bartek.kopiec 17.06.09, 22:42 czy Bialsk ma jakies lokalne gazety lub portale internetowe gdzie mozna zamiescic ogloszenie o prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11rewresbo Re: praca w Bielsku Podlaskim 17.06.09, 23:00 Zarejestruj firmę uługową, wówczas będziesz miał dużo ofert z ogłoszeniami o pracę. Przedstawiciele wielu Biuletynów oraz Panorama firm znajdzie Ciebie. Co chcesz ogłaszać ? Szukam pracy, podejmę pracę ? Powiatowy Urząd Pracy odwiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.kopiec Re: praca w Bielsku Podlaskim 17.06.09, 23:57 dzieki za rade przyjacielu, firma funkcjonuje w bialymstoku, a ja potrzebuje 2-3 handlowcow na bielsk podlaski, moge oczywiscie zatrudnic ludzi z bialego, ale skoro praca jest w bielsku mozna zlecic ja ludzim ktorzy tam mieszkaja, nie podlegam pod bielski PUP, rozumiem tym samym iz nie ma lokalnej gazety? poszukam jeszcze odnosnikow na stronach bialostockich, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: praca w Bielsku Podlaskim 18.06.09, 07:07 Spokojnie przyjacielu, teraz wiem już o co chodzi. Z pierwszych wierszy Twojego zapytania nie wynikało o tym ,iż jesteś p-racodawcą. Pisz na Forum, mam nadzieję, że dotrze do zainteresowanych ossób. Ostatnio sporo młodych absolwentów zagląda tu. Odpowiedz Link Zgłoś
amnestymyth Re: praca w Bielsku Podlaskim 18.06.09, 17:04 dwołując sie do w/w wypowiedzi chialbym podjać prace u Pana... Mogłby Pan podac szczegóły? Jesli oczywiscie interesuje Pana Absolwent liceum Oglonoksztalcacego jestem rzetelnym odpowiedzialnym i dyspozycyjnym pracownikiem i ogromnie zalezy mi na pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
amnestymyth Re: praca w Bielsku Podlaskim 18.06.09, 18:54 Mógłby Pan podać jakiś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
amnestymyth Re: praca w Bielsku Podlaskim 18.06.09, 23:02 ech. no szkoda ze Pa juz sie nie odzywa... Chetnie bym skorzystal z tej oferty.... Odpowiedz Link Zgłoś
alkatras50 Re: praca w Bielsku Podlaskim 19.06.09, 01:22 szukam stażysty.... studiomebli@wp.pl 695-332-405 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.kopiec Re: praca w Bielsku Podlaskim 19.06.09, 03:21 chetnie by Pan skorzystal niewiedzac jaka to praca? Jest to praca z klientem co prawda nie chodzenie "od domu do domu" ale mimo wszystko sprzedaz a klienci bywaja bardzo rozni. Generalnie post na internetowym forum nie jest typowym ogloszeniem o prace ale prosze o przeslanie cv na bialystok_netia@vp.pl jesli nadal jest Pan zainteresowany nawiazaniem wspolpracy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amnestymyth Re: praca w Bielsku Podlaskim 19.06.09, 15:31 Milo by bylo zeby Pan przyblizyl charakter pracy czy to jest pelno wymiarowa praca ze stala pensja czy uzalezniona od wynikow pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
amnestymyth Re: praca w Bielsku Podlaskim 19.06.09, 16:23 zewu ....Pewnie jak zawsze moje CV pozostanie bez odzewu ...czy w tym kraju da ktos szanse dla ludzi mlodych? z coraz wiekszym rozczarowanim i smutkiem patrze na moje przyszle zycie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: praca w Bielsku Podlaskim 19.06.09, 23:22 luudzie otwierajcie swoje firmy, zobaczycie jaka to "przyjemność" w polskiej rzeczywistości. Zrozumiecie dlaczego stworzenie stanowiska pracy daje tyle oporu ! Odpowiedz Link Zgłoś
amnestymyth Re: praca w Bielsku Podlaskim 19.06.09, 23:58 Ma Pan racje ale nie wiem co robic w tej Polskiej rzeczywistosci;/ i pewnie tak samo bedzie postudiach jak skoncze ech...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Zacytuję paskudną wypowiedż 20.06.09, 15:01 w "Kiepskich" : "Ofert pracy jest dostatek, robić nie ma komu, lepiej łazić z gołą d... i zazdrościć komuś" =========================== Nie wierzę , że jak ktoś chce coś zarobić , to nie zarobi . Co innego , że nikt nie zechce i ma rację , zatrudnić "na biało" . Gdyby pracodawca mógł uczciwie odprowadzić jakiś tam procent , zalezny od czsu zatrudnienia ZUS-owi i podatki , nie byłoby problemu. Jesli mam ochotę zatrudnić kogoś na tydzień , by miał na wakacje , to lepiej tego nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
amnestymyth Re: Zacytuję paskudną wypowiedż 20.06.09, 16:54 No tak ma Pan racje... no ale coz ja chce na stale a i tak nie ma;/ Odpowiedz Link Zgłoś