Dodaj do ulubionych

POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!!

13.06.12, 00:27
Polecam gorąco wróżkę Amalteę. Na prawdę cudowna kobieta, świetnie się z nią rozmawia, pisze w prost nie owijając w bawełnę. Można się z nią dogadać, wszystko wyjaśnia przed wróżbą tak, żeby klient sam mógł określić jaką wróżbę chce i co go interesuje. Finansowo też nie bierze dużo, w zależności od wróżby, ale ja jestem osobiście bardzo bardzo bardzo przezadowolona z tej kobiety :)
Od jakiegoś czasu wróżby zamawiam tylko u niej :)
Podaje kontakt do niej jakby ktoś chciał:

wrozka_amaltea@o2.pl
Obserwuj wątek
    • szabrownik2 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 13.06.12, 15:36
      A skąd ona jest? Ja korzystam z usług Zinaidy i jestem tak samo usatysfakcjonowana,wysoki poziom ,profesjonalizm, a do tego ciepła osoba www.wrozkazinaida.aq.pl/
    • esmeraldas brednie,ona sama siebie wychwala! 03.07.12, 22:27
      bezwstydna kobieta, a wrózy słąbo,moja kolezanka sie naciela,wrozba krotka i malo rzeczowa,stracona kasa
    • andromeda1a Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 22.05.14, 10:56
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • klaudynik1231a Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 19.11.21, 17:27
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • salehali1 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 25.11.21, 21:38
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, wszystko co mówi jest bardzo precyzyjnie zgodne z rzeczywistością, rozmowa z nią to jak balsam dla duszy, problemy, problemy , które wydawały się być niezrozumiałe, stały się bardzo zrozumiałe, rozmowa z nią to jak balsam dla duszy, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam ;)
    • charlotteedgar Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 28.11.21, 16:00
      Mogę wam polecić wspaniała wróżkę Sarę - kobietę wartą każdej sumy, wróżby bardzo trafne ,trafiające w sedno poza tym skusiłam się tez na rytuał i w przeciągu kilku dni już widzę pierwsze efekty, rewelacja ,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • kletkadik123 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 25.04.22, 16:17
      Natrafiłam na profesjonalną tarocistkę online Sarę, wróżyła mi już kilka razy i sprawdzalność bardzo wysoka, ponadto w przeciwieństwie do innych wróżek o nic nie pyta tylko mówi sama z siebie co bardzo dodaje jej wiarygodności, inne zanim odpowiedziały,same zadawały dodatkowe pytania, tutaj bez niczego sama z siebie wiele o mnie powiedziała i wróżby bardzo wysoka sprawdzalność i wiarygodność , polecam ciepło -email do niej -kobietamag@interia.pl
    • martynaklodzik12a Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 08.05.22, 20:08
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • klaustynkavij1 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 12.05.22, 20:34
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • judytkaluna12 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 17.05.22, 20:31
      zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • maritkajunka20 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 12.06.22, 15:55
      Mogę polecić wspaniała wróżkę Sarę- wróżby idealnie sprawdzają się,poza tym jest bardzo rzeczowa,konkretna, empatyczna, osobiście jestem pod wielkim wrażeniem jej umiejętności , tel do niej - 784 676 783 gorąco polecam
    • nelka358 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 12.06.22, 21:46
      Ja zdecydowanie polecam bardzo sympatyczna i komunikatywna tarocistkę jasnowidz Annę Świerczewska z warszawy która umie w prosty sposób przekazać przekaz tarota w jasny i konkretny sposób z bardzo duża dozą sprawdzalności. Według mnie jest znakomita! Telefon kontaktowy do Anny 513 172 842
    • glokus213 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 20.06.22, 22:08
      Ja mogę polecić Anne bardzo dobra wróżka tutaj jej strona dobre-wrozby.pl oraz jej nr 708 877 503 pozniej wybieramy 275
      • glokus213 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 20.06.22, 22:08
        dobre-wrozby.pl/
    • grzywacz2 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 27.07.22, 15:12
      Polecam bardzo dobrą wrózkę online Sarę,korzystam, z jej wróżb już ponad rok i prawie wszystko się sprawdziło bardzo wysoka sprawdzalność na tle innych poza tym przy tym miła,konkretna, możliwe szybkie terminy,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • fikamika53 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 31.07.22, 00:22
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • fuksu8 Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 06.08.22, 10:03
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia i pliki dźwiękowe, bardzo polecam, super wiarygodna wróżka! warto, tanio!
    • tothier Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 28.09.22, 15:36
      Znalazłam sie u Anny Świerczewskiej w gabinecie bo sie pogubilam sie we wlasnych marzeniach i trudno mi bylo okreslic czego tak na prawde chce. wizyte u niej bardzo mi pomogla w odnalezieniu siebie. 513 172 842
    • toraborak Re: POLECAM ŚWIETNĄ WRÓŻKĘ !!! 03.11.22, 11:11
      Warto ? Jest taka świetna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka