niki142015 01.01.16, 12:55 Hej, zastanawiam się czy to przez hormony Laura znów staje się tygrysem, a może przeszło jej otumienie przez Adama? Mam na myśl scene z mdłościami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bupu Re: Stara Laura 01.01.16, 16:39 Jesli jeszcze jej nie przeszło, to niechybnie Sarenkosyrenka przedzierzgnie się z powrotem w Tygrysa, gdy okaże się, że chowanie progenitury w szalecie miłości, gdzie nie ma nawet miejsca, żeby pranie powiesić, nie jest nieustającą słodką pieśnią, tylko pasmem uciążliwości oraz irytacji. Zwłaszcza, gdy w tym mikrym domku ciągle siedzi babunia Gabunia, spragniona kontaktu z wnuczęciem, która wespół w zespół z Nadszympansem, wyrywa Laurze wszystko z rąk, krytykuje każdy postępek i nic nie pozwala robić po swojemu. Wybuch o sile bomby atomowej gwarantowany. Odpowiedz Link
tt-tka Re: Stara Laura 01.01.16, 16:57 Alez skad ! Dzieci lagodza obyczaje lepiej niz muzyka i Larwa nabierze jeszcze wiecej slodyczy. I uduchowienia. Teraz moze pokaprysic, bo kobiecie w ciazy wiele sie wybacza, ale gdy juz urodzi, zapomnij o pazurach, klach i innych takich. Zostanie przywolana do porzadku przy probie najlzejszego buntu przez Jadama, a Gabie znowu zadrga podbrodek i okaze sie, ze corka na nowo ja krzywdzi swoimi fochami. A materialu - ani, co gorsza, warunkow - do skutecznej rebelii to ja u obecnej Laurosyrenki nie widze... Odpowiedz Link
james-jazz Re: Stara Laura 01.01.16, 21:07 Matka karmiąca to najbardziej agresywne stworzenie w przyrodzie, więc jeszcze mam nadzieję:) Odpowiedz Link
tt-tka Re: Stara Laura 01.01.16, 21:33 james-jazz napisał(a): > Matka karmiąca to najbardziej agresywne stworzenie w przyrodzie, więc jeszcze m > am nadzieję:) W przyrodzie tak, ale w jezywersum ??? Odpowiedz Link
mariamm87 Re: Stara Laura 02.01.16, 13:35 Akurat mam okazję z dosyć bliska obserwować młode małżeństwo z 2 miesięczną latoroślą mieszkających z rodzicami i byliby skłonni zamieszkać choćby i w szalecie bez kanalizacji na środku plantacji niż mieszkać nadal w wielkim 4 pokojowym mieszkaniu z kochanym rodzicami więc różnie to bywa ;) Odpowiedz Link
kkokos Re: Stara Laura 02.01.16, 13:39 bo ci kochani rodzice nie są borejkami. przecież to proste, zacznij myśleć (samodzielnie)! Odpowiedz Link
tt-tka Re: Stara Laura 28.08.16, 11:28 Wzielam tytul watku doslownie i sprobowalam sobie wyobrazic stara (nie - dawna) Laure. Wyszla mi Milicja wypisz-wymaluj, wredna, kasliwa, sarkastyczna i z wiecznym "nie zawracaj mi glowy". Boje sie wyobrazac sobie innych... Odpowiedz Link
kkokos Re: Stara Laura 28.08.16, 11:50 ida też jak mila, ale dodatkowo kompulsywna weredyczka! Odpowiedz Link
tt-tka Re: Stara Laura 28.08.16, 12:04 Ida to raczej jak Ignac- na kazdy temat ma wlasne zdanie i oczywiscie musi je oznajmic innym, rzuca przedmiotami i leje woda jak ojciec, brr. Odpowiedz Link
kosheen4 Re: Stara Laura 28.08.16, 23:04 w jeżywersum pszczoły przeżywają atak na człowieka nie wytrzewiając się, a koń zbiera porzeczki. naturze tu trochę odbija ;) Odpowiedz Link