Gość: Rubinsztain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:21 gdzie najlepiej zamówić automaty do vendingu?? Czy lepiej kupić automaty za gotówke czy wziąć je w leasing?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Vending IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:00 gość zrobi program w tv i pół polski chce automaty stawiać Odpowiedz Link Zgłoś
vokulski Re: Vending 02.03.06, 14:01 Gość portalu: Rubinsztain napisał(a): > gdzie najlepiej zamówić automaty do vendingu?? Czy lepiej kupić automaty za > gotówke czy wziąć je w leasing?? Daj znać na priv , interesowałem się tematem , jesli chodzi o warszawę i dystrybucję nie kawy i slodyczy , tylko zupek "gorących kubkow" i kanapek i drozdzówek , jak na razie utknałem z braku funduszy , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarcinn Re: Vending IP: *.aster.pl 02.03.06, 22:55 Nie wiem czy dobrze rozumiem,ale coś o tym jest tu tvn24firma.onet.pl/1312392,odcinek.html Odpowiedz Link Zgłoś
natalia1ww Re: Vending 09.01.24, 08:49 Jeśli zastanawiasz się, gdzie najlepiej zamówić automaty do vendingu, polecam sprawdzić firmę vendingową CribSpot. To nie tylko świetne miejsce do znalezienia automatu, ale również oferują wsparcie w zarządzaniu nimi. Co do sposobu finansowania, decyzja o zakupie automatów za gotówkę czy wzięciu ich w leasing zależy od Twojej sytuacji finansowej i preferencji biznesowych. Odpowiedz Link Zgłoś