Gość: Maverick IP: *.futuro.pl 14.03.05, 15:07 Jaki to biznes. Ile mozna na tym zarobić oraz czy można to potraktować jako dodkowy bines tj. totolotek. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koobra Re: Toto Mix & STS 14.03.05, 23:08 żaden to biznes ,jak masz lokal w dobrym punkcie to możesz co najwyżej im go wynająć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Toto Mix & STS IP: *.chello.pl 14.03.05, 23:34 Nie opowiadaj bzdur. U toto mix-a możesz zostać ajentem. Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: Toto Mix & STS 15.03.05, 20:28 A jemu nie chodzi przypadkiem o sama grę ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank OZ Re: Toto Mix & STS IP: *.daminet.pl 18.03.05, 09:05 musi się właśnie określić,czy chce grać czy prowadzić punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Toto Mix & STS IP: *.futuro.pl 18.03.05, 14:49 Oczywiscie chodzi mi o prowadzenie takeigo interesu. Czy gra jest warta świeczki czy szkoda czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Toto Mix & STS 19.03.05, 16:32 Pako naucz sie czytać ze zrozumieniem ,żaden to biznes ,jeśli kolega ma lokal w dobrym miejscu i w pobliżu jest konkurencja ,to można spróbować go wynająć ,natomiast wynajmowanie lokalu i prowadzenie tam samemu punktu b. mija się z celem ,gdyż toto-mix podobnie jak sts odchodzi od ajentów ,stara się przejmowac lokale i samemu je prowadzić ,tak jest np. w Olsztynie sic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Toto Mix & STS IP: *.chello.pl 20.03.05, 01:58 Kobra ty dzieciaku, ja się nauczę czytać jak Ty się nauczysz pisać i w odpowiednich miejscach stawiać kropki i przecinki. A jak jest w Olsztynie to mi nie mów bo ja akurat wiem jak jest w Warszawie, w której Toto-mix ma 21 punktów z czego większość to ajenci, a nie 4 czy 5 jak w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Toto Mix & STS 20.03.05, 20:51 to jest akurat najważniejsze jak kto pisze i gdzie przecinki stawia,alez oczywiście jak Pan jestes ze Stolycy to musisz pan wszystko najlepiej wiedzieć hehe,forumowicz ,który pytał zrobi jak uważa, w tym kraju to jednak najlepiej siedzieć cicho ,człowiek chce pomóc ,a po głowie dostaje,powodzenia byznesmeny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Toto Mix & STS IP: *.chello.pl 20.03.05, 21:05 Oj człowieku nikt Ciebie po głowie nie bije ;-) Nie twierdzę też, że wszystko wiem najlepiej. To ty pierwszy się przyczepiłes żebym czytał ze zrozumieniem, zapomniałes tylko o jednym, że żeby coś przeczytać ze zrozumieniem to musi to być napisane w sposób jasny i bez dwuznaczności, które wprowadzasz pisząc bez zachowania podstawowych zasad gramatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Toto Mix & STS IP: 213.199.218.* 19.03.05, 21:07 Znajomy prowadzi coś takiego w średnim mieście. Różnie bywa, ale najczęściej z zyskiem, wpada tam dwa razy w miesiącu i samo się kręci. Warto otworzyć coś takiego w momencie kiedy rozpocznie się jakaś ważna impreza typu MŚ w piłce nożnej czy olimpiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Toto Mix & STS IP: *.toya.net.pl 19.03.05, 21:59 powiem Ci tak. na tym forum zgłaszałem rózne swoje pomysły, które chodziły mi po głowie niekoniecznie w celu otworzenia własnego biznesu. wszyscy mówili tak: daj spokój, odpuśc sobie , klapa. A ja Ci odpowiem tak. PRÓBUJ- DO ODWAŻNYCH SWIAT NALEŻY. KTO NIE RYZYKUJE- NIE ZARABIA. oczywiście najpierw zbadaj rynek. Zrób analize SWAT. I........ GOOD LUCK Jak zarobisz pierwszy milion to podziel się wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś