burak-cukrowy 02.03.08, 13:46 coś słyszałem na ten temat w RB-sto podobno duża hodowla ok.300szt. czyli 600 nóg - może więcej informacji ktoś udzieli ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek_pradera Re: Strusie w Nowymberezowie 02.03.08, 17:20 cóż słyszałem że ów pan miał jednak likwidować swoją hodowlę z uwagi na to że mordować te bezbronne zwierzątka musiałby mieć do tego odpowiednie warunki i dla tegoż miał zaniechać wyprzedając ptaszyska skończyć z tym procederem:) Odpowiedz Link Zgłoś
estera22 Re: Strusie w Nowymberezowie 02.03.08, 17:40 dwa już masz. jak już to trzy... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: Strusie w Nowymberezowie 02.03.08, 20:52 estera22 napisała: > dwa już masz. > jak już to trzy... > > ;)))) nie jestem zbyt lotny;)niczym struś co jeno biegać potrafi a jak coś łowe w piach i zadowolony;) ale co to niby 3jak już:)?proszę o oświecenie;) ewentualnie renesasowienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
estera22 Re: Strusie w Nowymberezowie 02.03.08, 23:10 wybacz ten mój skomplikowany rubaszny humor :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romualdus1 Re: Strusie w Nowymberezowie 14.03.08, 14:36 a myślałem, że to będzie bardziej optymistyczny watek.... a tu: wyprzedaje i kończy z biznesem jak to u nas... Odpowiedz Link Zgłoś