Dodaj do ulubionych

DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!!

• olga1555 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 25.06.11, 20:22
      Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
      Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia
      na smierc.org
      i otrzymałam znów tę datę! ((
      Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
      • ja-tekla data śmierci 26.06.11, 08:07
        Jaka wrózka?Jaka wrózka?Program komputerowy,naciągaczko!Podajesz linka,bo chcesz nabijac kasę!
        Nie dajcie się nabierac!Wszędzie pelno tej reklamy!To tylko zabawa z programem,gdzie płaci sie za smsa!
    • serweta111 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 05.07.11, 15:31
      Wiecie , byłam u tej Pani i jestem wdzięczna bo pokazała mi nagą prawdę i wreszcie przejrzałam na oczy , pomogła mi dużo , teraz w życiu mam znacznie lepiej a byłam w dołku psychicznym i załamana , teraz wiem ,że żyję wróżka dała mi dobre rady i skorzystałam , polecam , mnie się sprawdziło
      • ewa-kaska Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 09.07.11, 21:50
        Ludzie!!! piszecie bzdury,przeciez ta pani to oszustka i naciagaczka,bylam i sprawdzilam.ODRADZAM,nie traccie kasy tak jak ja stracilam!!!!!!!!!!!!!!!
        • sabinakozak Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 09.07.11, 23:55
          Wystarczy wpisac w internecie data śmierci i juz mozna sie dowiedzieć. Zobaczcie co o tym mozna znaleźć: pordubitz.org/wiadomosci.onet.pl
    • super-inka Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 12.07.11, 18:38
      Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
      Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia
      na poznajdate.com
      i otrzymałam znów tę datę! ((
      Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
    • boziaa2 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 24.07.11, 09:53
      hej!

mam pytanie czy ten numer do wrózki jest aktualny 504 777 850 ?
      w jakich dniach i godzinach przyjmuje i ile tak mniej więcej bierze?
      :)
    • mizeria4444 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 03.08.11, 14:20
      PO WIELKIEJ TRAUMIE NASTĄPIŁY LEPSZE CZASY TAK DŁUGO OCZEKIWANA MIŁOŚĆ WRESZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIĘ SPEŁNIŁO CO PANI WRÓZKA MI PRZEPOWIEDZIAŁA ALE SWOJE SIĘ WYCZEKAŁAM ... polecam:)
    • koralik7777 DOBRA WRÓŻKA TERAZ WRÓŻY NA UL. WIELOPOLE 18 A/5 03.08.11, 14:26
      WRÓŻKA MAŁGOSIA ZMIENIŁA LOKAL , NIE WRÓŻY JUŻ NA RYNKU GŁ. 7 KRAKÓW TYLKO SALON WRÓŻB JEST PRZY ULICY WIELOPOLE 18 A/5 KRAKÓW .
    • waga8282 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 12.09.11, 16:26
      Wróżka mówi prawdę , byłam w pozytywnym szoku !!! przepowiedziała mi ślub w roku 2011 i jeszcze inne ... polecam
      • kaczynska.ja Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 12.09.11, 20:50
        Witam wszystkich. Mogę polecić wróżkę z ul Długiej 47F (w podwórcu, jak tu w Krk mówicie :) ) , w Krakowie - pani Małgosia... Poszedłem tam "z buta", w zasadzie aby dowiedzieć się jak wygląda cała procedura, ceny no i z czego jest to wróżenie, jako że nie miałem wcześniej do czynienia z taką instytucją.... Jestem pod ogromnym wrażeniem co do wyczucia i oceny sytuacji przez tę Panią. Naprawdę dużo "widzi" ... A ha - wróżenie z Tarota. Choć zapewne ma też inne umiejętności, nie zdziwiłbym się ... :) A sama rozmowa - bardzo konstruktywna i ciekawa. Polecam, naprawdę serdecznie.
    • monikakopyto5 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 02.11.11, 12:46
      Kochani Pani wróży na ulicy WIELOPOLE 18A/5 WCZEŚNIEJ WRÓŻYŁA W RYNKU 7 I JEST FANTASTYCZNA .Polecam Wam , JA JUŻ BYŁAM DWA RAZY I MI SIĘ SPRAWDZA . WRÓZKA JEST DOBRA
      • kalina751 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 17.11.11, 10:18
        Mwoicie ze warto do Niej iść? a czy ta wróżka wroży z różnych kart w czasie wróżby?o jakim okresie mówi?na ile sie to sprawdza?ile kosztuje seans?
    • gerber22 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 22.11.11, 15:10
      Witam
      Kiedyś wstąpiłam do salonu w ciemno nie umawiałam się , tylko tak sobie wpadłam , miałam szczęście bo akurat nikogo nie było . No i potem już był seans , wyszłam bardzo podekscytowana , atmosfera była miła , wróżka przepowiedziała mi przyszłość , była ciekawa i nie do uwierzenia . Ale minęły 2 lata i w moim życiu wiele się zmieniło oczywiście na lepsze , troszkę tych przykrych wydarzeń też było co pani wróżka mi przekazała. Jestem zadowolona i mogę z czystym sercem polecić a więc to robię
    • zzasiebie Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 28.11.11, 11:33
      Z przykrością muszę napisać, że mnie się nic nie sprawdziło. Pytałam o konkretną sprawę.
    • polokasa7777 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 05.12.11, 12:54
      hej hej byłam super babka polecam :):):)
    • rogalik1212 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 20.12.11, 14:09
      Dzięki wróżce podjęłam dobre decyzje , pomogła mi nie żałuję wizyty warto było .Poza tym to się wiele mi sprawdziło.POLECAM
      • bar-bareczka Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 20.12.11, 21:01
        Niestety,wrózba zupelnie sie nei sprawdzila,moz tylko jakies drobiazgi.Wrozka duzo mowi,ale niekoniecznie o przyszlosci.Jakbym chciala porady psychologicznej-to bym poszła do psychologa,czy innego terapeuty.ja chcialam wiedziec,co mnie czeka w najbliższym czasie,a tego prawie nie usłyszałam.Szkoda
    • smar55555 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 09.01.12, 12:20
      JESTEM SZCZĘŚLIWA SPRAWDZIŁO SI.Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
    • gwiazda00000 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 09.01.12, 12:35
      A ja byłam u Pani już dawno bardzo i chcę powiedzieć ,że wróżka mi przekazała prawdę i wiele mi się sprawdziło , jest bardzo dobra i pójdę jeszcze raz do niej , mogę z czystym sumieniem ją polecić.
      • antonikurek7 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 19.01.12, 13:55
        Przyjechałem z Wałbrzycha i nie żałuję , Pani pomogła mi wiele bo wskazała lepsze drogi i rozwiązania dla mojego życia , wiele mi się sprawdziło ,no niestety te złe strony mego zycia też ,wrózka się nie myliła ale jestem teraz jej wdzięczny za prawdę ogólnie wiedzie mi się dobrze bo spotkałem kobietę przeciętną ale o wielkim sercu i to właśnie przekazała mi wrózka , żyję spokojnie a dawniej miałem okropne zmartwienia ,kłopoty i nie uregulowane stosunki z kobietami , ustabilizowałem się ,poprawiłem swoją osobowość to mi radziła Pani i poprawiło mi się w życiu , ja polecam wróżkę
    • aniela02 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 19.01.12, 14:12
      polecam wróżkę Małgosię ,mówi prawdę i tylko prawdę :):):):):):) no i sprawdza się warto iść .
    • misk.aaaa Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 07.02.12, 14:05
      Byłam już trzeci raz u Pani Małgosi pod koniec wróżby zapytałam czy będzie koniec świata w 2012 otrzymałam odpowiedź że KOŃCA ŚWIATA W 2012 NIE BĘDZIE . Mnie się sprawdza i polecam
    • roweryyy Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 17.02.12, 13:45
      wróżka czarodziejka jest wspaniała i dobra
    • zolinabbb Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 22.03.12, 12:16
      CHĘTNIE MOGĘ POLECIĆ WRÓŻKĘ Z KRAKOWA JESTEM BARDZO ZADOWOLONY :)
    • barbarabordo Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 17.04.12, 13:06
      hej byłam u wrózki PANI MAŁGORZATY naprawdę sprawdza się i dlatego mogę polecić . Jest ok.
      • nika1878 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 09.05.12, 20:59
        Byłam u pani wróżki-po wyjsciu napewno się lepiej nie poczułam jak tu niektórzy piszą- nie wiem czy mówi prawdę bo wszystko ma być w odległym czasie-w sumie mam mętlik w głowie i nie wiem czy dobrze zrobiłam idąc na wizytę...
        • zzasiebie Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 11.05.12, 10:19
          Radziłabym po prostu o tym zapomnieć i się nie przejmować :)
    • jadwigasolina1 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 22.05.12, 12:32
      wspaniała pani polecam , sprawdza się . naprawdę warto skorzystać :):):)
    • malgorzata648 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 19.06.12, 14:06
      REWELACJA SAMA PRAWDA WRÓZKA JEST BARDZO DOBRA SPRAWDZA SIĘ WARTO IŚĆ JA JESTEM BARDZO BARDZO BARDZO ZADOWOLONA . DLA TEJ WRÓZKI PIATKA Z PLUSEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • xxggg Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 04.08.12, 18:30
      jest 1 wróżka mówi prade i jest naprade szczera naprawde sie sprawdza byłam u niej jest świtna już z numerologi powiedziała mi duzo o miom zwiaku i co nas czeka karty tylko to potwierdziły nie chce mówc o swojim zyciu wiec tylko powiem ze naprawde sie sparawdziło mojej kolezance mówiła o biznesie i jak narazie sie sprawdza polecam jej numer to 518591574
      mówi dosadnie jest warta swieczki mieszka w myślenicach szkoda ze tak daleko od krakowa ale jest tego warta tym bardziej ze jej ceny sa o wiele nizsze niz te w krakowie i nie wyprasza bardzo delikatnie w stylu ze ma nasttepnego klienta albo dziecko ma chore tylko poswieca tyle czasu ile trzeba pozdrawiam
    • iwona7774 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 07.08.12, 12:03
      Wszystko ale to wszystko mi się sprawdziło , dobra jest ta wróżka , numer 1 , warto spróbować :):):) polecam
    • luizaklara1 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 05.09.12, 11:39
      TA KOBIETA JEST WSPANIAŁA POTRAFI DOTRZEĆ DO CZŁOWIEKA I MÓWI ŚWIĘTĄ ŚWIĘTĄ PRAWDĘ ZA TO JEJ DZIĘKUJĘ . MNIE SIĘ SPRAWDZA . A WIĘC POLECAM POLECAM POLECAM TĘ PANIĄ WRÓŻKĘ BARDZO SYMPATYCZNĄ , MIŁĄ , ŁADNĄ I WSPANIAŁĄ
    • dorotakulka1 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 26.09.12, 14:01
      PO PROSTU NIESAMOWITE NA PRAWKO ZDAWAŁAM 6 RAZY BYŁAM ZREZYGNOWANA I ZAŁAMANA W NIC NIE WIERZYŁAM POSZŁAM DO WRÓZKI ZAPŁAKANA I POWIEDZIAŁA MI WRÓZKA ZE PRAWKO ZDAM NIE WIERZYŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWIEDZIAŁAM I TEŻ O OPERACJI ŻE BĘDĘ MIAŁA I ZAKOŃCZY SIĘ DOBRZE NIE WIERZYŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO I PROSZĘ STAŁ SIĘ CUD BO JA TO PRAWKO ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MYŚLAŁAM ŻE ZWARJUJĘ Z RADOŚCI POBIEGŁAM ZARAZ DO WRÓZKI I DAŁAM JEJ KWIATY W PODZIĘCE A OPERACJE TEŻ MIAŁAM POLECAM POLECAM POLECAM PANIĄ MOŁGOSIĘ :)
      • 8sisi Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 17.11.12, 20:24
        WROZKA NA WIELOPOLU TERAZ 18 A\5 ALE BIERZE 130 ZL SPORO TROCHE
        • paulka266 Re: DOBRA WRÓŻKA W KRAKOWIE RYNEK GŁ 7 !!! 26.11.12, 16:41
          no duzo kasy, bylam i nagadala mi tak, ze do tej pory nie moge sie otrzasnac,wychodzi na to ,ze w zyciu mnie juz nic dobrego nie spotka same zle rzeczy... a odnosnie najblizszej przyszlosci nic sie nie dowiedzialam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka