wa5yl 10.11.06, 18:03 Witam ! Założyłem 1 osobową działalnośc gospodarczą. Bede wystawiał max 3 faktury miesięcznie. Proszę o namiar na najlepiej darmowy program do fakturowania Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gość123 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.43.192.178.ipv4.supernova.orange.pl 27.10.16, 12:48 Świetnie, tylko nie wiadomo kto ma wgląd do tych danych, które są w sieci. Ja bałbym się umieszczać wszystkie dane swojej firmy na obcych serwerach. Korzystam z płatnego programu Faktura Small Business firmy MEGA-TECH, który mam zainstalowany na swoim komputerze i z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olaf Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.43.128.56.ipv4.supernova.orange.pl 20.09.17, 10:12 Ja też z niego korzystam, jest super. W internecie można znaleźć wiele artykułu i pozytywnych opinii o nim: dominikum.pl/jak-wybrac-program-do-fakturowania-praktyczny-poradnik/ Odpowiedz Link Zgłoś
elaka_bizu Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 31.10.16, 13:08 witam, prowadzę działalność od kilku lat i już wtedy jak zakładałam firmę zakupiłam program Faktura Small Business, polecam znajomym i rodzinie, wszystkim tym, którzy czegoś konkretnego szukają. Program jest prosty i fajny w obsłudze. Ma wyszukiwanie danych z GUS, można wystawić fv w walucie, można program połączyć z skrzynką mailową, można program użytkować w wersji sieciowej. Jestem zdecydowanie na TAK :) Odpowiedz Link Zgłoś
kri.s70 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 31.10.16, 15:42 Cześć :) Decydując się na darmowy program musisz mieć świadomość, że przy rozwoju Twojej firmy utracisz kontakty w darmowym systemie. Ze swojej strony polecam program Comarch ERP Optima. To jest bardziej zaawansowany program, którego podstawowe utrzymanie kosztuje od 15 zł miesięcznie, a wraz z rozwojem firmy mozna dodawać przydatne funkcjonalności, za które się płaci w momencie ich wypkupienia, a także można z nich zrezygnować. Moim zdaniem to najrozsądniejsza decyzja dla kazdego, kto dopiero rozpoczyna swoją działalność. Pełną wersję Comarch ERP Optima można przetestować pobierając ze strony: www.comarch.pl/erp/comarch-optima/demo/pobierz-demo/?utm_medium=redirect301&utm_source=GRAPHCOM Odpowiedz Link Zgłoś
violett44 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 24.01.17, 12:31 Darmowy nie zawsze znaczy najlepszy. Co zrobisz, gdy wprowadzą kolejne zmiany w podatkach? Nie każda firma nadąża za pomysłami fiskusa. W mojej firmie używa się symfonii 2.0 z gwarancją i pobieramy aktualizację, gdy tylko pojawiają się jakiekolwiek zmiany. Teraz np moduł do JPK mi udostępnili. Odpowiedz Link Zgłoś
ela677 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 27.01.17, 21:08 Darmowe programy nie dostosują się do nowych wymagań fakturowania. Jeżeli chcesz mieć pewność, że Twój program będzie działał zgodnie z wymogami to lepiej zapłacić parę groszy. Ja używam . Prosty w obsłudze i bardzo funkcjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek123 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.43.123.200.ipv4.supernova.orange.pl 07.09.17, 11:45 Też polecam Faktura Small Business. Tutaj można poczytać czemu lepiej zainwestować w program do faktur zamiast używać darmowego: www.pewnybiznes.info/dlaczego-platny-program-do-fakturowania-jest-lepszy-niz-darmowy/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czesław Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.19, 13:07 A słyszeliście o programie Faktura VAT 2019 od Rafsoft? Darmowe jest tylko demo, ale ogólnie program nie jest drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malaruda Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.17, 21:12 sprawdź invoicivo - darmowy program do faktur online. Bardzo go lubie za łatwą obsługę i wygodne wystawianie korekty. Plus bardzo estetycznie zrobiony Odpowiedz Link Zgłoś
justdobosz21 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 17.10.17, 15:45 Nie polecam darmowych ze względu, że dane Twoje oraz Twoich klientów nie są strzezone. Polecam Ci tani Faqt. 100 zł wersja dożywotnia i wystarczy dla małej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 23.10.17, 13:01 W firmach ryzykowne jest używanie darmowego oprogramowania. Jak Ci coś padnie, to od dostawcy możesz otrzymać odszkodowanie w wysokości, którą zapłaciłeś. Nie masz żadnych gwarancji, a jakby nie patrzeć masz obowiązki związane i z samym księgowaniem, archiwizowaniem i ewentualnie ochroną danych osobowych kontrahentów. Nie wszystkich kosztów da się pozbyć. -------------- Warszawa fotograf Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MAX Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.43.134.13.ipv4.supernova.orange.pl 12.12.18, 13:29 Przetestuj sobie za darmo program Faktura Small Business od Mega-Tech. Program jest bardzo zrozumiały, szybko wystawisz w nim faktury, wyślesz je mailem. Licencja jest tania na miesiąc płacisz jakieś grosze więc naprawdę warto a program ma dużo funkcji. Jak Twoja firma się rozrośnie również sie przyda a cena pozostaje ta sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bobik Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.43.124.121.ipv4.supernova.orange.pl 12.02.19, 10:03 Korzystam z programu Faktura Small Business Handel https://www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business-handel/. Ten program do wystawiania faktur jest bardzo przydatny szczególnie dla kogoś kto ma duże zaplecze towarów i chce mieć nad nimi porządek :) jeżeli chcecie tworzyć kartoteki klientów, kontrolować sprzedaż, czy stany magazynowe a przy tym szybko fakturować to jest to idealne rozwiązanie :) dla mniej wymagających firma przygotowała program Faktura Small Business bez wersji magazynowej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czesław Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.19, 13:22 Darmowy program do fakturowania to będzie ciężko znaleźć ale mogę polecić do sprawdzenia wersję demo Faktura Vat 2019. A jak się spodoba to nie jest za bardzo drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaki Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.pe3ny.net 28.04.19, 07:56 zobacz rafsoft - ale chyba nie jest darmowy z darmowymi to uważaj - nic co darmowe dobre raczej nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anilop Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat IP: *.toya.net.pl 24.05.21, 10:35 Faktura Small Business od Mega-Tech - prosty program do fakturowania, przy takiej ilości faktur tym bardziej się sprawdzi: www.mega-tech.com.pl/jaki-program-do-faktur/ Odpowiedz Link Zgłoś
miilek Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 22.06.21, 13:16 Polecam program do fakturowania online Melpe melpe.pl/ Jestem jego współautorem i chętnie udzielę pomocy przy zapoznawaniu się z programem. Odpowiedz Link Zgłoś
larwenz Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 24.11.21, 09:25 Nie polecałbym darmowego programu do wystawiania faktur. Takie programy z reguły w pewnym momencie nie mają supportu i gdy zmienia się prawo (np nowe przepisy fiskalne) Musimy szukać kolejnego programu. Polecam zakup taniego programu ale z firmy która isnieje długo na rynku i jest firma ogólnopolską. Odpowiedz Link Zgłoś
italio70 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 13.06.22, 13:25 Spróbuj Pakiet Przedsiębiorcy Faktura VAT. Można go pobrać za darmo tutaj: www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat Odpowiedz Link Zgłoś
a.bosak38 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 07.03.23, 09:05 Cześć wszystkim, ja też się zagłębiam w ten temat programu do fv, bo ruszyłam z działalnością. Czytam, czytam i szukam. Dzięki wielkie za informację, sama pewnie też niebawem się podzielę swoją opinią. Głównie chodzi mi o program żeby miał możliwość wystawiania fv oraz not korygujących, robienia raportów i miał bazę nie w chmurze tylko na lokalnym komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bosak38 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 07.03.23, 09:09 Cześć wszystkim, właśnie niedawno ruszyłam z działalnością. Głównie chodzi mi o program żeby miał możliwość wystawiania fv oraz not korygujących, robienia raportów i miał bazę nie w chmurze tylko na lokalnym komputerze. Będę wdzięczna za info co nowego w tym temacie, co godnego jest polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bosak38 Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 24.03.23, 12:39 Witajcie, czasem coś zamieszczę dwa razy, ale tym razem zrobię to mam nadzieję raz a dobrze. Podzielę się moim doświadczeniem, chce powiedzieć, że testuje program do wystawiania fv który jest łatwy w obsłudze, intuicyjny. fajny-progrma.pl polecam bo ma dane przechowywane na lokalnym komputerze, wiadomo, ze ważne dane i wole zadbać o ich bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel-kapacki Re: darmowy program do wystawiania faktur Vat 01.06.23, 15:07 Za pomocą programu do faktur Firmino można wystawić za darmo do 3 faktur w miesiącu. Wystawić je można z poziomu przeglądarki, bądź aplikacji na telefon. Faktury dla swojej działalności wystawiam szybko, dzięki przejrzystemu interfejsowi. Polecam zobaczyć ten program do faktur i samemu przetestować tworząc darmowe konto Odpowiedz Link Zgłoś