Dodaj do ulubionych

Przedsiębiorcą można zostać w każdym wieku

02.04.11, 16:20
Takie programy są niepotrzebne. Wystarczy przestać zarzynać drobne firmy bzdurnymi przepisami, biurokracją i przede wszystkim haraczem zusowskim zdzieranym przedsiębiorcy niezależnie od dochopdów!
Obserwuj wątek
    • Gość: 63-latek Re: Przedsiębiorcą można zostać w każdym wieku IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 19:05
      Nie masz racji. Te programy są potrzebne. Ale z całą resztą wypowiedzi zgadzam sie w całej rozciągłości. Urzedasy zabiją wszystko bo; "zona mnie dziś nie chciała"
      • Gość: Tomek Re: Przedsiębiorcą można zostać w każdym wieku IP: 80.48.86.* 02.04.11, 23:09
        Skoro uważasz. że są potrzebne, to dorzuć tam co nieco z własnej kieszeni. Bo od moich podatków wara!
    • Gość: Kaulerpia Re: Przedsiębiorcą można zostać w każdym wieku IP: *.spray.net.pl 02.04.11, 20:08
      dokładnie - zgadzam się na 100%. Więcej powiem, mnie się wydaje że przez 22 lata nie upraszczano setek tysięcy przepisów specjalnie, po to aby urzędnicy mogli sobie życzyć łapówki za wydanie pozytywnej opinii. Bo chcieć to móc.
    • Gość: Ja Przedsiębiorcą można zostać w każdym wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 08:46
      Bzdurny program... Każdy urząd pracy przyznaje dotacje i to w o wiele większej ilości i nie obudowuje tego szumnymi informacjami...
      Brawo dla Gdańska, że umieli swoją codzienną pracę przekuć na sukces - w innych urzędach robią to samo, często z lepszymi wynikami, ale nie reklamują się - bo to jest normalna, codzienna praca...
      • Gość: jomtek Re:jakas nowa sciema unijna IP: *.pools.arcor-ip.net 03.04.11, 09:27
        w innych panstwach uni tez to leci, dziadek 60 plus zamiast kase dostawac znaczy rente, marzy o biznesach no nie mogie:(
    • joanna4819 Re: Przedsiębiorcą można zostać w każdym wieku 14.04.11, 15:57
      polecam
      sukceswtobie.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka