Dodaj do ulubionych

Toto Mix & STS

IP: *.futuro.pl 14.03.05, 15:07
Jaki to biznes. Ile mozna na tym zarobić oraz czy można to potraktować jako
dodkowy bines tj. totolotek. Dzięki
Obserwuj wątek
    • koobra Re: Toto Mix & STS 14.03.05, 23:08
      żaden to biznes ,jak masz lokal w dobrym punkcie to możesz co najwyżej im go
      wynająć
      • Gość: Pako Re: Toto Mix & STS IP: *.chello.pl 14.03.05, 23:34
        Nie opowiadaj bzdur. U toto mix-a możesz zostać ajentem.
        • john_fontane Re: Toto Mix & STS 15.03.05, 20:28
          A jemu nie chodzi przypadkiem o sama grę ?? :D
          • Gość: frank OZ Re: Toto Mix & STS IP: *.daminet.pl 18.03.05, 09:05
            musi się właśnie określić,czy chce grać czy prowadzić punkt.
            • Gość: Maverick Re: Toto Mix & STS IP: *.futuro.pl 18.03.05, 14:49
              Oczywiscie chodzi mi o prowadzenie takeigo interesu. Czy gra jest warta
              świeczki czy szkoda czasu?
              • koobra Re: Toto Mix & STS 19.03.05, 16:32
                Pako naucz sie czytać ze zrozumieniem ,żaden to biznes ,jeśli kolega ma lokal w
                dobrym miejscu i w pobliżu jest konkurencja ,to można spróbować go
                wynająć ,natomiast wynajmowanie lokalu i prowadzenie tam samemu punktu b. mija
                się z celem ,gdyż toto-mix podobnie jak sts odchodzi od ajentów ,stara się
                przejmowac lokale i samemu je prowadzić ,tak jest np. w Olsztynie sic !
                • Gość: Pako Re: Toto Mix & STS IP: *.chello.pl 20.03.05, 01:58
                  Kobra ty dzieciaku, ja się nauczę czytać jak Ty się nauczysz pisać i w
                  odpowiednich miejscach stawiać kropki i przecinki. A jak jest w Olsztynie to mi
                  nie mów bo ja akurat wiem jak jest w Warszawie, w której Toto-mix ma 21 punktów
                  z czego większość to ajenci, a nie 4 czy 5 jak w Olsztynie.
                  • koobra Re: Toto Mix & STS 20.03.05, 20:51
                    to jest akurat najważniejsze jak kto pisze i gdzie przecinki stawia,alez
                    oczywiście jak Pan jestes ze Stolycy to musisz pan wszystko najlepiej wiedzieć
                    hehe,forumowicz ,który pytał zrobi jak uważa, w tym kraju to jednak najlepiej
                    siedzieć cicho ,człowiek chce pomóc ,a po głowie dostaje,powodzenia byznesmeny
                    • Gość: Pako Re: Toto Mix & STS IP: *.chello.pl 20.03.05, 21:05
                      Oj człowieku nikt Ciebie po głowie nie bije ;-) Nie twierdzę też, że wszystko
                      wiem najlepiej. To ty pierwszy się przyczepiłes żebym czytał ze zrozumieniem,
                      zapomniałes tylko o jednym, że żeby coś przeczytać ze zrozumieniem to musi to
                      być napisane w sposób jasny i bez dwuznaczności, które wprowadzasz pisząc bez
                      zachowania podstawowych zasad gramatki.

• Gość: kck Re: Toto Mix & STS IP: 213.199.218.* 19.03.05, 21:07
      Znajomy prowadzi coś takiego w średnim mieście. Różnie bywa, ale najczęściej z
      zyskiem, wpada tam dwa razy w miesiącu i samo się kręci. Warto otworzyć coś
      takiego w momencie kiedy rozpocznie się jakaś ważna impreza typu MŚ w piłce
      nożnej czy olimpiada.
    • Gość: ktoś Re: Toto Mix & STS IP: *.toya.net.pl 19.03.05, 21:59
      powiem Ci tak. na tym forum zgłaszałem rózne swoje pomysły, które chodziły mi
      po głowie niekoniecznie w celu otworzenia własnego biznesu. wszyscy mówili tak:
      daj spokój, odpuśc sobie , klapa. A ja Ci odpowiem tak. PRÓBUJ- DO ODWAŻNYCH
      SWIAT NALEŻY. KTO NIE RYZYKUJE- NIE ZARABIA. oczywiście najpierw zbadaj rynek.
      Zrób analize SWAT. I........
      GOOD LUCK
      Jak zarobisz pierwszy milion to podziel się wrażeniami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka