Dodaj do ulubionych

OT: Kozłówka

21.12.25, 13:44
Właśnie dostałam prezent pod choinkę! Paluszki swędzą, żeby oglądać, ale grzecznie zapakowałam w kolorowy papier, opatrzyłam stosowną nalepką, że to dla mnie i czeka...
Obserwuj wątek
    • ako17 Re: OT: Kozłówka 21.12.25, 13:58
      kocynder napisała:

> Właśnie dostałam prezent pod choinkę! Paluszki swędzą, żeby oglądać, ale grzecz
      > nie zapakowałam w kolorowy papier, opatrzyłam stosowną nalepką, że to dla mnie
      > i czeka...

Super :)
    • ako17 Re: OT: Kozłówka 23.12.25, 20:59
      I co Ty na to? Myślisz, że jest szansa protestu?
      • kocynder Re: OT: Kozłówka 23.12.25, 21:17
        Że co?!?!?!
      • kocynder Re: OT: Kozłówka 24.12.25, 08:26
        Chociaż... To w sumie logiczne.Stefcia po ślubie z Józkiem już nie będzie służyć w pałacu, Józek słuszny gospodarz, nie zgodziłby się, żeby jego żona chodziła sprzątać u innych, będzie jej dość chleba w jego chałupie. A zastąpić kimś innym Stefci się nie da. Trochę mi szkoda, bo można by poruszyć jeszcze milion wątków (chociażby "życie prywatne" wyższych "oficjalistów" - tak, ja od początku #teamleon!), przygotowań do ślubu, gromadzenia posagu itd, ale... Rozumiem panią Joannę Adamek. To miało być cztery czy pięć rolek tylko - a rozrosło się na cudowne zdarzenie trwające rok. Pozostaje być wdzięcznym za ten przełomowy dla niej rok ze Stefcią. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka