Dodaj do ulubionych

Program do faktur

IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.10, 21:21
Witam
Zastanawiam sie nad kupnem programu do faktur. Chcialbym wydac tak
do 200 zl z wieczysta licencja. Czy ktos moze mi cos konkretnego
polecic. Program do malej firmy na 1 komputer bez magazyny.
Myslalem o
Sega Symfornia start
Faktura Small Business
Programer - Fama Start
Moze ktos uzywa ktorys z tych programow. prosze o opinie
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Program do faktur 24.05.10, 21:35
      Na tej stronie:
      www.dobreprogramy.pl/Programy-do-fakturowania,Kategoria,Windows,68.html
      - masz duży wybór.
      Sam wybierz.
      Poczytaj opinie o producentach i ich programach na forach internetowych.
      • Gość: Robert Re: Program do faktur IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.10, 22:08
        Widzialem ta strone
        Dobrze niby pisza o programer. Zainstalowalem ten program ale wydaje
        mi sie dosc trudny. Bardzo duzo opcji jest i ciezko sie do niego
        przyzwyczaic. Nie widze nigdzie opinii o small buisness. Widzialem
        ten program, ladnie sie prezentuje ale nie wiem czy w przyszlosci
        nie bedzie problemow. Moze ktos go uzytkowal?
    • Gość: ar Re: Program do faktur IP: *.swidnica.mm.pl 25.05.10, 21:26
      polecam wfirma.pl, za ta cene masz licencje na 2 lata i zawsze aktualny i stale
      rozwijany program
    • Gość: m Re: Program do faktur IP: *.stk.vectranet.pl 26.05.10, 00:03
      Ja mam symfonię start i sprawuje się całkiem nieźle. Ma pewne ograniczenia, o ile dobrze pamiętam to najważniejsze ograniczenie dot liczby towarów - do 1000.

--
      biuro rachunkowe sosnowiec
      • Gość: larry Re: Program do faktur IP: 79.110.196.* 06.06.10, 15:41
        Też jakiś czas używałem symfonie, ale programy dostępne przez przeglądarkę (ifrma.pl, wfirma.pl itp) mają tę zaletę że można je używać w telefonach - przydane gdy się jest poza biurem.
        • Gość: AlojzyB Re: Program do faktur IP: *.tktelekom.pl 08.08.11, 18:17
          gorzej jak ci odetną internet i trzeba będzie fakturę wystawić :-) w dodatku nie wiadomo kto gmyra w twojej bazie klientów. To są minusy.
    • arsmenik Re: Program do faktur 06.06.10, 16:25
      ja uzywam
      MR_faktury_pro

jest to darmowy program z ograniczonymi funkcjami ale bardzo przyjazny i milo sie go obsługuje.
      A wersja płatna , jak dobrze pamietam 244 brutto dożywotnio w full wypasem jeżeli chodzi o wszelkie faktury pro forma, paragony.
      Pozdrawiam
    • Gość: mr_flash Re: Program do faktur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 18:29
      Program MR_FAKTURY_PRO pewnie spełniłby twoje wymagania. Jego cena to 183 zł.
      Licencja jest bezterminowa i chodzi zarówno pod Windowsami jak i na Linuxie z
      wykorzystaniem biblioteki Wine a także na iMac'u także z Wine. Program łatwy w
      obsłudze i bez ograniczeń na ilość towarów czy firm. Szczegóły możesz zobaczyć
      na stronie www.fakturyok.pl
      • icforumowicz Re: Program do faktur 27.01.11, 14:18
        Polecam iFaktury24 - nowoczesny program do fakturowania online, udostępniany poprzez przeglądarkę internetową. Jest to bezpłatna aplikacja dostępna 24h/dobę przez 365 dni w roku.
    • krowodrzak Re: Program do faktur 09.08.11, 23:16
      Kupno programu do fakturowania związuje z firmą na lata.
      Wydaje się wielu osobom, że jeśli kupią licencję na rok i coś będzie nie tak to później po prostu zmieniają program.
      Schody zaczynają się wtedy gdy okazuje się, że dane produkty nie są kompatybilne.
      Nie da się przenieść danych kontrahentów i znów trzeba zaczynać wszystko od nowa.

Proponowałbym bardzo rozważnie rozpatrzyć sprawę.
      Wiele szczegółów wychodzi dopiero w praniu.
      Możesz na początek spróbować za darmo np taki program
      Jak będzie ok wykupujesz licencję za 49 lub 199 złotych.
      Poza ceną warta zauważenia jest wysokiej jakości linia pomocy zarówno telefoniczna, jak i mailowo/czatowa.
      Dla kogoś początkującego 1000 pytań do dyżurnego księgowego może naprawdę ograniczyć sporo koszty.
      • Gość: Karolinka Re: Program do faktur IP: *.play-internet.pl 14.11.11, 21:38
        Korzystałam z wielu programów do fakturowania ,ale najlepszy był jeden szybkafaktura.pl . Nikt nie powinien mieć problemów z korzystaniem z niego ,gdyż jest łatwy w obsłudze .Ma wiele funkcji potrzebnych w prowadzeniu księgowości .Naprawdę warto zdecydować się na ten program .Pierwsze trzy miesiące gratis .
    • Gość: michael_t Re: Program do faktur IP: *.netdrive.pl 09.08.12, 16:27
      Wypróbuj Commerbusiness Fakturowanie. Licencja wieczysta. Cena w zależności od wybranych funkcjonalności od 60zł do 130zł. Wersję testową pobierzesz ze strony:

www.commerbusiness.pl/fakturowanie
    • 26mario Re: Program do faktur 29.03.13, 11:14
      Fit Faktura jest darmowy i spełnia swoje zadanie w 100%
    • Gość: Michał Wandzik Re: Program do faktur IP: 93.175.65.* 01.04.13, 21:31
      jeśli bez magazynu to bez problemu poradzi sobie "darmowy" program pod nazwą mega fakturka.
      "darmowy" dla tego ze i owszem jest darmowy ale za pobranie go trzeba zapłacić dosłownie parę złotych.

Pozdrawiam
      Michał Wandzik
      Doradztwo Biznesowe
    • bluemka78 Re: Program do faktur 05.04.13, 11:42
      Jak ja zaczynałam to nowością była Mała Księgowość Rzeczpospolitej. Używam do dzisiaj, kiedyś była darmowa, dzisiaj ok 50zł rocznie. Program bez ograniczeń, jest tam wszystko, nawet jak się profil działalnosci zmieni i będzie potrzeba obsługi magazynu czy kadr to też będzie na czasie. Wszystkie aktualizacje online cały rok, obsługa bardzo prosta, intuicyjna. Program kompatybilny z płatnikiem i programami do rozliczeń rocznych.
    • Gość: Kubic Re: Program do faktur IP: *.183.230.183.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.08.13, 21:54
      Zgodzę się z tobą. Szybkafaktura.pl jest szybka bo jest czytelna. A Mimo tego że każą sobie płacic to nie obciaża mojego budżetu w firmie.
    • Gość: gość Re: Program do faktur IP: *.pl 07.03.14, 10:38
      A po co kupować program do faktur? W Internecie masz programy, w których możesz fakturować za darmo. W infakt 5 faktur/msc, w ifirma bez limitów. Niektórzy o tym nie wiedzą, że można fakturować za darmo, poczytaj sobie o tych programach.
      • Gość: monika Re: Program do faktur IP: *.stargard.mm.pl 11.03.14, 00:03
        Również w programie afaktury.pl można obecnie za darmo wystawiać faktury, ze względu na testy beta tego narzędzia. Opcji w samym programie jest sporo, można nawet wstawić własne logo na fakturach i dokonywać innych zmian lub jeśli zajdzie potrzeba wystawiać faktury w różnych językach.
      • Gość: abiks Re: Program do faktur IP: *.kalisz.mm.pl 22.10.14, 23:35
        W ifirma wystawiasz faktury za darmo, wszystko się zgadza... tyle że wystawiając fakturę zaliczkową w ifirma a robiąc to samo w inFakt , to mniej więcej jak jazda maluchem i nowym Fordem. Człowieku to jakiś koszmar w porównaniu do inFaktu. Z resztą sprawdź sam to się przekonasz. Wg mnie infakt to gigantyczny kombajn, który działa pod warunkiem że o wszystkim pamiętasz a inFakt to w pełni zautomatyzowany sprzęt, który robi wszystko za Ciebie. NIE WOLNO porównywać tych dwóch systemów do fakturowania bo to zupełnie inny poziom zaawansowania.
      • justysaa Re: Program do faktur 19.09.16, 09:23
        albo afaktury.pl/
    • biuro24.pl Re: Program do faktur 28.07.14, 17:34
      Zapraszamy do skorzystania z usług Biuro24.pl. Platforma Biuro24 to system fakturowania dla małych i średnich firm. To mobilność, wygoda i bezpieczeństwo przez 24h na dobę bez limitów faktur, klientów, stanowisk i produktów. Nasz system jest dostępny z dowolnego urządzenia wyposażonego w przeglądarkę, z każdego miejsca na świecie. Automatyczne przyjmowanie płatność, samoczynne uzupełnienie danych Twojej firmy po wprowadzeniu NIP, dodawanie własnego logo do faktur, ustawianie wybranego szablon e-mail z fakturą, otrzymywanie powiadomienia e-mail i SMS-to tylko niektóre funkcje które zaoszczędzą Państwa czas.
      Poniżej mają Państwo do dyspozycji kod rabatowy na dodatkowe 3 miesiące darmowego testowania (razem 4 miesiące)
      Kod: JF3AS
    • Gość: benek Re: Program do faktur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.14, 09:57
      a moze jakiś konkretny system - sprawdź może co oferuje unit4teta.pl - całkiem dobre mają rozwiazania
    • veinaa Re: Program do faktur 24.08.14, 19:46
      Po co kupować, skoro jest kilka fajnych darmowych programów. Tutaj jest porównanie darmowych programów do faktur.
      • Gość: Cox Re: Program do faktur IP: *.static.chello.pl 30.04.15, 19:51
        Najlepsza i najwygodniejsza jest innowacyjna-ksiegowosc.pl/ - darmowy program do fakturowania, wygodne i odpowiednio rozbudowane panele ponadto wystawiam faktury w telefonie nawet gdy nie mam internetu (później jak jest net fakturki się synchronizują). Jeszcze udostępniają kilka fajnych funkcji. Polecam. Z tego co widziałem można też pochodzić po całej platformie za free:
        login: test3@innowacyjna-ksiegowosc.pl
        hasło: testujemy
    • ortpol Re: Program do faktur 26.01.15, 16:51
      Ja używam programu mikroSubiekt z Inserta.
    • stronabiznesowa.pl Re: Program do faktur 15.07.15, 13:04
      Korzystalem kiedyś z produktu InSertu ale wkurzala mnie konieczność reinstalacji przy każdej reinstalacji kompa, imporcie klientów itp. Zmienilem pare lat temu na inFakt (system online) - jestem z niego bardzo zadowolony, polecam. Przerobilem już sporo programów do fakturowania wiec jeśli nie masz magazynu to moim zdaniem jest idealne rozwiązanie, mogę wystawiać faktury z dowolnego komputera i miejsca na swiecie
      • feniks-feniks Re: Program do faktur 17.07.15, 09:53
        najlepszy jest program online. Z powodzeniem już kilka lat z niego korzystam. Kiedys był darmowy, teraz chyba zmienili ( nie wiem bo dalej mam darmowy, a przyszło mi kiedyś info, że już nie możliwości darmowej dla nowych użytkowników ) . Ale i tak warto. To jest www.ifaktury24.pl/
        ---
        pozdrawiam
        www.feniks-feniks.pl/identyfikatory/
    • Gość: Tadeusz Re: Program do faktur IP: *.play-internet.pl 17.11.15, 11:23
      Spróbuj może www.systim.pl :)
    • r.emik Re: Program do faktur 24.11.15, 17:49
      Sprawdź ten, może ci przypasuje: http://www.twojprogram.pl
    • Gość: merci Re: Program do faktur IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.16, 13:13
      W tej cenie kupisz program Faktura VAT Pakietu Przedsiębiorcy. świetny soft z ciekawymi funkcjonalnościami, szybki i łatwy w obsłudze www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat
    • Gość: MAR20 Re: Program do faktur IP: *.43.129.54.ipv4.supernova.orange.pl 03.12.18, 14:04
      Faktura Small Business to dobry i prosty program do którego licencję kupisz w tej cenie. Do prowadzenia małej firmy na pewno się sprawdzi. Tutaj www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business/mozliwosci-programu/ masz jego możliwości
    • fil8080 Re: Program do faktur 22.05.19, 14:10
      Dokładnie tyle kosztuje wieczysta licencja programu Fineco Faktura. Tutaj możesz go pobrać do przetestowania:

www.finecosoftware.pl/faktura-vat
    • daniel-kapacki Re: Program do faktur 01.06.23, 14:58
      Sam korzystam z programu do faktur Firmino www.firmino.pl/program-do-faktur/ , dzięki czemu rozliczam swoją firmę za pomocą kilku kliknięc z poziomu przeglądarki internetowej, polecam każdemu wypróbować - ma wszystkie potrzebne funkcjonalności dla moich potrzeb. Można skorzystać z konta darmowego, aby wypróbować program
    • concorde831 Re: Program do faktur 29.11.23, 21:16
      Wypróbuj sobie efaktura24.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka