Dodaj do ulubionych

wróżka z Wadowic Marta

15.09.08, 16:01
Witam chciałabym się dowiedzieć coś na temat wrózki marty z Wadowic
jeżeli ktoś ją zna bardzo proszę o kątakt
Obserwuj wątek
    • konwalia58 Re: wróżka z Wadowic Marta 09.10.08, 21:41
      W ogloszeniu jest podane.
      wróży P.Marta z kart klasycznych.
      tlf 692 709 320
    • andromeda1a Re: wróżka z Wadowic Marta 22.05.14, 11:23
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • slodziuniazycia Re: wróżka z Wadowic Marta 14.11.14, 13:04
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • majkiwhite Re: wróżka z Wadowic Marta 03.11.22, 20:48
      Ile czasu wy na ro poświęcacie
    • majkiwhite Re: wróżka z Wadowic Marta 04.11.22, 16:52
      To trudny temat
    • matildkahcalusek Re: wróżka z Wadowic Marta 17.11.22, 22:32
      Korzystałam ostatnio z wróżki Sary i nie zawiodłam się, udało się szybko umówić na termin, potrafiła podnieść na duchu choć jest bardzo konkretna, rzeczowa, większa część wróżby spełniła się zaledwie w ciągu miesiąca, czekam na spełnienie reszty, póki co mogę ją polecić, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • jagodkajasniutka17 Re: wróżka z Wadowic Marta 13.07.23, 23:36
      Byłam na zakręcie życiowym ,nie wiedziałam co zrobić, nagle wszystko mi się posypało,wcześniej nie wierzyłam w takie usługi ale spróbowałam i bardzo trafna decyzja, skorzystałam z pomocy wróżki online- Sary, nakreśliła mi obecną sytuację bez zbędnych pytań, wszystko opisała celnie w punkt i po 2 miesiącach duża część wróżby zaczęła się już wypełniać, email do niej, - kobietamag@interia.pl ,gorąco polecam,bardzo wiele mi pomogła
    • langustabudz Re: wróżka z Wadowic Marta 22.08.23, 09:32
      Mnie online wróżyła Sara, bardzo wysoka sprawdzalność bez dodatkowych pytań bez owijania w bawełnę, kontakt do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka