tworca3 10.06.09, 13:00 w Waszym gronie sa i artystyczne dusze:) Serdecznie zapraszamy do nas na pogaduszki: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87578 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anutek115 Re: mozliwe, ze tutaj 13.06.09, 21:31 Dusz artystycznych skolko tu ugodno :-))). Zajrzałam na stronę i różne ładne rzeczy zobaczyłam, w kompleksy łatwo popaść... Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: mozliwe, ze tutaj 13.06.09, 21:41 anutek115 napisała: > Dusz artystycznych skolko tu ugodno :-))). Zajrzałam na stronę i różne ładne> rzeczy zobaczyłam, w kompleksy łatwo popaść... Kochana, juz tak nie kokietuj, akurat to przy Tobie i Twych dzielach rozmaitych mozna popasc z podziwu :))))))) *i nie tylko orzy Twoich rzecz jasna* Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: mozliwe, ze tutaj 13.06.09, 22:11 anutek115 napisała: > Kompleksy to moje drugie imię :-))). Bo cos masz krzywe w trzech miejscach? :D Odpowiedz Link
mamalilki Re: mozliwe, ze tutaj 13.06.09, 22:55 A dlaczego ja mam takie maślane łapy? No dlaczego? Czy to jest sprawiedliwe? Nawet moje dzieci już ze mnie rechocą ("Mamusiu, miałaś narysować kotka, nie wielbłąda!"). Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: mozliwe, ze tutaj 14.06.09, 00:05 Mamoliki, zaloze sie, ze masz za to pelno innych talentow i zdolnosci niz robotki reczne :) Tozto na wylepianiu sie swiat nie konczy! Zreszta wiele jest teraz tez w sprzedazy takich pieknych polproduktow, czy to papierow, czy to koronkowstazeczek, czy innych fidrygalkow, ze wystarczy posklejac w dowolny sposob i tak bedzie pieknie :) A dzieciom niesfornym mow, ze to kotek, co polknal wielblada :) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: mozliwe, ze tutaj 14.06.09, 08:29 > A dzieciom niesfornym mow, ze to kotek, co polknal wielblada :) Mehehehe. Nieszczęsny "Mały książę" do mnie w ogóle nie przemawia i nie wiem, o co tyle krzyku, ale uwielbiam to pytanie z początku: - Dlaczego kapelusz miałby nas przerażać? :D Co w ogóle ten boa tam połykał, też wielbłąda? Odpowiedz Link
siamese67 Re: mozliwe, ze tutaj 14.06.09, 15:58 Słonia on ci połknął, prompanią, słonia... Odpowiedz Link
ananke666 Re: mozliwe, ze tutaj 14.06.09, 10:48 A ja zaczęłam frywolitkowanie. Najpierw uznałam, że nic nie rozumiem. Potem związałam sobie palce. "Jakie kur... flipnięcie?! Co ma przeskoczyć i GDZIE???" Ponownie związałam sobie palce. Zrobiłam jakieś supły. "Aaa... o to szło!" Zrobiłam parę kółeczek z pikotkami. A potem czarno-czerwonego kwiatka dwoma czółenkami. Łatwe. ... "Prawda! Przerobiła kota na pikota!" Odpowiedz Link
mamalilki Re: mozliwe, ze tutaj 14.06.09, 14:25 Na pewno mam całe masy innych talentów, na pewno, na pewno. A mimo to wolałabym umieć rysować, bo po prostu lubię to robić :-) Lubię też szyć, chociaż zawsze coś mi się źle zmierzy, coś poplącze, coś jest nie tą nitką... Cały człowieka charakter wychodzi w takim dziubdzianiu. Albo ktoś jest cierpliwy i dokładny, albo taki jak ja... Odpowiedz Link
zaisa Re: mozliwe, ze tutaj 21.06.09, 05:49 To był kotek robiący koci grzbiet. A jeśli wyszedł dwugarbny, to to był garbaty kotek robiący koci grzbiet. Poza tym to właśnie była wizja artystyczna a nie płaski realizm. Odpowiedz Link