Gość: lucky IP: *.azory.net.pl 27.04.05, 17:54 Nosze sie z zamiarem otwarcia sklepu zoologicznego .Czy ktos moglby mi cos powiedziec na ten temat ? Oplaca sie ? Jakie minimum musze zainwestowac na poczatek ? Pozdrawiam i z gory dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar Re: Sklep zoologiczny!!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.04.05, 19:25 Jasne ze sie oplaca, mam znajomego siedzi w tym i nie narzeka a ma sklepik w miescie 300 tys.Napoczetek trzeba jakies 30 tys plus dobry lokal, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Sklep zoologiczny!!! IP: *.azory.net.pl 27.04.05, 19:39 No wlasnie o ten lokal chodzi.Gdzie najlepiej szukac ? Jak sie zorientowac gdzie by byl najbardziej ludziom potrzebny ? Chodzi mi o taki gdzie beda same karmy i akcesoria dla zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Sklep zoologiczny!!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.04.05, 21:28 Musisz znalesc tani lokal na duzym blokowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Sklep zoologiczny!!! IP: *.azory.net.pl 28.04.05, 10:39 Boje sie troche ale caly czas mam nadzieje ze warto zaryzykowac.Moze ktos jeszcze mi doradzi ? Pozdrawiam i dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: Sklep zoologiczny!!! 28.04.05, 10:51 zależy w jakim mieście, w jakiej dzielnicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Sklep zoologiczny!!! IP: *.azory.net.pl 30.04.05, 12:58 Lokalu bede szukac w jak najlepszym punkcie.Bo wiem ze od tego w duzej mierze zalezy powodzenie i ruch w interesie.Moze ktos jeszcze podpowie mi cos interesujacego.Moze ma ktos doswiadczenie w tej banzy ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Sklep zoologiczny!!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 30.04.05, 18:47 jest jedna zasada -musisz wyjsc do klientow anie czekac na nich. W tym interesie klienta przyciaga. -asortyment -wiedza -cene -wystruj lokalu -oraz reklama -Co do asortymentu na dzien dzisiejszy mozna kupic praktycznie wszystko od ryb z amazonii po krewetki.Jesli chcesz byc atrakcyjna towarowo muszisz miec naprawde dobry wybor i dostawcow-jesli chodzi o ryby rosliny itp. -Temat wiedzy zawszy ktos przyjdzie i sie zapyta, co sie dzieje z jego zwierzakiem i czy dany produkt mu nie zaszkodzi,jesli sie pomylisz skutki moga byc tragiczne a ludzie bardzo porywczy. -Lokal musi byc urzadzony z gustem, tak zeby ludzi przyciagal jego wystuj a nie straszyl, widzialem kiedys zoologiczny w kotlowni -nic ciekawego.Do tego kilka egzotycznych zwierzakow w sprzedazy(cos co jest niespotykane) -Reklama duzu szyld przy najblirzszym przystanku PKS, dworca kolejowego oraz przystanku Komunikacji Miejskiej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Sklep zoologiczny!!! IP: *.azory.net.pl 30.04.05, 20:12 Dzieki wielkie.Napewno wezme twoje rady pod uwage.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś