Gość: kate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:17 Pilnie poszukuję drewnianej tablicy, takiej w kształcie domku z kart, do postawienia przed bar.Wypisywałabym na niej menu dnia. Czy ktoś moze wie , gdzie mogłabym taką kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vokulski [...] 15.07.06, 17:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: tablica przed bar, skąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:10 Dziękuję. Sprawdzałam , nie ma ładnych. Ja chciałabym podobny do takich jakie stoją pred pubumi w UK... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatix Re: tablica przed bar, skąd? 18.07.06, 08:26 Juz sie zaczyna polskie marudzenie. Facet ci wynalazl tablice bo tablice chcialas, a teraz sie okazuje, ze ci sie nie podoba , bo snisz o takich jak w Angli. To jedz do Angli i sobie kup, czego szukasz na polskich stronach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio zgadza się :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:42 zaraz się obrazi, ze nikt jej nie chce pomóc - tzn. zrobić takiej, na wzór tych z UK i jeszcze dostarczyć na miejsce... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Re: zgadza się :) 18.07.06, 11:54 heheh mha! Niedlugo dojdzie do tego, ze kazdy rolnik bedzie chcial za obora wielki napis HOLLYWOOD heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: tablica przed bar, skąd? 06.08.06, 17:48 Co się czepiasz?! Stojaki – potykacze sprzedawane w Polsce są ohydne. Może nie masz wyczucia i podoba Ci się biała blacha pomalowana markerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: tablica przed bar, skąd? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 18.07.06, 17:02 podszedłbym do tego inaczej - bardzo dobrze, że Kate wie czego chce a nie zadowala się byle czym. Chce stworzyć oryginalny bar/pub a nie zwykłą knajpę jakich wiele. A my niestety chyba mamy to do siebie, że takich osób nie znosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_na_dziko1 Szybciej z takich "Pubow" wychodze, niz wchodze. 18.07.06, 17:37 Znosimy znosimy. Puby mamy w England, tylko gdzie w Polsce narodowe polskie gospody na dobrym poziomie? Polskie snoby typu Pub dla pana Miecia od pani Kate. Kupa smiechu, i co myslisz, ze tlumy Anglikow beda walily drzwiami i oknami, czy kilku polskich burakow, ktorzy zarobili kilka funtow w fabryce sardynek w Glasgow bedzie sie popisywalo przy Guinessie po powrocie do kraju kiepskim angielskim. buahahaha! Juz takich cudow sie naogladalem. Znasz angielska kuchnie? wiekszego badziewia nie ma w calej Europie! Daj mi porzadne polskie jedzenie i polkiego Zywca na czystym obrusie! Polacy nie gesi i wlasna kulture (jedzonko) mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Szybciej z takich "Pubow" wychodze, niz wchod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:58 Nie rozumiem agresji niektórych z Was. Nie podobają mi się tablice oferowane na Allegro (podobnie jak np. plastikowe donice i faceci w krótkich spodniach , skarpetach i klapkach) i tyle. Vokulskiemu za pomoc podziękowałam. Zapewniam ,że nie siedzę z zalożonymi rękami, najprawdopodobniej taką tablicę zrobi mi na zamówienie stolarz (pokażę mu angielskie zdjęcie)- ale ta opcja jest kosztowniejsza i czasochłonna. A angielskie jedzenie... to już zupelnie inna historia. U mnie będzie smacznie i po polsku. Na dodatek postaram się, żeby było GUSTOWNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szybciej z takich "Pubow" wychodze, niz wchod IP: 193.29.207.* 03.08.06, 13:51 Powodzenia! Nie do wiary jak się ludzie czepiają!!! Odpowiedz Link Zgłoś