necia750
19.09.12, 12:54
No cóz takich ludzi jak ja jest tysiące potrzebujących pomocy zastraszanych przez windykacje nękanych przez komorników nie widzących przyszłości, nadziei az w końcu człowiek pęka i po prostu popełnia samobójstwo. Bo jak dalej żyć?? Nigdzie człowiek nie usłyszy dobrego słowa nigdzie nie znajduje wsparcia pomocy tylko ciągłe "zrobiłeś/las długi to spłać wypruj sobie flaki ale spłać! głoduj ale spłać!" Pisma z sądu, ponaglania windykacja komornicy.. i to poczucie winy i bezsilności..powodują ze człowiek nie daje już rady, pukanie do drzwi powoduje panikę i strach, listonoszowi który przynosi człowiekowi kolejne pismo chciałoby się zamknąć drzwi przed nosem. Polska to okrutny kraj nie dający szansy człowiekowi odbicia sie od dna jak już na nie spadniesz nie masz szans żadnych.. mogłabym tu opisać swoja historie ale hmm po co? Zastanawiam się tylko co będzie z moimi dziećmi kiedy w końcu pęknę powiem dość bo nie wiem ile jeszcze dam rady bieda jest straszna i boli a najbardziej boli fakt ze wraz z Toba biedę klepią również Twoje dzieci bo cóż one są winne? Nie mam sił juz na walke bo to jak walka z wiatrakami..