Dodaj do ulubionych

WRÓŻKA AMALTEA

28.05.12, 20:59
Wróżka Amaltea jest bardzo dobra. Nie ogłasza się po internecie dlatego trudno do niej trafić, ale mnie się udało z polecenia zjanomej. Napisałam do nie i nie żałuję, dostałam szybką odpowiedź. To bardzo miła kobieta, nawet porozmawiała ze mną o problemach chociaż to wykracza poza wróżbę, za którą płacę. Nie bierze dużo za wróżbę, a jest profesjonalistką. Wiem, że stawia tarota i zajmuje się runami, bo z tego u niej skorzystalam. Robi też portrety numerologiczne. Z tego co wiem, bo ostatnio do niej pisałam do końca maja bierze 20zł za każdą wróżbę!!!
Tu jest jej email: wrozka_amaltea@o2.pl
Polecam gorąco, mnie jej wróżba się sprawdziła dlatego zamówiłam drugą i czekam z niecierpliwością na odpowiedź;)
Obserwuj wątek
    • iskierka.4 Re: WRÓŻKA AMALTEA 28.05.12, 21:08
      POLECAM!!! Ostatnio korzystałam z usług wróżki Amaltei. Tak jak ktoś wyżej napisał do końca maja Amaltea bierze 20zł za wrózbę nie przekraczającą trzech pytań. Odpowiedź jest błyskawiczna. Nie wiem jak później wygląda jej cennik, ja pisałam niedawno do niej, bo z tydzień temu. Na maila trafiłam na jakimś forum, gdzie dziewczyny polecały dobre tarocistki.
      W razie czego podaje i ja maila do niej:

wrozka_amaltea@o2.pl
    • barbixe Re: WRÓŻKA AMALTEA 03.06.12, 18:59
      Niestety nie mogę tego samego potwierdzic a ogłasza się też w internecie jest stronka wysłałam pieniądze i co 24 minęły i nic żadnej wróżby nawet teraz nie odpowiada na e-meila Raczej przestrzegam wszystkich naiwniaków takich jak ja co uwierzyli w opinie innych może sama je pisała
      • lilijka182 Re: WRÓŻKA AMALTEA 03.06.12, 23:20
        kobieto albo nie czytasz uważnie maili, albo nie czytasz ich ze zrozumieniem. zrobiłaś przelew i 24 godziny z zegarkiem w wreku czekalas na wrozbe? Amaltea pisze wyraźnie, ze wróżbę wysyła do 24 godzin od momentu zaksięgowania przelewu na jej koncie, a jak wiadomo nie każdy przelew idzie automatycznie. Niektóre banki potrafią dosyć długo realizować transakcje, a jak jeszcze przelew zrobiłaś na weekend to musisz poczekać do poniedziałku, bo w weekendy przlewy nie idą. Ludzie trochę podstawowych informacji zanim się kogoś zjedzie. A wróżka tez człowiek nie siedzi 24 godziny na dobe przy komputerze. Na pewno odpisze. Ja zawsze dostawałam wrózbę, nigdy nie było tak, że wróżby zamówionej bym nie dostała. Amaltea zawsze wysyła maila, że odebrała przelew i podaje czas realizacji wrózby, często krótszy niż 24 godziny. Ja polecam ją gorąco i apeluje o uważne czytanie tego co się pisze.
        • niebo_123 Re: WRÓŻKA AMALTEA 03.06.12, 23:33
          zgadzam się z lilijką. Przelewy różnie idą i nie zależy to ani od robiącego ani od wysyłającego tylko od banków, więc może po prostu jeszcze go nie dostała. Na weekendy przelewy nie są realizowane. Sama raz robiłam przelew w piątek i nie załapałam się na ostatnią transakcję bankową, więc musiałam czekać do poniedziałku, a wrózba była w mojej skrzynkce 4 godziny po tym jak Amaltea napisała, że dostała przelew.
    • euzebiabio Re: WRÓŻKA AMALTEA 01.05.14, 16:18
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • klaudyna234 Re: WRÓŻKA AMALTEA 19.05.14, 18:02
      ja ostatnio korzystalam z uslug wrzki sary,wiele mi pomogla, wiele rzeczy udalo mi sie uniknac.jakby co podaje wam do niej kontakt : kobietamag@interia.pl ,szczerze poolecam
    • gorkapsx Re: WRÓŻKA AMALTEA 04.08.16, 19:48
      ja za to mogę polecić wam wróżkę sarę, ostatnio korzystałam z niej i jestem bardzo zadowolona- już się wrozba zaczela sprawdzać ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • safariduolkja Re: WRÓŻKA AMALTEA 29.10.21, 17:08
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, u której ostatnio już po raz 3ci korzystałam z usług, bardzo wysoka sprawdzalność, email do neij - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • safarikuki1 Re: WRÓŻKA AMALTEA 08.11.21, 20:53
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super telefon do niej - 784 676 783
    • marakeszana Re: WRÓŻKA AMALTEA 14.11.21, 16:49
      Bardzo polecam wwróżkę Sarę, po raz drugi skusiłam się skorzystać z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona- wróżby szczegółowo opisane,obszerne , a przy okazji tematycznie i merytorycznie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka