Dodaj do ulubionych

Głosowanie na nową nazwę

08.10.12, 10:35

A jednak znalazłam opcję sondy, a zatem - wułala! Propozycje pozbierane zostały z wątku o nowej nazwie, mam nadzieję, że nic nie przegapiłam. Zapraszam do głosowania!

GŁOSUJEMY DO ŚRODY 10.10.2012

A w czwartek robimy chrzciny!
Obserwuj wątek
    • nioszka Re: Głosowanie na nową nazwę 08.10.12, 10:36
      Czy można tylko raz? ;)
    • mkw98 Re: Głosowanie na nową nazwę 08.10.12, 10:44
      Super : )

Postulowałabym jednak, żeby głosowanie trwało trochę dłużej.
      • nioszka Re: Głosowanie na nową nazwę 08.10.12, 11:07
        Oraz, jeśli można, przyszpilić to na jakiś czas. Za dużo tych wątków ostatnio powstaje ;)
        • turzyca Re: Głosowanie na nową nazwę 08.10.12, 15:31
          Doswiadczenie mowi, ze przyszpilone watki sa - paradoksalnie - malo widoczne, lepsze sa watki w normalnej kolumnie, ale z wyroznieniem w tytule (typu wersaliki czy oznaczenia graficzne).
          Ale na takie oznaczenie juz za pozno, mozna za to tymczasowo podpiac watek rowniez w naglowku forum - w naglowku mozna fomatowac tekst i wybrac kolor czcionki.
          • kanga_roo Re: Głosowanie na nową nazwę 09.10.12, 12:16
            czy mogę pomarudzić, że większość nazw zawiera w sobie słowo "Jeżycjada", a ja za nim nie przepadam? przewinęła się jeszcze jedna propozycja, ale rozumiem, że niepoprawna politycznie.
            • moleslaw Re: Głosowanie na nową nazwę 10.10.12, 11:09
              Jaka?
              • moleslaw Re: Głosowanie na nową nazwę 10.10.12, 12:00
                Tak sobie myślę że"Wspomnienie po pseudofanach" byłoby ok. A dlaczego? Wiecie przecież.
                • pola_lawendowe Re: Głosowanie na nową nazwę 10.10.12, 14:08
                  Zbliża się godzina zero, " Sieroty po Jeżycjadzie" już opłakałam głosując na ESD;)

A gdyby połączyć dwa mocne typy?

"ESD:Eksperymentalna Strona Dyskusyjna
                  Jeżycjada. Analizatornia"
                  ?
                  • nikadaw1 Re: Głosowanie na nową nazwę 10.10.12, 15:50
                    nie podoba mi się słowo analizatornia. jakieś takie odhumanizowane.
                    • meduza7 Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 08:02
                      Tadammm!!!
                      Ogłaszam rozstrzygnięcie plebiscytu na nową nazwę.

Głosujących: 89

1. ESD: Eksperymentalna Strona Dyskusyjna – 23 głosy (26%)
                      2. Jeżycjada. Analizatornia – 20 głosów (22%)
                      3. Wokół Jeżycjady – 17 głosów (19%)
                      4. Sieroty po Jeżycjadzie – 9 głosów (10%)
                      5. Jeżycjada: tam i z powrotem – 8 głosów (9%)
                      6. Dyskusje o Jeżycjadzie – 4 głosy (4%)
                      6. Dyskusje okołojeżycjadowe – 4 głosy (4%)
                      7. Jeżycjada – a maximis ad minima – 2 głosy (2%)
                      7. Fani starej Jeżycjady – 2 głosy (2%)

TADAMMMMM!!!

*ROZBIJA BUTELKĘ SZAMPANA O BURTĘ FORUM*
                      • meduza7 Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 08:14
                        P.S.. Okazało się, że ze względu na ograniczenie liczby znaków, nie mogę wpisać w tytule pełnej nazwy. W takim razie - co sądzicie o uzupełnieniu tytułu nazwą "Jeżycjada"? Zwrócono mi wcześniej uwagę, że bez odpowiedniego hasła wyszukiwarki będą miały problemy ze zlokalizowaniem nas, więc może wykorzystać tę okazję?
                        • aganoreg Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 08:58
                          A czy na forum ksiazki nazwa tez bedzie zmieniona? Bo na razie figurujemy pod stara nazwa.

Gratulacje dla matki chrzestnej nowego okretu!
                          • meduza7 Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:12
                            Powinno się zmienić samo za jakiś czas.
                        • totorotot Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:15
                          Ciesze sie bardzo :) Sadze, ze dodanie slow kluczowych typu Jezycjada, Musierowicz w tytule badz opisie forum jest dobrym pomyslem.
                        • agni_me Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:16
                          W tej postaci nazwa jest kompletnie nierozpoznawalna nie tylko dla wyszukiwarek. Dodanie czegoś, co pozwoli na "identyfikację", wydaje się dobrym pomysłem.
                          • emae Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:22
                            agni_me napisała:

> W tej postaci nazwa jest kompletnie nierozpoznawalna nie tylko dla wyszukiwarek
                            > . Dodanie czegoś, co pozwoli na "identyfikację", wydaje się dobrym pomysłem.

A może to nie takie złe? ;) Czy musimy być aż tak bardzo wyszukiwalni? Hehehe :)
                            • agni_me Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:59
                              Mam wrażenie, że bez świeżej krwi fora więdną, ale kwestię "wyszukiwalności" powinni rozstrzygnąć "starzy" forumowicze. Ja nie powinnam się wypowiadać, bo choć forum czytam od dawna, to piszę od chwili.
                        • mkw98 tagi? 11.10.12, 10:38
                          Meduza, a czy Ty masz możliwość dodania tagów? Bo widzę pod nazwą forum tagi "kultura", "prywatne", "książki", może można dodać "Jeżycjada"?
                          • meduza7 Re: tagi? 11.10.12, 10:42
                            Niestety nie, to są tagi wg kategorii forów na GW.
                      • mkw98 Hurra! : ))) n/txt 11.10.12, 08:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka