drapi_chmurka 30.09.06, 11:45 znacie dobrych dermatologów w Chełmie i okolicach? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gojka23 Re: dermatolog 30.09.06, 22:13 Hej! Moogę tylko napisać żebyś nie szedł/szła do Raszczepkina...ja chodziłam przez dłuższy czas i dawał mi jakieś śmierdzące mikstury...ale nic nie pomogło....tylko mi się niedobrze od tego robiło. Potem chodziłam do gościa na S. ...nie pamiętam jak się nazywał (jeszcze na obłońskiej jak była przychodnia)...też porażka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drapi_chmurka Re: dermatolog 02.10.06, 11:35 wiem... u Raszczepkina byłam u jakiejś niby dobrej babki w luxmedzie w chełmie i w lublinie, u wacowej.... Ale oni wszyscy przepisują mi prwawie to samo i na czas leczenie sie niby poprawia a potem to samo... A dziś to już załmka...nie powinnam sie rodzić;(((( może znacie jakąś mongołkę lub innego specjaliste!!!!!!!błagam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: do gojka23 07.10.06, 07:37 ja kiedyś byłam u Raszczepkina i też przepisał mi jakieś śmierdzidła, ale poskutkowały na całe szczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś