Dodaj do ulubionych

prosba o wróżbe

11.07.08, 01:54
WITAM MAM PYTANIE?CZY MOJA OSTATNIA ZNAJOMOŚĆ BEDZIE MIAŁA JAKIŚ WPŁYW NA MOJE
ŻYCIE?CZY TA OSOBA TRAKTOWAŁA MNIE POWAZNIE?MOJE MAŁŻEŃSTWO NIE JEST W
NAJLEPSZEJ KONDYCJI.BARDZIEJ DZIECI TO WSZYSTKO TRZYMAJĄ.NIE WIEM CO DALEJ?CZY
BĘDE JESZCZE SZCZĘSLIWA?
Obserwuj wątek
    • mariettaetta Re: prosba o wróżbe 24.07.14, 16:46
      kilka miesięcy temu korzystałam z usług wróżki sary, wiele spraw się potwierdziło, nie ściemnia i czasem pisze nawet nie najmilsze fakty, natomiast dzięki niej wiele udało mi się zmienić na korzyśc, zostawiam Ci do niej adres : kobietamag@interia.pl
    • matyldka19 Re: prosba o wróżbe 22.10.14, 12:30
      mogę polecić wam wróżkę sarę,korzytsałam z wróżb i bardzo wiele się sprawdziło,rytuały rónież wykonuje.podaję wam adres do niej : kobietamag@interia.pl
    • majusia1234 Re: prosba o wróżbe 11.11.14, 15:02
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • gorkapsx Re: prosba o wróżbe 04.08.16, 19:18
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam
    • majkiwhite Re: prosba o wróżbe 04.11.22, 17:12
      Zastanawia mnie jedna rzecz
    • papkinjuzi123 Re: prosba o wróżbe 04.05.23, 20:02
      też polecam Sarę, dużo mi pomogła, podnosząc na duchu, bez zbędnych pytań opisała moją obecną sytuację w relacji ,gdzie nie było lekko ale zamiast cukrzyć jak wiele innych, opisała jak się sytuacja ma, zarówno teraz jak i potem okazało się,że tak się właśnie wydarzyło... mimo,że nic wcześniej nie wskazywało na rozwój zdarzeń w tym kierunku,zapewne nieraz jeszcze skorzystam, email to : kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: prosba o wróżbe 02.07.24, 11:33
      Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć.
      Konkretna kobieta, co lubię.
      Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga. Można się do niej dostać już tylko drogą pantoflową, z polecenia. Ustala termin sesji przez sms.
    • kleopatrajasmina1 Re: prosba o wróżbe 15.07.24, 21:55
      Ja korzystałam z usług Sary, bardzo szybko udało się umówić na wróżbę, nie zadając pytań .bardzo trafnie opisała sytuację obecną i w najbliższej przyszłości też spora część się już sprawdziła, czekam na realizację pozostałej części, email do niej -kobietamag@interia.pl ,polecam;)
    • mariolakitka12 Re: prosba o wróżbe 25.07.24, 12:14
      Ja polecam Sarę, bardzo wysoka sprawdzalność i szybkie terminy, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: prosba o wróżbe 19.09.24, 22:44
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista.
      Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • korneliajfg Re: prosba o wróżbe 16.10.24, 22:13
      też polecam Sarę, bardzo wysoka sprawdzalność - opisała mi też obecną sytuację i przeszłą, email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka