.09, 23:12
                                                    Popieram. Ale co to rozkraczenie drzewka?
                                                  • partizan79 Re: chyba "drzewko" już nie działa 16.01.09, 23:14
                                                    Nie wiem..:I
                                                  • pawlozsiul jabburów w to nie mieszajmy 16.01.09, 23:17
                                                    Drwalem miejskim jest Szpila i to on powinien ponosić pełną
                                                    odpowiedzialność za szerokość pnia, ilość rozgałęzień i szerokość
                                                    korony w okresie kwitnienia.
                                                  • partizan79 Re: jabburów w to nie mieszajmy 16.01.09, 23:20
                                                    Może Szpila wcale nie jest drwalem.. Może jest bobrem..
                                                  • hansgrubber Re: jabburów w to nie mieszajmy 16.01.09, 23:23
                                                    A zwlaszcza za uschle galezie. :)
                                                  • hansgrubber Re: potrzebowałeś tego ataku 16.01.09, 23:17
                                                    No i starczy. :)
                                              • hansgrubber Re: dawno tak się nie uśmiałem 16.01.09, 22:44
                                                Bosko bylo. Forum rozgrzane do czerwonosci. Sasiednie stodoly
                                                zagrozone. Just fun.
                      • hansgrubber Dekabrysto 16.01.09, 21:19
                        taka ironia. Jezu az mi glupio ze takie rzeczy tlumacze.
                        • ja_dekabrysta Re: Hans i do kogo masz pretęsje 16.01.09, 21:25
                          Gdybys napisał jasno i wyraznie że widzisz to ta i tak a nie
                          pozostawial miejsca na interpretację ,sprawy by nie bylo.:))
                          • hansgrubber Re: Hans i do kogo masz pretęsje 16.01.09, 21:32
                            Nie przyszlo mi do glowy ze to moze byc niejasne. :)
      • nikzimowy markochmeleski , masz rację , ale 17.01.09, 14:34
        markochmeleski.1 napisał:
        > Tam też obchodzono Nowy Rok teraz?
        ==========================================
        ale komentarz do ludzkiej tragedii jakby trochę paskudny . Miała to
        być reakcja na film , konkretny film . Nie obejrzałeś , to Twój
        problem . Jaj z takich wydarzeń nie powinieneś robić .
    • hansgrubber Zdjęcie 16.01.09, 21:32
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80296,6151540.html
    • hansgrubber Zobaczcie to 16.01.09, 23:09
      pl.youtube.com/watch?v=1lVCAUBpG3w
    • markochmeleski.1 dobrze znać zdanie innych 17.01.09, 10:18
      przeczytane

Powstrzumuję się od dyskusji na temat konfliktu bowiem wydaje się ,
      szczególnie na polskich forach bezcelowa ale właśnie dostałem w Naszej Klasie
      zaproszenie do jakiegoś kolejnego Sprawiedliwego. W profilu było coś o wolnej
      Palestynie czy jakoś podobnie. Nic nowego atoli zastanowiłem się przy okazji
      nad pewnym aspeketem "polskiej" czy też "nowoklasowej" sprawiedliwości,
      obiektywizmu i nabytej przez lata komuszej propagandy odporności na medialne
      pranie mózgów.
      Oto zadałem sobie trud i policzyłem wszystkie tzw profile w Naszej Klasie
      mające w nazwie słowo Palestyna. Wyszło kilkadziesiąt . Wyselekcjonowałem więc
      tylko te, które w sposób jawny deklarują walkę o wolne państwo dla tego
      umęczonego (bez ironii) narodu.
      Znalazłem 13 z łączną sumą uczestników/symatyków/przyjaciół (chociaż mogą się
      oczywiście powtarzać) równą 3667.
      Powiedzmy więc, że około 3000 uczestników tego portalu sympatyzuje ze stroną
      palestyńską konfliktu. Powiedzmy, że 3000 Polaków zdecydowało się conajmniej
      zadeklarować swoje zmartwienie tragiczną sytuacją Palestyńczyków - narodu, o
      którym mówi cały świat, do którego nieprzerwanie płynie rzeka pieniędzy, który
      jest wręcz trzebiony przez Żydów i który umie się "odgryźć" irańskimi rakietami
      szmuglowanymi z przyjaznego Izraelowi Egiptu.
      Holokaust Palestyńczyków trwa ! Woła 3000 Polaków z 13 propalestyńskich
      profilów w Naszej Klasie i wrze w słusznym oburzeniu na żydowską przemoc w
      wyniku której (czyżby?) zginęły dziesiątki czy setki niewinnyh ofiar.
      Następnie poszukałem w tym wesołym portalu profili ze słowem Darfur
      w nazwie. Znalazłem .... 1 (słownie jeden) z liczbą 222 sympatyków.
      No cóż nowoklasowych Sprawiedliwych nie oburza tak bardzo gdy muzułmanie rżną
      muzułmanów. Nawet jeśli ofiar jest dobrze ponad milion. Nie mogą jednak
      przejśc do porządku dzinnego nad sposobem w jaki Izrael broni swojego
      bezpieczeństwa gdy po bezmała ośmiu latach ostrzeliwania swojego terytorium
      zdecydował się sprawę załatwić siłą.

Znając forumowe zwyczaje, by zawczasu ostrzec, że nie będę się
      wdawał w dyskusję nad sprawiedliwością czy jej brakiem w działaniach mojego
      kraju dodaję, iż celem tego postu jest nic innego jak wskazanie na
      reprezentowaną przez obywateli Polski jeśli nie hipokryzję to brak
      obiektywizmu i podatność na wspieraną przez miliony arabskich petrodolarów
      propagandę.
      Nie wiem czy portal Nasza Klasa jest reprezentatywny czy nie ale sądzę, że
      przedstawione przez mnie dysproporcje są na tyle duże, że nawet jeśli nie jest
      to i tak są one wielce zastanawiające.
      • markochmeleski.1 Re: dobrze znać zdanie innych 17.01.09, 10:19
        odpowiedź redaktora tvn
        Probowalam kilkakrotnie cos napisac z naszego punktu widzenia z tvn
        24. Jeden dzien (widocznie byl jakis normalniejszy zespol cenzorow)
        moje posty przechodzily.
        Potem, choc byly bardzo umiarkowane, nie zostaly opublikowane, ale
        takie jak mordercy zydowscy, Hitler by sie ucieszyl, Zydzi do gazu i
        etc. Tak.
        Juz dawno przestalam sie tym wzruszac. To sa zboczency siedzacy w
        cieplych kapciach w domu i drzacy, aby nie daj Boze nie poszla w
        gore benzyna,przez konflikt i aby nie daj Boze Arabowie w Europie
        sie nie zdenerwowali i nie zrobili balaganu. Polityczna poprawnosc i
        glupota.
        • markochmeleski.1 Re: dobrze znać zdanie innych 17.01.09, 10:26
          i jeszcze jeden glos
          Wyczytałem tu w jakimś poście sugestię jakoby oskarażam w ten sposób Polaków o
          antysemityzm, że wyciągam daleko idące wnioski z faktu nieustosunkowywania się
          do tragedii darfurskiej. Nic podobnego.
          Zastanawiam się jedynie dlaczego - proszę mi wybaczyć to uproszczenie -
          "mniejsza tragedia" (choćby pod względem śmiertelnych ofiar) w tak wyraźny
          sposób bardziej zajmuje niż o wiele większa.
          Podaję także (chyba dość wyraźnie) powód: finansowana przez bardzo bogate kraje
          arabskie propaganda. Palestyńczycy są mistrzami wzbudzania współczucia światowej
          opinii publicznej za saudyjskie, katarskie i irańskie pieniądze. Są także
          mistrzami fotomontażu, ba potrafią sprowokować atak lub nie zapobiec jego
          tragicznym skutkom "bo to się dobrze fotografuje". Niestety są na to liczne dowody.
          Do polskiej opinii publicznej mam właśnie o to "pretensje", że przez wiele lat
          karmiona komunistyczną propagandą nie nauczyła się dostrzegać prawdy. Ha! "mamy
          dzisiaj wolne media więc pewnie mówią prawdę". Nic bardziej mylnego.
          Inną sprawą jest, że gdy podzieliłem się moimi spostrzeżeniami ze znajomymi
          Polakami wszyscy jak jeden mąż (czyż to nie zadziwiające), używając nawet tych
          samych słów stwierdzili, iż większości z tych ludzi (tych od wolnopalestyńskich
          profili w Naszej Klasie) g... Palestyńczycy obchodzą, oni po prostu chcą dokopać
          Żydom i Izraelowi.
          • markochmeleski.1 podsumowując 17.01.09, 10:28
            cyt;Dostałem wiele postów na prive rozumiejących i popierających działania Izraela .
            Powracający wątek tych postów , to " obserwujemy i myślimy ".
            Kto tutaj nie żyje , przyjmuje media jak widzi . Mogę to zrozumieć ,
            bo zdjęcia są straszne. A nie proporcjonalna ilość zabitych , to trudna do
            zrozumienia dla kogo nie zna tutejszą rzeczywistość.A propaganda Hamasu jest
            dobra i ma łatwą robotę. Kiedy się widzi zdjęcia z Gazy i słyszy ilość zabitych
            , to PRAWDZIWI winni(Hamas) tej przeklętej wojny nie są ważni. Świat widzi tylko
            te zdjęcia z Gazy. Ale 8 lat bombardowań Izrala z Gazy i życia ponad miliona
            ludzi w bunkrach , to Świata nie obchodzi. Ale gdy Izraelczyk (Żyd) się broni ,
            to zbrobnia. Musimy czekać aż nas zabiją . Wtedy Świat będzie
            zadowolony. Ale " NIGDY WIĘCEJ " . Żyd ma prawo i musi się bronić .
            Nikt ,prawie,nie oskarża Hamasu za nie przygotowanie ochrony dla
            cywilów w Gazie . Dla siebie te schrony i tunele przygotowali.
            Ich nie oskarżają za zagładę swojego narodu. Świat był i jest zawsze
            przygotowany do powiedzenia " Żyd zawsze i za wszystko winny " .
            Także że się broni . "Dobry Żyd to martwy Żyd".
            • hansgrubber "Polacy sa antysemitami" 17.01.09, 11:57
              Prawdopodobnie cytujesz fragmenty madrosci z forum na ktorych takie
              tytuly przechodza bez bolu.
              • lechowski51 Re: "Polacy sa antysemitami" 17.01.09, 12:49
                ...no i hans dotarles do dlugo oczekiwanej puenty-Polacy sa antysemitami!Jak
                mozna byc antysemita litujac sie nad mordowaniem dzieci Semitow-Palestynczykow?
                Jezeli Ci jest to wygodne-tak!Jestem przeciwnikiem Izraelskich bandytow ktorzy
                uzywaja bomb fosforowych,rakiet,czolgow przeciwko paryzantom Semitow
                palestynskich,bo przypomina mi to burzenie mojej stolicy ponad 60 lat temu.
                Jezeli wolisz to nazwij to "antysemityzmem" bo wowczas takim jak Ty latwiej
                oskarzac a argumenty mozesz czerpac garsciami z GW.
                • nikzimowy lechowski , masz rację 17.01.09, 14:28
                  lechowski51 napisał:
                  "Jestem przeciwnikiem Izraelskich bandytow ktorzy
                  > uzywaja bomb fosforowych,rakiet,czolgow przeciwko paryzantom "
                  ========================================
                  Dodałbym , że przeciwko legalnym , wybranych w demokratycznych
                  wyborach , władzom .
                • hansgrubber Re: "Polacy sa antysemitami" 18.01.09, 11:15
                  Puenta jest nie moja. Znowu nie zrozumiales.
            • ja_dekabrysta Re: podsumowując Marko to 17.01.09, 12:55
              Nigdy nie twierdziłem że ktoraś ze stron w tym konflikcie ma czy nie
              ma racji.Rzecz zaczej traktuje o reakcji na drastyczne zdjęcia i do
              tego caly czas się odnosiłem.
              Więc proszę o nie wyciąganie zbyt pochopnych wniosków co do mojej
              postawy wobec Izraela i Palestyny.
              Dla mnie śmierć człowieka bez względu na to co można mu przypisać
              jest tragedią a szczegulnie gdy dotyczy to dzieci.
              • lechowski51 Re: podsumowując Marko to 17.01.09, 13:41
                dekabrysta pisze:
                Nigdy nie twierdziłem że ktoraś ze stron w tym konflikcie ma czy nie
                > ma racji.Rzecz zaczej traktuje o reakcji na drastyczne zdjęcia i do
                > tego caly czas się odnosiłem.
                Przeciez do tego zmierzaja abys zaczal sie tlumaczyc!W GW MIchnik daje pieczec
                na miano antysemity a na tym forum hans.Za chwile napisze ze Twoje "wyznanie
                wiary" jest malo szczere,doda do tego Jedwabne...a Ty dalej bedziesz sie tlumaczyl.
                Antysemityzm to "antyreligia" a nie poglad.Jestes wiec poslusznym wyznawca
                jedynie slusznych pogladow-albo nie jestes z nami czyli jestes antysemita.Smierc
                dzieci,cierpienie niewinnych ludzi,ludobojstwo dokonane w libijskich obozach nic
                nie znacza.Pisanie ze Zyd zamordowal to przekroczenie tabu jaki wyznaczyli Ci
                wyznawcy tej "antyreligii",Ty nawet tak nie mozesz myslec!
              • nikzimowy dekabrysta, masz rację 17.01.09, 14:30
                ja_dekabrysta napisał:
                > Dla mnie śmierć człowieka bez względu na to co można mu przypisać
                > jest tragedią a szczegulnie gdy dotyczy to dzieci.
                ===============================
                Zgadza się .
                • ja_dekabrysta Re: dekabrysta, masz rację 17.01.09, 15:15
                  nikzimowy napisał:

> ja_dekabrysta napisał:
                  > > Dla mnie śmierć człowieka bez względu na to co można mu
                  przypisać
                  > > jest tragedią a szczegulnie gdy dotyczy to dzieci.
                  > ===============================
                  > Zgadza się .
                  Panie Nik a coś Pan dziś taki układny.:))))
                  • nikzimowy nikzimowy, masz rację 17.01.09, 15:37
                    Nie muszę ze wszystkim się zgadzać i nie muszę zawsze mieć racji .
                    Moje poglądy nie muszż być poglądami wszystkich , bo paskudnie by to
                    wyglądało .
                    Ośmielam się wyrażać swoje poglady ...bo forum po to jest .
                    • ja_dekabrysta Re: nikzimowy, masz rację 17.01.09, 15:56
                      nikzimowy napisał:

> Nie muszę ze wszystkim się zgadzać i nie muszę zawsze mieć racji .
                      > Moje poglądy nie muszż być poglądami wszystkich , bo paskudnie by
                      to
                      > wyglądało .
                      > Ośmielam się wyrażać swoje poglady ...bo forum po to jest .

Przepraszam jeśli uraziłem,ale miał być to żart:))
                      • nikzimowy Re: nikzimowy, masz rację 17.01.09, 16:31
                        ja_dekabrysta napisał:
                        > Przepraszam jeśli uraziłem,ale miał być to żart:))
                        ==================================================
                        Nie . najzupełniej powaznie . Nie muszę się zgadzać ze wszystkim.
                        Nie reagowałem na ten watek , do czasu aż zeszedł na psy ...

• nikzimowy Re: dekabrysta, masz rację 17.01.09, 16:49
                    Czy palestyńskie dziecko wymaga mniej pieluszek , mniej troski o to
                    by w trakcie wstawania na dwie łapki nie uszkodziło sobie
                    łepetynki ? Nie . Dziecko , to dziecko . Być może to przyszły
                    terrorysta , ktory podłozy trochę plastyku pod nasz dom , ale teraz
                    jest dzieckiem .
                    Bandytów z Arabów zrobiła Ameryka , z jej niezaspokojonymi
                    tendencjami do darmochy - darmowa praca , darmowe paliwo . Izrael
                    czuje się bezkarny .
    • nikzimowy Rymski Papa okazał dobroduszność 17.01.09, 17:04
      "Pomoc otrzymał proboszcz parafii w Gazie, a także przedstawiciele
      miejscowego duchowieństwa, zaś jej celem - jak wyjaśniono w
      Watykanie - jest "wsparcie małej, ale żarliwej wspólnoty
      katolickiej". "
      www.wprost.pl/ar/150596/Papiez-wyslal-pomoc-do-Strefy-Gazy/
      Piękny gest , taki , na jaki mogą sobie tacy dobroczyńcy się zdobyć .

• lechowski51 Re: Rymski Papa okazał dobroduszność 17.01.09, 21:13
        Chciales cos nikus powiedziec?
    • pawlozsiul pytam z ciekawości - może ktoś przypadkiem wie 17.01.09, 22:50
      Czy bohaterski rzeźnik Sabry i Shatili jeszcze żyje? Ciągle jest w
      śpiączce?
      • lechowski51 Re: pytam z ciekawości - może ktoś przypadkiem wi 17.01.09, 22:59
        Dalej chyba zyje!Spytaj zreszta hansa On jest specjalista od Madonny i
        Zydow/Izraelitow,Izraelczykow/
        • markochmeleski.1 Re: pytam z ciekawości - może ktoś przypadkiem wi 18.01.09, 07:26
          to wsio psychotechnika tzw na dzieci. Pokazują nam to co chcą pokazać i wcale
          nie twierdze że nie żal mi ofiar. Tak samo pewnie było i w Serbii i w Iraku, w
          Czeczeni , Afganistanie czy Gruzji
          Jak organizm sam nie może wyplenić wirusa to podaje mu się antybiotyki albo w
          naturalnej formie np czosnek
      • hansgrubber Re: pytam z ciekawości - może ktoś przypadkiem wi 18.01.09, 12:02
        Jest w spiaczcze o ile wiem.
    • hansgrubber Ale historia! 26.01.09, 20:26
      pl.youtube.com/watch?v=8UxJWdCwOpc
      • lechowski51 Re: Ale historia! 26.01.09, 20:50
        ..a to nie lepsze hans?
        fakty.interia.pl/raport/atak_izraela_na_strefe_gazy/news/rabinat-zalecal-bezwzglednosc-wobec-palestynczykow,1249055
        Ciekaw jestem co dzialoby sie na tym forum gdyby Benedykt XVI nawolywal do
        bezwzglednosci wobec innowiercow w Iraku czy Afganistanie.
        • hansgrubber Re: Ale historia! 26.01.09, 21:55
          Zgadzam sie. Chyba nadal obowiazuje tam zasada "zab za ząb" -
          zapisana w Starym Testamencie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka