Gość: bogdan IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 12:16 w roku biezacym bede w Polsce interesuje mnie ziemia z zabudowaniami i lasem ,woda. Na razie zbieram informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bogdan Re: ziemia IP: *.proxy.aol.com 30.06.02, 13:29 a czekal tatka latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As 29 ha gruntów letniskowych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 19:20 Moim zdaniem, świetna inwestycja. Można to podzielić na małe działki i sprzedać z zyskiem 200%. Nie wiem, czy do sprzedania jest własność, czy tylko prawo uzytkowania wieczystego. Tylko w bessie takie okazje sie trafiają. Ja nie mam tyle kasy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: 29 ha gruntów letniskowych IP: *.proxy.aol.com 08.10.02, 08:29 AS bywasz tu jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOGDAN Re: 29 ha gruntów letniskowych IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 08:19 Gość portalu: bogdan napisał(a): > AS bywasz tu jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teed Ziemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 23:35 Witaj, A jakie rejony Cię interesują? Teed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: ziemia IP: *.proxy.aol.com 27.10.02, 18:36 nie mam szczegolnych preferencji Polska nie jest taka duza ,wiec kazdej lokalizacji mozna poswiecic uwage. Szczegolnie gdy nie musze pracowac w duzych miastach. jezeli masz cos na mysli daj znac.PZDR Odpowiedz Link Zgłoś