Dodaj do ulubionych

Dotacje Unijne

16.08.14, 23:01
Witam wszystkich, od pewnego czasu poszukuję firmy, która by pomogła mi w pozyskaniu funduszy unijnych. Znalazłem firmę z Bytomia „Konsorcjum Projektowe Innovum”. Czy ktoś może korzystał z ich usług? Może wyjaśnię konkretnie czego poszukuję, mianowicie chcę wprowadzić pewna innowację (wymyślną przez mnie) w linię produkcyjną. Przepraszam za tajemniczość ale jeszcze nie opatentowałem swojego pomysłu.
Obserwuj wątek
    • fiodor2 Re: Dotacje Unijne 17.08.14, 13:19
      Moja firma korzystała z usług K.P Innovum Sp. z o.o. w tamtym sezonie dotacji unijnych i wiem, że w konkursach na 2014-2020 również mają zająć się naszymi zleceniami na:

- opracowanie innowacji,
      - przygotowanie dokumentacji,
      - złożenie wniosku,
      - przeprowadzenie wszystkich procedur wraz z zamknięciem dotacji.

wszystko znajdziesz na ich stronie pinnovum.hol.es ale jedno w tym wszystkim jest dobre, że nie trzeba się niczym martwić na etapie pozyskania pomysłu i jego wdrożeniu na rynek. Pozyskanie środków na opracowanie prototypu, przygotowanie dokumentacji, przeprowadzenie przez współpracę z ośrodkami naukowymi jeśli jest to konieczne, wdrożenie ( pomysły, inicjatywy ) aż do zamknięcia procesu rozliczeniowego wraz z dokumentacją załatwia K.P Innovum Sp. z o.o.

pozdrawiam

• robertglinski Re: Dotacje Unijne 14.12.14, 19:10
        Współpracujemy z firmą Inicjatywa Euro z Wrocławia.
        www.inicjatywaeuro.pl
        Pozyskali dla Nas dotację w ramach programu 1.1.A2 dla Dolnego Śląska oraz pożyczkę na 1% również z UE.
        Polecam,
        Robert Gliński
    • 1klassa Re: Dotacje Unijne 13.10.14, 12:52
      I co dostałeś, skuteczna ta firma
      • kulka.6 Re: Dotacje Unijne 13.10.14, 17:05
        dostaliśmy ale w chwili obecnej idziemy w kierunku ,,Biznes i Nauka'' promowanym przez Unię. Tym tematem zajmuje się w/w placówka. Szukaj wypróbowanych firm bo innych obiecujących jest cała masa.

pozdrawiam
    • aneta2585 Re: Dotacje Unijne 15.10.14, 14:52
      A Generalna Izba Doradztwa Europejskiego? Miałam kiedyś z nimi do czynienia i wydają się OK
      • kulka.6 Re: Dotacje Unijne 15.10.14, 15:19
        Nie znam ale jeśli są skuteczni i miałaś z nimi okazję współpracować to po co ryzykować z innymi firmami które obiecują gruszki na wierzbie.
    • 1lena_ewa1 Re: Dotacje Unijne 26.04.18, 10:49
      Ja znam firmę z Zabrza , która zajmuje się dotacjami unijnymi i jestem bardzo zadowolona - spróbuj, nic ci nie szkodzi, szczególnie, że pierwsze konsultacje są za darmo
    • maciektroj Re: Dotacje Unijne 24.11.18, 23:14
      Ja korzystałem z firmy Tax Care. Pełen profesjonalizm m.in
      - weryfikacja możliwości uzyskania dotacji unijnej,
      - audyt unijny w dwóch prostych krokach,
      - bezpłatna wstępna analiza dla Klientów księgowości Tax Care.
      Jeśli jesteś zainteresowany taką firmą to WNIOSEK TUTAJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka