Dodaj do ulubionych

POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!!

16.07.12, 21:25
Dobra tarocistka, miła, sympatyczna w rozmowie. Korzystam z pomocy jej kart od jakiegoś czasu i jestem z niej zadowolona. Nie owija w bawełne, pisze wprost, najpierw umawia się z klientem jak ma dokładnie wyglądać wróżba, żeby nie było niedomówień, jeśli coś pozostaje do wyjasnienia to wyjaśnia bez dopłaty. Jestem mega zadowolona, podaje jej maila:

wrozka_amaltea@o2.pl
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 01.05.14, 16:19
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 07.05.16, 13:29
      Moge polecić wrózke Małgosię z Krakowa 504 777 850
      www.saloniskierka.pl dzwoncie i umówcie się super babka
    • mariakownacka Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 24.05.16, 16:03
      szczerze polecam wróżkę sarę, zaryzykowałam i zdecydowałam się skorzystać z jej wróżby 2 miesiące temu, wiele spraw już się sprawdziło, dodałą mi też otuchy, email do niej to kobietamag@interia.pl
    • dadonia62 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 09.06.16, 20:31
      Wiele zawdzięczam wróżce Sabie. Jest znakomitą wróżką, ciepłą, mądrą i empatyczną osobą. Doradza mi już od 20 lat. Przez te wszystkie lata moje życie wiele razy biegło pod górę, pani Saba zawsze przeprowadzała mnie przez najtrudniejsze momenty. Trafnie przepowiada przyszłość. Wiele jej zawdzięczam i stąd ten wpis. Chcę Wam o wróżce Sabie powiedzieć. Tel do Pani Saby 608890952
    • dadonia62 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 09.06.16, 20:35
      Dodaję jeszcze stronę wróżki Saby: wrozkasaba.w.interiowo.pl/
    • mariannais Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 12.06.16, 13:38
      mogę polecić wróżkę sarę z krakowa, wrózba dość szybko się sprawdziła- konkretna, rzeczowa i nie owija w bawełnę, telefon do niej 784 676 783 ,polecam :)
    • gabrysia1hjn1 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 09.07.21, 19:18
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 16.09.21, 14:29
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • karmen7 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 17.09.21, 09:53
      2 razy korzystałam z przepowiedni tarota raz postawiła mi koleżanka i raz profesjonalna wróżka na wieczorku panieńskim, nie mam nic do tych wróżb, ale uważam, że trzeba umieć je zrozumieć bo nie wszystko musi się spełnić. Ogólnie dużo razy miałam stawiany tarot a od kilki lat korzystam z porad u innej wróżki, która wróży z kart anielskich i muszę przyznać, że to co napisze, za każdym razem po pewnym czasie się sprawdza, ale to ja decyduję czy poddam się losowi. Wróżę u takiej pani Vitalissy mailowo, nie raz jak otrzymałam wróżbę dyskutowałam jakiś czas co pomogło mi zrozumieć przekaz z wróżby. Ogólnie polecam wróżby tylko trzeba umieć z nich korzystać.
      • camaretto Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 17.09.21, 11:44
        A ja dodam jako kobieta- wróżka i online, że jedna pani pluje wprost na Vitalissę nick onomatopeya albo coś koło tego.Żadnej z wróżek nie korzystam, zwłaszcza online, kobieta - mag to Smoczyca której z racji przynależności do byłej sekty nie polecam w ogóle, chociaż Lisiak nie był złym jasnowidzem, tylko nieco "zagubionym" no i nie przypominającym po chwili uduchowionego tak bardzo jak się by zdawało po gładkich aczkolwiek niegramatycznych słówkach... Krakowa nie znam chociaż byłam na paru kursach u różnych ludzi to z wyjątkiem Guru wszystkich Guru nie polecę nikogo w ogóle, bo nie korzystam jak i z wróżbitów obcych bo pewna wróżka w Wawie nauczyła mnie rozsądku raz na zawsze ... Tak w ogóle ktoś robił na internecie mega prowokację...a my siedzimy i się nudzimy cholera na forach. Jakby chcieli skorzystać z wróżb trafnych i widocznych toby do nas zawitali, choć Szkółka wyrzuca niewróżki a podyskutować w klubie by wypadało( lol), ale ludzie się nudzili nudzili aż poszli, niewielu zostało i to jeszcze obrzuconych śmieciem oraz posądzonych o wyciągactwo pieniężne więc reaguję...Z jakiej cholera racji skoro siedzę nawet real przy internecie i wróżę często za total darmochę? W dodatku zweryfikowanie? Wygląda jakby ludzie nic nie mieli do roboty, tylko zamawianie w internecie coś za 5-15- albo 150 złotych z pełną odpowiedzialnością a wróżby trafnej i za darmo nie chcą w ogóle ? Rozumiem że człowiek się przyzwyczaja, ale te adresy mailowe to śmieszą, zwłaszcza że wielu znam i nie tylko z widzenia.
        ???
    • katarzynabilla1 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 17.10.21, 19:45
      ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • safarikuki1 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 08.11.21, 20:56
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl
    • marakeszana Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 14.11.21, 16:48
      Bardzo polecam wwróżkę Sarę, po raz drugi skusiłam się skorzystać z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona- wróżby szczegółowo opisane,obszerne , a przy okazji tematycznie i merytorycznie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
    • klaudynik1231a Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 19.11.21, 17:16
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • klaryska12ab Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 24.11.21, 20:24
      Mogę Polecić Wam dobra wrózkę -Sarę ,która wrózy nie tylko z tarota ale też z innych talii, w moim przypakdu bardzo duża sprawdzalność i są możliwe szybkie terminy,a poza ty to co chyba bardzo istotne- wróżba bardzo zbieżna z rzeczywistością, tel do niej -784 676 783, gorąco polecam ;)
    • joplciabuziakkot1 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 11.01.22, 20:22
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja obszerna i trafna odpowiedź, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • jakosta234a Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 13.01.22, 21:08
      Polecam wróżkę Sarę,chyba najlepsza wróżka online jaką znam, precyzyjna,rzeczowa , ponadto bardzo miła,sympatyczna i szybko odpisuje, szczerze polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • jokasta345 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 18.01.22, 22:05
      Bardzo polecam Wróżkę Sarę, której wrózby okazały się niezwykle trafne w samo sedno , miło,przyjemnie,szybkie terminy,ostatnio też zdecydowałam się na rytuał u niej i co prawda trzeba było trochę czekać bo przeszło kwartał,ale było warto-efekty dokladnie takie jakie chcialam,chłopak do mnie po bardzo ciężkiej sytuacji, wrócił, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • julalula11 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 26.01.22, 20:32
      Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • kalotylka12 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 31.08.22, 21:53
      podobnie jak inni od kilku lat korzystam z usług wróżki Sary - nie owija w bawełnę , jej wróżby są precyzyjne, nieraz przestrzegła mnie przed wieloma zdarzeniami,dzięki czemu udało mi się uniknąć nieprzyjemności,jej wróżby są szybkie,konkretne a przede wszystkim trafne i szczegółowe, decyzje oczywiście podejmuję samodzielnie natomiast w wielu problemach życiowych mi pomogła, email do niej -kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • matildkahcalusek Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 17.11.22, 22:42
      Korzystałam z wróżki online- , miałam obiekcje czy w pełni będzie to tak sprawdzalne jak przy kontakcie osobistym ale moje obawy były niepotrzebnie, precyzyjnie opisała moją obecną sytuację, pomogła rozwiązać problem , cierpliwa, słuchała do końca, a co najważniejsze wróżby była trafna i w ciągu 3 miesięcy większość już się spełniło, email do niej - kobietamag@intertia.pl , polecam ;)
    • nati20101 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 12.01.23, 22:17
      polecam Kochani z własnego doświadczenia wróżkę Ewę najlepsza, 90-95% sprawdzalności według mnie. naprawdę wiele mówi na temat danej sytuacji co się zgadza z tym jak rzeczywiście jest. o danych osobach tez mówi dokładnie tak jak jest jak one wyglądają jakie są wszystko się zgadza i sprawdza Pani Ewunia tarotewa@wp.pl 517533873 bardzo wiele jej zawdzięczam więc będę zawsze polecać całym serduszkiem
    • lalunafc12 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 20.04.23, 16:03
      Mi w trudnej sytuacji życiowej pomogła Sara na telefon,w krótkim odstępie czasu wydarzyło się sporo złych zdarzeń w moim życiu, miałam dość mocno ograniczone zaufanie do tego typu usług ale spróbowałam i byłam mocno zdziwiona zarówno sprawdzalnością jak chodzi o przyszłość jak i opisanie obecnej sytuacji w punkt,bardzo mi pomogła, udało się też szybko umówić, od wtedy cyklicznie korzystam i nie żałuję, udało mi się dzięki temu wyjść i uniknąć wielu opresji, tel do niej -784 676 783., polecam;)
    • jagodkajasniutka17 Re: POLECAM SUPER WRÓŻKĘ !!! 13.07.23, 23:33
      Byłam na zakręcie życiowym ,nie wiedziałam co zrobić, nagle wszystko mi się posypało,wcześniej nie wierzyłam w takie usługi ale spróbowałam i bardzo trafna decyzja, skorzystałam z pomocy Sary, nakreśliła mi obecną sytuację bez zbędnych pytań, wszystko opisała celnie w punkt i po 2 miesiącach duża część wróżby zaczęła się już wypełniać, email do niej, - kobietamag@interia.pl ,gorąco polecam,bardzo wiele mi pomogła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka