meduza7 08.10.12, 10:35 A jednak znalazłam opcję sondy, a zatem - wułala! Propozycje pozbierane zostały z wątku o nowej nazwie, mam nadzieję, że nic nie przegapiłam. Zapraszam do głosowania! GŁOSUJEMY DO ŚRODY 10.10.2012 A w czwartek robimy chrzciny! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkw98 Re: Głosowanie na nową nazwę 08.10.12, 10:44 Super : ) Postulowałabym jednak, żeby głosowanie trwało trochę dłużej. Odpowiedz Link
nioszka Re: Głosowanie na nową nazwę 08.10.12, 11:07 Oraz, jeśli można, przyszpilić to na jakiś czas. Za dużo tych wątków ostatnio powstaje ;) Odpowiedz Link
turzyca Re: Głosowanie na nową nazwę 08.10.12, 15:31 Doswiadczenie mowi, ze przyszpilone watki sa - paradoksalnie - malo widoczne, lepsze sa watki w normalnej kolumnie, ale z wyroznieniem w tytule (typu wersaliki czy oznaczenia graficzne). Ale na takie oznaczenie juz za pozno, mozna za to tymczasowo podpiac watek rowniez w naglowku forum - w naglowku mozna fomatowac tekst i wybrac kolor czcionki. Odpowiedz Link
kanga_roo Re: Głosowanie na nową nazwę 09.10.12, 12:16 czy mogę pomarudzić, że większość nazw zawiera w sobie słowo "Jeżycjada", a ja za nim nie przepadam? przewinęła się jeszcze jedna propozycja, ale rozumiem, że niepoprawna politycznie. Odpowiedz Link
moleslaw Re: Głosowanie na nową nazwę 10.10.12, 12:00 Tak sobie myślę że"Wspomnienie po pseudofanach" byłoby ok. A dlaczego? Wiecie przecież. Odpowiedz Link
pola_lawendowe Re: Głosowanie na nową nazwę 10.10.12, 14:08 Zbliża się godzina zero, " Sieroty po Jeżycjadzie" już opłakałam głosując na ESD;) A gdyby połączyć dwa mocne typy? "ESD:Eksperymentalna Strona Dyskusyjna Jeżycjada. Analizatornia" ? Odpowiedz Link
nikadaw1 Re: Głosowanie na nową nazwę 10.10.12, 15:50 nie podoba mi się słowo analizatornia. jakieś takie odhumanizowane. Odpowiedz Link
meduza7 Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 08:02 Tadammm!!! Ogłaszam rozstrzygnięcie plebiscytu na nową nazwę. Głosujących: 89 1. ESD: Eksperymentalna Strona Dyskusyjna – 23 głosy (26%) 2. Jeżycjada. Analizatornia – 20 głosów (22%) 3. Wokół Jeżycjady – 17 głosów (19%) 4. Sieroty po Jeżycjadzie – 9 głosów (10%) 5. Jeżycjada: tam i z powrotem – 8 głosów (9%) 6. Dyskusje o Jeżycjadzie – 4 głosy (4%) 6. Dyskusje okołojeżycjadowe – 4 głosy (4%) 7. Jeżycjada – a maximis ad minima – 2 głosy (2%) 7. Fani starej Jeżycjady – 2 głosy (2%) TADAMMMMM!!! *ROZBIJA BUTELKĘ SZAMPANA O BURTĘ FORUM* Odpowiedz Link
meduza7 Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 08:14 P.S.. Okazało się, że ze względu na ograniczenie liczby znaków, nie mogę wpisać w tytule pełnej nazwy. W takim razie - co sądzicie o uzupełnieniu tytułu nazwą "Jeżycjada"? Zwrócono mi wcześniej uwagę, że bez odpowiedniego hasła wyszukiwarki będą miały problemy ze zlokalizowaniem nas, więc może wykorzystać tę okazję? Odpowiedz Link
aganoreg Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 08:58 A czy na forum ksiazki nazwa tez bedzie zmieniona? Bo na razie figurujemy pod stara nazwa. Gratulacje dla matki chrzestnej nowego okretu! Odpowiedz Link
meduza7 Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:12 Powinno się zmienić samo za jakiś czas. Odpowiedz Link
totorotot Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:15 Ciesze sie bardzo :) Sadze, ze dodanie slow kluczowych typu Jezycjada, Musierowicz w tytule badz opisie forum jest dobrym pomyslem. Odpowiedz Link
agni_me Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:16 W tej postaci nazwa jest kompletnie nierozpoznawalna nie tylko dla wyszukiwarek. Dodanie czegoś, co pozwoli na "identyfikację", wydaje się dobrym pomysłem. Odpowiedz Link
emae Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:22 agni_me napisała: > W tej postaci nazwa jest kompletnie nierozpoznawalna nie tylko dla wyszukiwarek > . Dodanie czegoś, co pozwoli na "identyfikację", wydaje się dobrym pomysłem. A może to nie takie złe? ;) Czy musimy być aż tak bardzo wyszukiwalni? Hehehe :) Odpowiedz Link
agni_me Re: Głosowanie na nową nazwę 11.10.12, 09:59 Mam wrażenie, że bez świeżej krwi fora więdną, ale kwestię "wyszukiwalności" powinni rozstrzygnąć "starzy" forumowicze. Ja nie powinnam się wypowiadać, bo choć forum czytam od dawna, to piszę od chwili. Odpowiedz Link
mkw98 tagi? 11.10.12, 10:38 Meduza, a czy Ty masz możliwość dodania tagów? Bo widzę pod nazwą forum tagi "kultura", "prywatne", "książki", może można dodać "Jeżycjada"? Odpowiedz Link