Dodaj do ulubionych

A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum?

04.01.08, 10:40
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=72873722
Któraś z okładek? Kubek z krasnalkiem? Zdjęcie zmywarki? Zdjęcie
kamienicy na Roosevelta 5?
Czekam na propozycje :)
Obserwuj wątek
    • doti.80 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 11:36
      the_dzidka napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=72873722
      > Któraś z okładek? Kubek z krasnalkiem? Zdjęcie zmywarki? Zdjęcie
      > kamienicy na Roosevelta 5?
      > Czekam na propozycje :)

Podoba mi się propozycja kubka z krasnalkiem-logo hermetyczne, tylko
      dla wtajemniczonych, z drugiej strony zdjęcie zmywarki ujawniałoby
      subtenie ironiczny dystans do tematu...(co to za prezent na
      imieniny?!-stale mnie to irytuje, kiedy czytam ten tom).
      A propos-czy zauważyliście, że kubek z krasnalkiem pojawia się
      dopiero po "ulubionej wysokiej szklance"z KK?
      p.s.
      trafiłam na to forum przypadkiem i bardzo mi się podoba, będę
      zaglądać.
      >
      • the_dzidka Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 11:45
        Zapraszamy bardzo serdecznie, nam nigdy mało :-)
        • doti.80 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 11:58
          Dzięki:)przeczuwałam, że są też inni ludzie, którzy czytają MM po
          raz stopięćdziesiąty i znają wszystko na pamięć:)
          • nikadaw1 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 12:27
            może Złote Jabłka Hesperyd?
            • jamniczysko Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 12:54
              Ja bym chciała kubek, ale wolałabym błękitny. Ten ze ślubnego
              serwisu Mili.
              • onion68 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 20:38
                Głosuję za błękitnym kubkiem. Nie tylko jest symbolem Jeżycjady (jednym z), ale
                i wśród nas ujawniło się sporo wielbicieli gorącego naparu (w różnych kolorach).
    • karolina_w_gazecie Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 14:57
      Logo powinno być proste. Z natury swej :)

Proponuję klepkę.

(szóstą oczywiście...ale o tym, że ona jest szósta wiedzieliby tylko
      Wtajemniczeni :DDD)
      • ding_yun Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 20:04
        Może moją ulubioną postać n-tego planu czyli psinę pana Maciołki :)
        Tylko jak tu oddać charakterystyczne dla rodziny Maciołków
        wścibstwo, widoczne w oczach nieszczęsnego zwierzęcia....

A poważnie sama nie wiem... tyle jest symboli jeżycjady...
    • the_dzidka Re: Myślę, 04.01.08, 21:06
      że to musi być coś, co się nam kojarzy bez namysłu.
      Może jakiś rysunek z książki przedstawiający grupkę Borejków? Albo
      właśnie kubek z krasnalkiem?
      W każdym razie coś swojsko musierowiczowatego.
      • ready4freddy Re: Myślę, 04.01.08, 23:34
        Pyza z miagwa w tle :)
        • croyance Re: Myślę, 26.01.08, 17:46
          Talerz, a na nim Pyza i Pierog :-D
    • mika_p Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 04.01.08, 21:39
      "Trzon rodziny" ;)
      Jest taka okładka "kwiatu kalafiora" z kompletem Borejkówien na obrazku. W tej
      aukcji ją widać:
      www.allegro.pl/item290741728_musierowicz_m_kwiat_kalafiora_ida_sierpniowa_.html
      - ale kiepsko. Trzeba by poszukać lepszego obrazka.
      • sowca Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 05.01.08, 00:10
        A może kalafiora? Albo talerz rosołu? Jeśli te propozycje przepadną,
        głosuję za błękitnym kubkiem.
        • uccello szósta klepka 05.01.08, 00:55
          mnie się bardzo podoba ten pomysł:
          >Proponuję klepkę.

>(szóstą oczywiście...

jeśli klepek było by sześć, i ta ostatnia miała wyróżniający ją
          kolor, albo była by zakreślona, albo celowała by w nią strzałka,
          rebus byłby do odcyfrowania. Znak, przez powtarzalność identycznego
          elementu , byłby lapidarny i wyglądał dobrze również przy dużym
          pomniejszeniu.

Posiadanie tzw.szóstej klepki jest czytelnikom Jeżycjady-
          forumowiczom nieodzownie potrzebne.
    • myself-m Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 05.01.08, 15:15
      Mnie jako pierwszy przyszedł do głowy obrazek z Borejkami (najchętniej rodzina
      na rybach z IS). A jeśli kubek, to faktycznie raczej błękitny niż krasnalkowy ;)
    • k_linka Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 05.01.08, 18:56
      A mozne makowka jako surowiec do wyrobu opium? Najlepszy tom, no i symbolika
      uzaleznienia (naszego od Jezycjady)
      • alitzja Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 05.01.08, 19:24
        Ekhm, ja może nie powinnam się wypowiadać, bo mało tu pisuję (za to
        czytam chyba wszystko), ale chciałam stanowczo zaprotestować
        przeciwko kubeczkowi z krasnalkiem. Jednoznacznie się mnie on
        kojarzy z potwornym Ignacem, a to postać wyjątkowo irytująca, jak
        wiadomo. O ile wiem, wkurza on większość osób na tym forum, więc tym
        bardziej zadziwia mnie tak wielkie poparcie dla krasnalkowego
        kubełka. I podobnież - wielce się zżymamy na Borejkową telenowelę,
        ale w logo chcemy wizerunek tejże rodziny? Ejże?
        Mnie się chyba najbardziej podoba pomysł klepkowy.
        • sowca Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 05.01.08, 23:38
          Bez przesady z tym wielkim poparciem, raptem parę osób poparło
          krasnalkowy kubek. Poki co, większośc jest chyba za kubkiem
          błękitnym - jako symbol wszystkich Borejków nie jest on chyba tak
          kontrowersyjny :) ja też zdecydowanie wolę błękitny niż krasnalkowy.
          • k_linka Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 06.01.08, 00:34
            Ja sie dziwie ze jeszcze nie wysunieto propozycji kurczaka pieczonego - juz tu
            udowodniono ze przewija sie przez cala serie
            • lutecja4 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 06.01.08, 20:43
              a moze wasy?
              w koncu wszyscy przystojniacy sa w Jezycjadzie wasaci
              albo moze nie bo w sumie mnie to denerwuje-osobiscie wasaci mi sie nie podobaja
    • ivoncja Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 06.01.08, 21:02
      Portet Seneki. ;)
      • jamniczysko Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 08.01.08, 12:51
        Pojemnik na wąsy.
        • the_dzidka Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 08.01.08, 13:10
          Pieczony kurczak z wąsami?
          • jamniczysko Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 08.01.08, 13:52
            W drewniakach.
            • the_dzidka Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 08.01.08, 13:56
              A nie w kraciastej koszuli? :)
              • jamniczysko Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 08.01.08, 14:40
                Jedno drugiemu nie przeszkadza.
                Byleby kurczak nie miał tipsów.
    • grimma Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 08.01.08, 15:40
      a ja bym chciala starego Ignaca
      • sowca Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 08.01.08, 23:24
        Czyli jak dotad wyszlo nam, ze na logo najlepiej nadaje sie pieczony
        kurczak z wąsami, ubrany w kraciastą koszulę, pijący herbatę z
        niebieskiego kubka?:D
        • jamniczysko Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 09.01.08, 08:16
          ...pod portretem Seneki.
          • czekolada72 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 09.01.08, 09:33
            ... opierający się na maszynce do mielenia, z której wystaje tylny
            fragment myszki (ten niezmielony jeszcze)
            • jamniczysko Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 09.01.08, 09:55
              ...na maszynce do mielenia, stojącej na zmywarce...
              • the_dzidka Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 09.01.08, 16:41
                ... na zmywarce, na której przyczepiony jest magnesikiem napis "Kto
                mlaszcze, dostanie w paszczę"...
                • uccello Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 09.01.08, 21:06
                  ...mimo oparów opium, widać doskonale ,że ów opalony kurzy młodzian
                  na kraciastą koszulę zarzucony ma żółty sztormiak,w jednym
                  skrzydełku trzyma owszem kubek błękitny , w drugim dzierży
                  podniszczony lekko apetycznie guby tom...
                  • sowca Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 09.01.08, 22:01
                    ... a obok grubego, apetycznie podniszczonego tomu stoi talerz
                    rosołu.
                    • czekolada72 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 10.01.08, 10:27
                      ... wtle zas majacza słoiki z wisniowymi konfiturami.
                      • tygrys2112 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 10.01.08, 10:59
                        z których ktoś wyjada wisienki mrucząc pod nosem: "Ze wszystkich
                        łakoci najbardziej lubię boczek."
                        • uccello Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 10.01.08, 12:02
                          ...w rozpiętym kołnierzyku kraciastej koszuli na zrumienionej
                          kurczaczej piersi, błyska karminem serduszko gipsowe. W jednym ze
                          słoików z wiśniami, odbija się okno kuchenne z pięknym widokiem na
                          Teatralkę i dach Opery, za słoikami widzimy...

no to możemy dopracowywać szczegóły, a przy okazji badać szczegóły
                          techniczne powstania Panoramy Racławickiej (15x114m)
                          • sowca Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 10.01.08, 21:48
                            Kiedy zaś uważnie przyjrzymy się kurczakowi, bez trudu dostrzeżemy
                            zółte rajstopki a la Geniusia, poplamione różnymi produktami
                            spożywczymi (głownie dżemem)
                            • lezbobimbo Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 10.01.08, 22:04
                              Hi-hi-piekna wizja!
                              Ale to sie juz przepoczwarza w ilustrowana wikipedie muzeum jezyckiego miast
                              symbolicznego logo.
                              Cusik mie sie klaruje i chyba Wam narysuje. Otóz kurczak z pewnoscia, ale jako
                              trzymacz, za to mysz w maszynce moze byc klejnotem logo ;)
                              A pozadacie/my logo w grafice rastrowej zali wektorowej?
                              Czy chcecie tez dewizy, zawolania i labrów?
                              • uccello Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 10.01.08, 22:15
                                Rób wszystko co przyjdzie Ci do lezbobimbiej głowy, i pokaż ogółowi,
                                dobrze?
                              • ciotka_paszczaka Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 10.01.08, 22:26
                                lezbobimbo napisała:
                                > A pozadacie/my logo w grafice rastrowej zali wektorowej?
                                wektorowej! Bo bedzie dzialac na innych, niz tylko ten jedynie sluszny system
                                operacyjny!
                                • lezbobimbo Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 11.01.08, 03:52
                                  ciotka_paszczaka napisała:
                                  > lezbobimbo napisała:
                                  > > A pozadacie/my logo w grafice rastrowej zali wektorowej?
                                  > wektorowej! Bo bedzie dzialac na innych, niz tylko ten jedynie sluszny system>
                                  operacyjny!

No to wektora z wasatym kurczakiem bede mogla zrobic dopiero za tydzien, mam
                                  nadzieje ze wytrzymacie. Przedtem moge machnac i zeskanowac jakies szkice
                                  oldschoolowe ;)
                                  • juleg Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 17.01.08, 09:44

zdjęcie kamienicy na Roosevelta :-)
                                • ready4freddy Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 17.01.08, 15:06
                                  > wektorowej! Bo bedzie dzialac na innych, niz tylko ten jedynie
                                  > sluszny system operacyjny!

nie chce sie wymadrzac, ale jest dokladnie odwrotnie. lapki w gore kto posiada
                                  wtyczke svg w przegladarce, niezaleznie od systemu (przegladarki raczej) - nie
                                  widze, nie slysze :) sugerowalbym jednak raster, najlepiej jpg :)
                                  • ciotka_paszczaka Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 17.01.08, 22:09
                                    ready4freddy napisał:

(...)
                                    >
                                    > nie chce sie wymadrzac, ale jest dokladnie odwrotnie.Na prawde? Grafika rastrowa jest dobrej jakosci?! Od kiedy? Jpeg, to system kompresji; a jak skompresujesz za duzo...to nie widac nic!
                                    Na innym forum,na ktorym czasami bywam, byl banner, ktory dla mnie byl duzym fioletowym prostokatem, bo...ktos madry skompresowal -za bardzo-specjalnie "pod" win/explorer.
                                    W zadnej innej przegladarce, nawet pod windows(!) nic poza tym fioletem nie bylo widac! A wektorki maja i ladne krawedzie i dobrze sie je skaluje w gore i dol...pozdrawiam,
                                    wymadrzajaca sie
                                    Anna
                                    Okropna Ciotka Paszczaka
                                    • ready4freddy Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 17.01.08, 23:10
                                      nic nie pisalem o jakosci, tylko o tej dostepnosci pod roznymi systemami :) jpg
                                      mozna skompresowac "nisko" i nie odroznisz go od oryginalu.
                                      • uccello ? 21.01.08, 15:42
                                        I jak tam nasz kurczaczek rastrem zrumieniony, rozciągnięty niedbale
                                        na wektorach?*
                                        *******************************************************************

Dzidko zajrzyj do gazetowej poczty w sprawie pisankowej.
                                        • lezbobimbo Re: ? jutro bedzie futro 21.01.08, 21:12
                                          Czurczacza w stroju niedbalem pierwsza odslona bedzie jutro, w godzinach
                                          ciemno-wieczornych i blizej nie wyjasnionych okolicznosciach :)

Nie drzyjcie szat nad svg, chociaz zwektoruje, to i tak zapisze w formacie gif,
                                          bo tego wymaga elastyczna Gazeta ;) Dla koneserów w tifie albo png-u moge podsylac.
                                          • lezbobimbo Re: ? jutro bedzie futro 21.01.08, 21:15
                                            I wybaczcie najuprzejmiej ten dlugi czas czekania!
                                            • uccello futro 23.01.08, 02:19
                                              wpadłam na kurczaczka, ale jeszcze za wcześnie.
                                              • lezbobimbo Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 06:10
                                                Jak juz zaczelam koloryzowac te stwory, to mi cala nocka zeszla!
                                                Pardon najmocniej za przeciaganie struny.

Zapraszam WRESZCIE do mego foto-strumienia, czyli tam, gdzie rrrrhumienia sie
                                                czurczacze:

www.flickr.com/photos/23137189@N08/2213123631/
                                                Jak sie Wam podobaja me propozycje?
                                                Wybierzcie co Wam sie najbardziej widzi, napiszcie co byscie zmienili..
                                                Skoro to propozycje i prototypki spod ciemnej gwiazdy, to poszlam na latwizne i
                                                bynajmniej nie sciubolilam ich wektorami od poczatku, tylko na chama
                                                narysowalam, zeskanowalam, stracowalam i pokolorowalam.
                                                • ready4freddy Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 09:48
                                                  jak to mawia Family Guy: freakin' sweeeet :) fajne, fajne :) myszki przeurocze ;)
                                                • mmaupa Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 11:22
                                                  Ach, jakie piekne! Machina mi sie najbardziej podoba, ale domek na kurzej nozce
                                                  tez niczego sobie!
                                                • the_dzidka Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 12:10
                                                  Śliczne, ale co w maszynce robi jamnik? :-))))))
                                                  • ginestra Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 14:30
                                                    Ach!!
                                                    Jakie śliczne te obrazki! I te opisy! :))
                                                    Jestem pod wrażeniem, Lezbobimbo! Pewien mój kolega opowiadał mi kiedyś z
                                                    zachwytem o swojej koleżance (mi nie znanej osobiście), która była niesłychanie
                                                    inteligentna i błyskotliwa i przede wszystkim pięknie "łapała syntezy" (jak się
                                                    wyraził). I powiem Ci, że jakkolwiek by ona tych syntez nie łapała to nie umywa
                                                    się do Ciebie! :)
                                                    Te loga są naprawdę cudnymi kwintesencjami tego co nieprzekładalne, czyli świata
                                                    Jeżycjady w naszym odbiorze i na konkretnie naszym forum! Niesamowite!
                                                    Podobają mi się myszki i maszynka do mięsa (chyba to logo jest najbardziej
                                                    trafne o nas), ale także domek na kurzych łapkach (i opis tego co ta symbolika
                                                    wyraża! :D jest także super). Na przykład to:..."żeby wejść trzeba znać
                                                    zaklęcie" ;). I to dziewczę patrzące wprost czyli za mężem :)
                                                    Ale wszystkie cztery obrazki są baaaardzo fajne :)
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • uccello Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 15:07
                                                    co w maszynce robi jamnik?
                                                    gadzio-jamnik w dodatku?
                                                  • lezbobimbo Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 16:30
                                                    Achhh dziekuje slicznie za Wasze uznanie, bardzo je cenie :)) Ciesze sie, ze Wam
                                                    sie spodobalo.
                                                    A juz komplement od Ginestry juz mi calkiem przewrócil w juz i tak przewróconej
                                                    glowie :*

Nie domysliliscie sie, kim jest jamnik w maszynce? To taka malutka zagadka,
                                                    która Wam przyszykowalam. Tozto bohater n-tego planu, czyli psina Maciolki z
                                                    rozszalalym wscibstwem w oczach (dlatego takie wypukle ;))
                                                  • ready4freddy Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 17:48
                                                    o masz ci los, to jamnik... a ja glupi myslalem, ze to taki typowy chinski
                                                    smok..:O i glupio mi bylo spytac, co symbolizuje :D
                                                  • ding_yun Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 17:54
                                                    haha nie spodziewałam się, że moja ukochana psina pana Maciołki
                                                    zostanie jednak uwzględniona... genialne... i to wścibstwo :))
                                                  • lezbobimbo Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 18:41
                                                    A makóweczke na kurczaku z wasami rozpoznajecie? To symbol opium (w rosole takoz
                                                    i uzalezniajacej telenoweli) a takze alegoria sprawnego umyslu - rusz makówka :)
                                                  • kaliope3 Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 22:46
                                                    Lezbobimbo-dziękuję!Rewelacja!Kurczaki z sentencjami,myszkami(one takie
                                                    skromne,cesiowate),tomami i makówką są fenomenalne ale u mnie przebija wszystko
                                                    domek na kurczaczej łapce, no i to dziewczę-niby takie nieśmiałe,wszystkimi
                                                    odcieniami męża wypatrujące,ale jakaś przekora i iskra szaleństwa się w tych
                                                    kolorowych oczach odbija.
                                                  • lezbobimbo Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 23:06
                                                    ready4freddy napisał:
                                                    > o masz ci los, to jamnik... a ja glupi myslalem, ze to taki typowy >chinski
                                                    smok..:O i glupio mi bylo spytac, co symbolizuje :D

Ale jamniczek taki skromny, brazowy, nie ma skrzydel, zlotych lusek ani wasików :)
                                                    Chociaz chinski smok móglby symbolizowac kapuste po chinsku, sporzadzana przez
                                                    Metodego na wigilie ;)
                                                  • sowca Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 23.01.08, 23:29
                                                    Lezbobimbo...toż to jest arcydzieło :D wspaniałe!!!
                                                  • ready4freddy Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 24.01.08, 00:08
                                                    no wlasnie, myslalem, ze to taki minimalistyczny smok na eksport do Japonii :) i
                                                    te uszka wzialem wlasnie za wasiki :D
                                                  • ready4freddy Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 24.01.08, 00:10
                                                    moze nie na temat, ale.. jaki to by byl fajny tiszert :OOO
                                                  • lezbobimbo Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 24.01.08, 00:48
                                                    ready4freddy napisał:
                                                    > moze nie na temat, ale.. jaki to by byl fajny tiszert :OOO

Moge przeslac epsy lub tiffy w rozdzielczosci 300dpi, to sobie samemu ladnie
                                                    wydrukujesz w odpowiednim sklepie :)
                                                  • croyance Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 26.01.08, 17:49
                                                    Kobieto, jestes genialna :-D
                                                • minerwamcg Re: futro tadaaaammmmm odslona pierwsza 27.01.08, 12:25
                                                  Śliczne!
                                                  Trochę późno zajrzałam na ten wątek, ale pierwsze, co mi przyszło do głowy, to
                                                  spoczywający na talerzu wielki, biały kalafior poznaczony jak wysypką (Bobcio!
                                                  Laura!) czerwonymi serduszkami. W tle borejkowska kuchnia :)
                            • mrowkencja Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 20.06.08, 07:08
                              sowca napisała:

> Kiedy zaś uważnie przyjrzymy się kurczakowi, bez trudu dostrzeżemy
                              > zółte rajstopki a la Geniusia, poplamione różnymi produktami
                              > spożywczymi (głownie dżemem)

Myślę że ten kurczak powinien śwież wykluć się z jajka... to znaczy z
                              pisanki.Najlepszej. Z Hitlerem. A co! (na stole obok rosołku mogłyby poniewierać
                              sie jeszcze skorupki)
    • idomeneo Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 19.06.08, 21:27
      i na czym w końcu stanęło, bo się trochę pogubiłam...
      • onion68 Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 19.06.08, 21:53
        No... na burzy mózgów ;-) Za to ani jednego off-topica, ewenement!
        • uccello Galeria Forum 20.06.08, 00:27
          A co myślicie o tym,żeby stworzyć galerię np. w przyszpilonym wątku,
          gdzie można by taką radosną okołojeżycjadową twórczość pokazywać
          reszcie forumowego społeczeństwa? Dużo talentow drzemie w Narodzie!
          • onion68 Re: Galeria Forum 20.06.08, 06:05
            Moim zdaniem to świetny pomysł :-)
          • the_dzidka Mówisz i masz :) [n/txt] 23.06.08, 20:32

• iwoniaw Re: A jakie logo my chcielibyśmy mieć na forum? 23.06.08, 21:41
      O matko, dopiero dziś weszłam w ten wątek i płaczę rzewnymi łzami ze śmiechu!
      Lezbobimbo, jesteś genialna! :-DDD
      Mus ex machina oraz wścibska psina wprawiły mnie w spazmy :-DDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka