the_dzidka Re: kto mi powie... 02.09.06, 13:23 Możesz choć rzucić okiem na tytuły wątków poniżej? Już nawet nie na TREŚĆ, ale na same tytuły? Ludzie, na litość boską!!! Dała Bozia oczka? Odpowiedz Link
bursztynek22 Re: kto mi powie... 02.09.06, 15:13 wiesz, tak sie slodko w zyciu ulozylo ze mi bozia dala bardzo slaby wzrok i przez moje denka od butelek przez ktore ogladam swiat niewiele widac. i co, glupio ci teraz? Odpowiedz Link
jottka no 02.09.06, 16:02 jednakowoż z sieci korzystasz i porozumiewać sie w niej potrafisz, więc nie jest najgorzej:) a ułatwisz życie przede wszystkim sobie, jeśli przed zadaniem pytania rzucisz okiem na wątki - to nie jest jedno z głównych forów, gdzie rozmówców pełno o każdej porze, tu sie zdarza, że na odpowiedź trzeba czekać i pare dni a odpowiedź faktycznie masz już w tytule wątku na stronie głównej Odpowiedz Link
kelle1986 Re: kto mi powie... 02.09.06, 16:07 no ale jednak widzisz co piszesz i przeczytałaś odpowiedź... to chyba nie jest tak źle? spuść wzrok trochę niżej a znajdziesz tytuł wątku "czarna polewka 22.09." i tyle:) pozdrawiam! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: kto mi powie... 02.09.06, 18:24 > wiesz, tak sie slodko w zyciu ulozylo ze mi bozia dala bardzo slaby wzrok i > przez moje denka od butelek przez ktore ogladam swiat niewiele widac. i co, > glupio ci teraz? Ale pisać Ci to nie przeszkadza? I z przeczytaniem mojej odpowiedzi jakoś też dziwnie nie miałaś problemów? Odpowiedz Link
laura-gomez Re: kto mi powie... 03.09.06, 11:15 dobra, przestańcie sie nad nią pastwić. Mnie tez zdenerwowała, ale nie jest jedyną osobą, która po raz kolejny pyta o to samo. najlepiej takie tematy po prostu ignorować. Wtedy taki burstynek, na przykład, zostanie zmuszony do przejrzenia pozostałych postów, żeby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie. Odpowiedz Link
szprota słuszna uwaga :) 03.09.06, 12:10 w opisie forum jest, żebyśmy rozmawiali bez jadu. Odpowiedz Link
madame-bovary Re: słuszna uwaga :) 03.09.06, 13:48 Nie rozumiem o co wam chodzi. Tzn. nie rozumiem sposobu w jaki zwracacie ciagle komus uwage - nachalnie i agresywnie, ze osmielil sie zdublowac temat. Poza tym bywa ze poslugujecie sie blednymi kryteriami - np. ktos napadl kiedys na dziewczyne ktora zalozyla watek dotyczacy najromantyczniejszych scen w jezycjadzie - absolutnie nie oznacza to tego samego, co "sceny wywolujace najwieksze dreszcze" (mnie np. dreszcze przechodza kiedy czytam fragmenty z Pierogiem, tyle ze obrzydzenia). Czy to wielki problem, ze dziewczyna powtorzyla watek? Nie sadze. Odpowiedz Link
szprota Re: słuszna uwaga :) 03.09.06, 14:57 poniekąd to rozumiem. istotą forów tematycznych - a do takich, bądź co bądź to forum należy - jest fakt, że pewne tematy wracają, są omawiane po wielokroć. dlatego warto przejrzeć, o czym się pisze na forum, skorzystać z wyszukiwarki, zanim się zacznie na nim pisać. niemniej, jeśli ktoś dubluje temat, chyba sensowniej jest dać link do wątku, w którym już się pojawił, a nie obtańcowywać jak św. Michał diabła :) Odpowiedz Link
tuskaroz Re: słuszna uwaga :) 03.09.06, 19:52 Burstynku, mozna polewke zamowic internetowo:) jeśli jesteś zainteresowana, znajdz post: czarna polewka-mozna zamowic internetowo! Podalam tam link do strony na ktorej mozna polewke internetowo zamówić. I przestańcie sie kłócic, bo takie klotnie są beznadziejne!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: słuszna uwaga :) 03.09.06, 21:28 Ja tunie widzę ani znęcania się, ani kłótni. Wchodząc na forum MM tuz przed wydaniem nowej książki można wywnioskowac, że się o tym już dużo pisze, i poszukać. Ja tak bym zrobiła. I tylko i wyłącznie o to mi chodziło. Odpowiedz Link
tuskaroz Re: słuszna uwaga :) 04.09.06, 11:50 no dobrze, ale mozna chyba zignorowac ten post, jesli ma sie tu tylko do powiedzenia:"taki wątek już był" Odpowiedz Link