Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

27.01.17, 17:22
Witam się z Wami oficjalnie. Wprawdzie termin mam na 6 sierpnia, ale nie zostało utworzone forum sierpniowe (nie wiem dlaczego ;)) dlatego pozwalam sobie podłączyć się tutaj.
Nazywam się Magda, to moja druga ciąża, mam starszą córeczkę.
Pozdrawiam i życzę nam spokojnej i zdrowej ciąży!
Obserwuj wątek
    • e_le_n_a Re: Dzień dobry 27.01.17, 22:27
      Cześć :) miło Cię poznać :) zawsze jakas lipcówka zostanie sierpniową albo czerwcową,to mało istotne :-) najważniejsze żeby było nam tu miło i fajnie :)
      Jak się czujesz ? jakieś marzenia co do płci malucha? W jakim wieku masz córeczkę?
      Ja mam dwie i synka :)
    • madzia608 Re: Dzień dobry 31.01.17, 21:11
      Hej córeczka ma 6 lat, więc wiadomo, że teraz bysmy chcieli chłopca :)
      Czuję się kiepsko, mam mdłości, bóle głowy, zawroty głowy, jestem sflaczała i ciągle bym spała.
      W pierwszej ciązy nic takiego nie miałam, więc trochę nimiło się zdzwiłam :(
      Jestem już po usg genetycznym, wszystko super. Jutro mam wyniki krwi z bad prenatalnego, mam nadzieję, że też będzie dobrze.
      Pozdrawiam serdecznie
      • e_le_n_a Re: Dzień dobry 31.01.17, 22:44
        Super ze wszystko ok :) ja tez jestem ostatnio sflaczała,te mrozy juz mnie męczą,dzieci jak nigdy nie chorują to cały styczeń po kolei przeziębione,wszyscy zresztą w rodzinie chorzy tylko ja twardzielka :) mniej senna niż wcześniej ale jednak ciąża + Hashimoto potrafią dać w dupe :)
    • wisnia-w-czekoladzie Re: Dzień dobry 04.02.17, 08:05
      Cześć Madzia :-)
      Fajnie że jesteś z nami :-)
      Zdrowej i spokojnej ciąży :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka