Dodaj do ulubionych

sprzęt laboratoryjny potrzebny

01.06.15, 15:27
Witam!
potrzebuję kontakt do jakiejś hurtowni sprzętu laboratoryjnego... Będziemy wyposazać profesjonalnie laboratorium ale jeden z dostawców się wysypał. Nie będę robił antyreklamy bo każdemu może sie zdarzyć – on nie zarobi... macie coś?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • franekpiernik Re: sprzęt laboratoryjny potrzebny 02.06.15, 12:00
      Pisz/dzwoń od Biogenetu. Nie określiłeś co potrzebujesz bo są różne laboratoria i nie wszystkie takie dystrybucje mają wszystko co potrzeba ale wal smiało do nich ? sprawdzona firma przez teścia ;)
    • aster159 Re: sprzęt laboratoryjny potrzebny 25.08.15, 09:54
      Może na stonce firmy Biosens (www.biosens.pl/) uda Ci się znaleźć potrzebny sprzęt. Laboratorium w którym pracuje często robi u nich zamówienia. Sprzęt jest naprawdę profesjonalny i dobrej jakości, niestety dość drogi, ale myślę, że warto wydać na niego więcej i mieć pewność, że będzie się dobrze sprawował.
    • memory1337 Re: sprzęt laboratoryjny potrzebny 04.09.15, 14:26
      Ja korzystam ze sklepu sklep.bio-space.pl/pl/c/Plastiki-laboratoryjne/75 ogólnie plecam.
    • daga123444 Re: sprzęt laboratoryjny potrzebny 07.10.15, 12:35
      Ja zawsze korzystałam z tego miejsca: googlab.pl/. Może akurat znajdziesz to czego potrzebujesz. :)
    • ankaa111 Re: sprzęt laboratoryjny potrzebny 16.10.15, 12:45
      ja polecam googlab.pl/ :)
    • kari.nak Re: sprzęt laboratoryjny potrzebny 26.01.16, 12:23
      Tu rzuć okiem www.e-laboratoria.pl/ . Na rynku od 25 lat także firma wie o co chodzi. W ofercie ok. 8 k produktów - z pewnością jest w czym wybierać.
    • bargielllo Re: sprzęt laboratoryjny potrzebny 28.07.16, 17:37
      Spróbuj zaopatrzenia na biosens.pl Regularnie kupujemy osprzęt do labu, więc z pokryciem odpowiedź. :-)
    • Gość: Akram Re: sprzęt laboratoryjny potrzebny IP: 194.187.147.* 19.12.19, 12:12
      Polecam hurtownię Dan Lab:
      danlab.pl/nasze-produkty/badania-wlasciwosci/wagi-laboratoryjne/wagi-analityczne/

Duża hurtownia, która realizuje zlecenia na całą Polskę. Obecnie większość wyposażenia laboratoryjnego mają na stanie tak wiec nie będziesz musiał długo czekać na realizację zamówienia. Jeśli nawet jakiś sprzęt będzie na zamówienie, to kwestia sprowadzenia ogranicza się do kilku dni.

Najlepiej napisz co jest Ci potrzebne oraz powinni przedstawić Ci wycenę produktów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka