Dodaj do ulubionych

Najlepsza wróżka Online top 3

07.10.20, 23:09
Wróżka Ala - wrozki.net/wrozkaonline
Obserwuj wątek
    • slonce77 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 07.10.20, 23:11
      Wróżka Astylla - wrozkaastylla.pl
      • chmurka92 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 18.10.22, 16:37
        Polecam wróżkę Dagmarę, wszystko się sprawdza i dobrze tłumaczy, nie jakimiś zaczarowanymi hasłami. Już nie jeden raz mi pomogła! Jakby ktoś potrzebował numer 514 928 815.
      • lolka.fasolka.13 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 10.01.23, 15:14
        Wrozka Dagmara, przyjmuje telefonicznie! 514 928 815
    • slonce77 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 07.10.20, 23:11
      Wróżbita Online - wrozbitamateo.pl
      • wojciechciechowicz Re: Najlepsza wróżka Online top 3 02.02.23, 12:27
        Dagmara 514 928 815. Serdeczna Pani z miłym głosem. Na prawdę potrafi doradzić. Polecam
    • slonce77 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 07.10.20, 23:12
      teraz wasze rankingi?
      • tadeusz1960 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 11.10.20, 20:12
        Jedyna PRAWDZIWA wróżka godna polecenia to p. Agnieszka tel 500 273 383
        Trafiłem do niej przez polecenie kilka lat temu i wracam do dziś. Zawsze korzystam z prywatnych sesji telefonicznych u niej. Wszystko przez te lata się sprawdziło, pomogła mi niejednokrotnie bo nie tylko rozkłada karty ale jest też psychologiem , naturopata i coachem par. Specjalizuje się też w prawie przyciągania dzięki jej wiedzy nauczyłem przyciągać do życia szczęście. Pokazała błędy jakie nieświadomie popełniałem.
        Jej wróżby to nie tylko odczyt kart ale wartościowa duchowa rozmowa , po której człowiek dostaje skrzydeł i chce się żyć. Pani Agnieszka mówi o przyczynach, pomaga w wielu kwestiach ( mnie postawiła diagnozę którą potwierdziłem w badaniach), wskazuje drogę i możliwości, podaje konkretne rozwiązania a nie zostawia człowieka z niczym jak inne...Jest niedroga. Dusza człowiek.
        Odpowiedz Cytuj Link
      • chmurka92 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 18.10.22, 16:37
        Polecam wróżkę Dagmarę, wszystko się sprawdza i dobrze tłumaczy, nie jakimiś zaczarowanymi hasłami. Już nie jeden raz mi pomogła! Jakby ktoś potrzebował 514 928 815.
      • wica_wiktoria Re: Najlepsza wróżka Online top 3 28.12.22, 15:56
        🧚🏻‍♀️ Dagmara 514 928 815 🩵 🩷
      • robert.norwegia Re: Najlepsza wróżka Online top 3 22.03.23, 15:07
        Od wielu lat korzystam telefonicznie z usług Pani Agnieszki. Po tak długim czasie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że sprawdziło się wszystko, co powiedziała.
        Kobieta Anioł o wielkim sercu, empatii oraz ogromnej wiedzy z zakresu duchowości i energii.
        Psycholog z powołania.
        Daje rady, narzędzia i wspiera w najtrudniejszych momentach.
        Każda rozmowa z nią dodaje skrzydeł.
        Emanuje pozytywną energią.
        Jej rozkłady kart to głęboka i mądra rozmowa, z której człowiek wynosi wiedzę o całym swoim życiu.
        Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji, gdzie myślałem że już nic nie ma sensu. Pomogła w sprawach zawodowych i zdrowia.
        Pani Agnieszka tel 500 273 383
        Uwaga na oszustów podszywających się pod nią! Jest dostępna tylko pod tym numerem.
    • beataadams78 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 05.11.20, 23:41
      zielonawrozka.pl/ i nic więcej..
      • maarciaa Re: Najlepsza wróżka Online top 3 26.12.22, 13:41
        Tarocistka Dagmara jedyna godna polecenia według mnie. Kontakt do niej 514 928 815.
    • aleksandraokrasa Re: Najlepsza wróżka Online top 3 12.11.20, 16:47
      Anna Świerczewska www.astarot.pl najlepsza wróżka. Konsultacje ma przez telefon whatsapp i skype.
      • chmurka92 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 18.10.22, 16:38
        Ja tez polecam wróżkę na telefon i messanger! Najlepsza Pani Dagmara, bardzo empatyczna ale najważniejsze że się sprawdza 514 928 815
      • maarciaa Re: Najlepsza wróżka Online top 3 22.12.22, 21:04
        Oj tak jedyna godna polecenia! Ja korzystam z usług Pani Dagmarki jeśli chodzi o wróżby z kart tarota systematycznie. Ale tez amulety, najszybciej zadziałał ten na przyciągnięcie pieniędzy bo już po 15 min od zrobienia go dostalam wiadomość od szefa że dostanę wypłacana premię. Brałam też amulet na to żeby przestać kłócić się z mężem i chroniący przed zdradą. Teraz zastanawiam się nad amuletem co ochroni moje zdrówko. Nie wiem na co jeszcze ma amulety ale polecam wszystkim z całego serca. Numer telefonu to 514 928 815
    • katarimaklaus1 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 27.10.21, 18:27
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, bardzo życzliwa kobieta, od dawna korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona, ostatnio skusiłam się też na skorzystanie z rytuału u niej i po kilku tygodniach już widzę poprawę, kontakt do niej - kobietamag@interia.pl
    • safariduolkja Re: Najlepsza wróżka Online top 3 29.10.21, 17:05
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, u której ostatnio już po raz 3ci korzystałam z usług, bardzo wysoka sprawdzalność, email do neij - kobietamag@interia.pl polecam ;)
      • pieczon.ka Re: Najlepsza wróżka Online top 3 27.01.23, 21:08
        Polecam Dagmarę na telefon 514 928 815 bardzo profesjonalne podejście. Empatyczna pomocna, jej karty ze mną się dogadują.
    • safarikuki1 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 08.11.21, 20:53
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super telefon do niej - 784 676 783
      • chmurka92 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 18.10.22, 16:39
        To samo mogę powiedzieć o P. Dagmarze! Świetnie tłumaczy, nie jakimiś zaczarowanymi hasłami jak inne wrócić, a co najważniejsze wszystko się sprawdza! 514 928 815
        • maarciaa Re: Najlepsza wróżka Online top 3 26.12.22, 13:43
          Potwierdzam. Naprawdę godna polecenia. Konkretna i sprawdza się.
      • wica_wiktoria Re: Najlepsza wróżka Online top 3 28.12.22, 15:57
        🧚🏻‍♀️ Dagmara to najlepsza tarocistka, nigdy nie spotkałam tak ciepłej osoby. Wysłucha i pomoże zrozumieć sytuację. Tłumaczy szczegółowo i jest zaangażowana, ma fantastyczne podejście i zna się na rzeczy. Wróżba się spełniła z niesamowitą dokładnością, a ja znalazłam odpowiedzi na swoje pytania. Na pewno będę wracać. Zachęcam do kontaktu z tą życzliwa i wiarygodną Panią 514 928 815
    • margaritakursk Re: Najlepsza wróżka Online top 3 17.11.21, 22:44
      Szczerze mogę Wam polecić bardzo rzetelną wróżkę Sarę, wróżby bardzo pokrywają się z rzeczywistością a co więcej są bardzo dokładne i nie trzeba długo czekać, gorąco polecam Wszystkim, którzy szukają rzetelnej osoby, która pisze konkrety a nie uprawia tzw 'wodolejstwa'co wcześniej kilka razy już przerabiałam u innych osób, email do niej - kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • kalinkamalina1 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 13.03.22, 15:23
      Od lat korzystam z wróżki Sary i uważam ,że z tarota jest najlepsza!idealna precyzja zarówno merytorycznie jak i czasowo, poza tym bardzo dobra komunikacja,miły i szybki kontakt, email do niej- kobietamag@interia.pl
      • chmurka92 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 18.10.22, 16:40
        P. Dagmara niezastąpiona 514 928 815
    • martusiaskorka12 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 09.04.22, 21:01
      Mogę polecić Wam świetną tarocistkę- Sarę, szybkie terminy, bardzo szczegółowo i merytorycznie odpisuje na pytania i trafia w punkt, nic nie mówiłam i czytała z mnie jak z książki, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • martynaklodzik12a Re: Najlepsza wróżka Online top 3 08.05.22, 20:12
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • klaustynkavij1 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 12.05.22, 20:32
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
      • monikaszymikova Re: Najlepsza wróżka Online top 3 30.11.22, 17:43
        To polecam Dagmarę, tyle ci powie o tobie że się sama zdziwisz, ja byłam w szoku jak się sprawdza! 514 928 815
      • maarciaa Re: Najlepsza wróżka Online top 3 26.12.22, 13:47
        Ja polecam Dagmarę 514 928 815.
        Konkretna, empatyczna, pomocna, sprawdza się i nie jest droga. Robi też amulety przeciw zdradzie, kłóceniu się, na przyciągnięcie zdrowia. Pomaga mi podjąć kazda decyzje. Dalej będę korzystać z jej usług. Polecam każdemu!
    • judytkaluna12 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 17.05.22, 20:32
      zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl
      • ybka5 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 18.05.22, 14:49
        judytkaluna12 kimokolwiek jesteś za tym nickiem, czy masz ludzi za kompletnych kretynów? Spamujesz. Nikt nie zwraca uwagi na te reklamy. Daj znać osobie, która Ci zleca postowanie, że ośmiesza "wróżkę Sarę" "kobietamag". Taka forma reklamy była dobra, 10 lat temu, ale to już nie działa. Ośmieszacie się, tracicie czas i pieniądze.

judytkaluna12 napisała:

> zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bard
        > zo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i
        > przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w
        > swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • zuzanna_fgh Re: Najlepsza wróżka Online top 3 28.07.22, 16:07
      juliakoppel.com/pol
      • zuzanna_fgh Re: Najlepsza wróżka Online top 3 28.07.22, 16:16
        Ale to nie jest pewne.
        • zuzanna_fgh Re: Najlepsza wróżka Online top 3 28.07.22, 18:09
          wrozbitka.com/
    • yalogurf Re: Najlepsza wróżka Online top 3 29.07.22, 13:12
      juliakoppel.com/

Zdecydowałam podzielić się moją małą opinią o Julii! Jedno mogę powiedzieć, polecam! Jest po prostu prawdziwą wiedźmą, która potrafi rozwiązać każdą sytuację, utrzymuje z nią kontakt już przez pół roku jestem jej bardzo wdzięczna! Jest jak moja asystentka życiowa, która udziela właściwych rad.
    • santina007 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 30.07.22, 13:59
      juliakoppel.com/
      Polecam Julię wszystkim! Pomoże rozwiązać każdy problem! Pomogła mi bardzo szybko! Zdarzają się sytuacje, w których trzeba coś zrobić, ale nie ma dużo czasu na decyzję! W takich sytuacjach od razu się do niej zwracam! Wielkie dzięki jej za pomoc!
    • fikamika53 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 31.07.22, 00:10
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia
    • dandeniyasolo Re: Najlepsza wróżka Online top 3 31.07.22, 13:22
      juliakoppel.com/
      Wydaję mi się Julia pomoże wszystkim i we wszystkim, pomogła mi wiele razy, w niektórych drobiazgowych sytuacjach, a w niektórych bardzo trudnych, ale w każdej sytuacji zrobi wszystko szybko i sprawnie, jeśli nadal masz wątpliwości czy skontaktować się czy nie , lepiej napisz!
    • lizualu.bomi Re: Najlepsza wróżka Online top 3 03.08.22, 12:16
      Julię poznałem wiele lat temu, kiedy mój kolega, który jest również jej mężem, zaprosił mnie z moją żoną na obiad. Potem dowiedziałem się, że Julia zajmuje się magią i już nie raz pomagała ludziom. Od tego czasu, gdy mam problemy finansowe w pracy lub nie mogę spłacić kredytu, zwracam się do Julii i żyję w całkowitym bezpieczeństwie! Bardzo się cieszę, że w moim życiu są tak wspaniali ludzie, którzy mogą pomóc🤗
      • lizualu.bomi Re: Najlepsza wróżka Online top 3 03.08.22, 12:18
        juliakoppel.com
    • karolina83 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 05.08.22, 20:27
      Bardzo się cieszę, że mogę podzielić się swoją historią, w której Julia odegrała dużą rolę! Zwróciłam się do Julii z moim problemem, wcześniej miałem rozmowę z astrologiem, który powiedział, jakie dni są sprzyjające, co najlepiej robić i tak dalej. Ale tego mi nie wystarczało. Jestem kobietą, dla której bardzo ważny jest rozwój w karierze, a w pewnym momencie wszystko po prostu się rozpadło! Od razu zorientowałam się, że coś tu jest nie tak i znalazła na stronie historię kobiety, której Julia pomogła, oczywiście zwróciłam się do Julii i bardzo mnie ucieszyła, mówiąc, że nie ma problemów nie do rozwiązania! Odbyliśmy z nią uroczystość i zaczęłam mieć nowe pomysły i dostałam nowe propozycje pracy, to naprawdę był jakiś cud, jestem jej bardzo wdzięczna za pomoc! Niewiele osób mnie zrozumie, bo mało jest osób, które muszą się ciągle rozwijać w swojej karierze, ale ja przeżyłam ten postój bardzo ciężko!
      juliakoppel.com
    • fuksu8 Re: Najlepsza wróżka Online top 3 06.08.22, 10:10
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia i pliki dźwiękowe, bardzo polecam, super wiarygodna wróżka! warto, tanio!
    • hydyh Re: Najlepsza wróżka Online top 3 06.08.22, 10:20
      nieprawda bo najlepszą wróżką jest Sara, tylko Sara!!!
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • mx_lina Re: Najlepsza wróżka Online top 3 06.08.22, 10:22
      Historia z mojego życia prywatnego! 3 lata temu poznałam mojego męża. Kiedy go zobaczyłam, to nie mogłam uwierzyć, że będzie mój, teraz opowiem ci bardziej szczegółowo! Mój przyjaciel zaprosił mnie na imprezę! Szybko się ubrałam i pojechałam, wysiadając z taksówki, spotkała mnie koleżanka i właśnie mój przyszły mąż, gdy go zobaczyłam, od razu coś mnie ukłuło, jakby był dżentelmenem, ale nawet nie pokazałam, że im się zainteresowałam. Usiedliśmy przy stole i zauważyłam, że jest z dziewczyną, pomyślałam, no nic. Kiedy wróciłam do domu, zaczął zwracać na mnie uwagę, kwiaty, prezenty, a ja nie rozumiałam, dlaczego miałby, skoro miał piękną dziewczynę, w końcu okazało się, że ta dziewczyna zrobiła zaklęcie miłosne , ale podczas rytuału coś nie zadziałało i nie stał do końca jej, to Julia już mi powiedziała. Julia przeprowadziła swoje rytuały i w pewnym momencie on ją opuścił i od razu do mnie przeszedł. Opowiadając o naszym pierwszym spotkaniu mówi, że jak mnie zobaczył, to go też coś ukłuło i przyciągnęło do mnie, ale nie mógł opuścić swojej dziewczyny, nawet nie rozumiał powodu. Dzięki Julie za pomoc.
      juliakoppel.com/
      • pieczon.ka Re: Najlepsza wróżka Online top 3 27.01.23, 21:09
        Wrozka Dagmara, stawiała mi karty i zrobiła amulet na pieniądze, z czystym sumieniem polecam, będę wracać! 514 928 815

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka