mankencja Re: Dwuwątki 04.03.07, 16:25 co łączy / dzieci Kopców Musierowicz i / Ignacy Borejko - wyalienowany bibliofil a jednak (brzmi to, jakby szmatawa gazetka donosiła o ich romansie :P) Odpowiedz Link
yennefer_z_v Re: Dwuwątki 04.03.07, 21:55 Świetna zabawa! Znalazłam: - Musierowicz i Chmielewska - znajdź 10 różnic / Już wiem!!! - Na Święta / Stara baba a ryczy - Regał Kowalskiego / Na Wikipedii - Sprężyna / Dziś w Dzienniku - Miło pomyśleć / Czy już można? - Trup się ściele gęsto / A kto z Was się nadaje - lub nie - na... Odpowiedz Link
ida19851 Re: Dwuwątki 25.05.07, 21:22 Zobaczcie / Strój ślubny Laury Zapomniani bohaterowie / Cyryl i Metody - gdzie się podziali? A co Wam się nie podoba w "starej" Jezycjadzie? / Ubrania Pulpecja - egoistka, czy nie?? / Czy ktoś wie?? Jak nie Gaba to kto? / Grzegorz Jeżycjada a religijność / Pyziak i slub kościelny Sceny od których dostajecie dreszczy / Wolfi, Bodzio, garbus, Laura Odpowiedz Link
tygrys2112 Re: Dwuwątki 31.05.07, 21:00 a wygląd? Najprzystojniejszy Waszym zdaniem jest.. / Józinek - cwaniaczek Odpowiedz Link
tygrys2112 Re: Dwuwątki 07.06.07, 21:02 Nocne fantazje Borejków i reszty/Okładka "Sprężyny"! Odpowiedz Link
sowca Re: Dwuwątki 16.02.08, 01:18 Cudowny wątek, więc pozwalam sobie odświeżyć go nieco ;) Moje propozycje: Co Was irytuje w Jeżycjadzie?/ wątek antywalentynkowy Odpowiedz Link
sowca Re: Dwuwątki 16.02.08, 01:28 Więcej się znalazło: Wspomnienia szkolne/powiedzmy coś o sobie! Frakcjo poznańska - kto się wybiera?/ pluszowe mikroby:) Ten, kto kupił "dla zakochanych" niech mi powie/ co w "Jeżycjadzie" potoczyło się nie po Waszej mysli? Co Filip powiedział Natalii.../ Jutro "Kłamczucha" w tv. Sciany kwiaciarni Florek - kto je upiększył?/ Absztyfikanci Patrycji. Brakuje mi... mam dość... / o Mareczku Odpowiedz Link
yennefer_z_v Re: Dwuwątki 16.02.08, 12:14 Z serii czarnego humoru: Uśmiercone matki / Kiedy sięgacie po książki MM? Odpowiedz Link
the_dzidka Niezupełnie na temat 17.02.08, 00:27 Przypomniało mi się, jak kilkanaście lat temu miałyśmy z kuzynką taką podobną zabawę łączenia tytułów programów z gazet telewizyjnych. Spędzałyśmy na tym całe godziny :D Warunke był jeden: oba (lub więcej) połączone tytuły musiały pochodzić z programu jednej stacji. Numer jeden, który pamiętam do dziś: "Nie jesteś sam"/ "Tylko z Bożeną Dykiel". Odpowiedz Link
mmaupa Re: Dwuwątki 17.02.08, 10:56 Wspomnienia szkolne/Gdzie byl Grzegorz?! Kto, kiedy, w jakiej sytuacji?/Patrycja, specjalnie dla Freddy'ego. Odpowiedz Link
limotini Re: Dwuwątki 19.05.08, 20:20 Z ostatnich: A propos "starych panien" | Zobaczcie, cztery siostry Społeczne piętno "pieknego" imienia | przeminęło z wiatrem Przerazajacy Lasuch | alkohol twój wróg Odpowiedz Link
joasia_jot Re: Dwuwątki 21.05.08, 20:39 Dlaczego im dalej tym gorzej? | Pedagogiczny aspekt Jeżycjady :-)))) pozdrawiam, nowa tu.:-) Odpowiedz Link
paulina.galli Re: Dwuwątki 01.12.08, 10:25 Dlaczego Ida nie karmi piersią po spotkaniu w Łodzi??? (poniewaz na temat karmienia toczyla sie dyskusja - brzmi to dla mnie wyjatkowo zabawnie :)) I the best : Pieluchowe osiagniecia Ignacego Borejki czyli kto do kogo?" :):):):) Odpowiedz Link
biljana Re: Dwuwątki 01.12.08, 12:34 wątek dla stanikomaniaczek;-)/co ma Laura Pyziaka? :) mój ulubiony dwuwątek Odpowiedz Link
biljana Re: Dwuwątki 01.12.08, 12:35 oczywiście Co ma Laura Z Pyziaka miało być :-( ale ja zawsze szybciej piszę niż myślę... Odpowiedz Link
malwa51 Re: Dwuwątki 09.12.08, 22:54 Czy w wieku Idy wypada uprawiac sex? / A co tam, pochwale sie :)) :D Odpowiedz Link
kkokos Re: Dwuwątki 10.12.08, 14:25 no chciałabym napisać" Bella po pierwszej wypłacie / pięćdziesiąt tysięcy? ale niestety te wątki dzielą trzy inne :( Odpowiedz Link
limotini Re: Dwuwątki 30.01.09, 18:29 Spotkanie w Krakowie - 15.02.09 | Wpadki No nie wiem, czy to są typowe konsekwencje... Odpowiedz Link
aggman Re: Dwuwątki 30.01.09, 19:20 właśnie się dowiedziałam o istnieniu Twilighta / wiadomość dla Miągwy S-teraz ja się będę czepiać/ niczym Ignacy B. Odpowiedz Link
jeriomina Re: Dwuwątki 30.01.09, 20:15 Sceny od których dostajecie dreszczy|Ilustracja ze śpiewającą Laurą :) Odpowiedz Link
paulina.galli Re: Dwuwątki 30.01.09, 20:39 Niczym 1 strona w super expresie: Kłamstwa Pyziaka !!! Koniec Jezycjady!!! Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Dwuwątki 18.04.09, 23:22 O mmmaupo boska! Kolory ziemi tez mam w nosie! Odpowiedz Link
senseeko Re: Dwuwątki 17.04.09, 21:44 Sposoby na choroby w Jeżycjadzie? - U MM każda kobieta kocha po grób... Odpowiedz Link
mmaupa Re: Dwuwątki 18.04.09, 23:40 Z nowszych: (Z góry przepraszam ateh): OT / Nie mam już psa - Kulinarne dziwactwa PRL-u kontynuujac przykre O/T... - Małgorzata Musierowicz a chic-lit Odpowiedz Link
senseeko Re: Dwuwątki 20.04.09, 21:25 W jaki sposób Wolfi pobiera pokarm? - Kulinarne dziwactwa PRL-u Sposoby na chorobę w Jeżycjadzie? - Szerszenie Odpowiedz Link
szprota Re: Dwuwątki 28.05.09, 21:48 Nessie! Wroc! /... czyli ostatnio przeczytałam książkę! Odpowiedz Link
ananke666 Re: Dwuwątki 29.05.09, 01:07 Jedna malpa drugiej malpie.... /Antypatie. Nasze, nie jeżycjadowe. Odpowiedz Link
ananke666 Re: Dwuwątki 29.05.09, 01:08 Pani Szczepańska wcale nie musiała mieć dziury! / Turpizm u MM *nie dla wrazliwych Odpowiedz Link
slotna Re: Dwuwątki 29.05.09, 01:20 Bobciowy ciąg wyrazów ... czyli ostatnio przeczytałam książkę! Odpowiedz Link
brykanty Re: Dwuwątki 29.05.09, 16:08 Jeżycjada kontra Giertych senior Meski ideal urody wg MM ----------------------- To, co ostatnio mi towarzyszy, nie jest w ogóle nastrojem, jest egzystencjalną mąką. Jaskrawą świadomością własnego istnienia. Odpowiedz Link
senseeko Re: Dwuwątki 29.05.09, 16:56 Właśnie się dowiedziałam o istnieniu Twilighta. Karcenie dzieci/lekki OT Odpowiedz Link
senseeko Re: Dwuwątki 29.05.09, 16:59 Spotkanie Gaby z MM (thriller grafomanski) Byłam z wizytą u Joanny Chmielewskiej / chwalę się Odpowiedz Link