Dodaj do ulubionych

Elżbieta Ellis

26.07.15, 12:37
Z czystym sumienium mogę Państwu polecić Elżbietę Ellis. To nie tylko wspaniała wróżka, ale także profesjonalna i ciepła osoba. Ponieważ mieszkamy w różnych częściach kraju kontaktowałyśmy się przez skype'a. Serdecznie polecam!
Obserwuj wątek
    • angeliii Re: Elżbieta Ellis 26.07.15, 21:03
      Z Panią Elżbietą spotkałam się osobiście, Dostałam bardzo wiele informacji o sobie, swoim życiu, i tym na czym powinnam się skoncentrować by móc dalej się rozwijać. Dzięki Pani Elżbiecie dziś rozumiem więcej, i wcale nie żałuję że zdecydowałam się na taki krok jak pójście do wróżki:)
    • niwanna Re: Elżbieta Ellis 06.01.17, 14:00
      Witam,

Pani Elżbieta wróżyła mi z kart anielskich. Wróżbę i przesłania zapisałam, aby moc później przeanalizować. To było 8 miesięcy temu był zdziwiona ja usłyszałam, że do pół roku zmienię pracę i to będzie stała praca. Własnie świeżo zatrudniłam się i nie myślałam o zmianie. Stało się tak jak Pani Ela wywróżyła, oferta pracy sama do mnie przyszła;-) Była atrakcyjna skorzystałam i nie żałuje. Wróżba Pani Eli to nie tylko przyszłe wydarzenia, ale wskazówki, które bardzo dużo pomogą w życiu. Informacje jakie uzyskałam są w 100% ZGODNE. Gorąco polecam. Pozdrawiam wszystkich cieplutko :)
    • dsddgdggdgg Re: Elżbieta Ellis 21.01.17, 09:41
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka