kasiaczekb 12.07.07, 19:44 Witam serdecznie, mam pytanie, czy dostanę w Sądzie odpis wyroku mojego męża (do rozwodu) dotyczącego zatrzymania prawa jazdy po pijanemu. Miał dwa razy zabrane prawo jazdy i dwa wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_walczak Re: Wyrok z Sądu 14.07.07, 12:07 Nie była Pani stroną tego postępowania, więc zapewne nie otrzyma Pani odpisu wyroku. Jeżeli chce Pani użyć tego argumentu w postępowaniu sądowym, może Pani złożyć wniosek dowodowy o przeprowadzenie dowodu z akt innego postępowania, podając sygnaturę czy datę wyroku i oznaczenie sądu, gdzie toczyło się postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczekb Re: Wyrok z Sądu 14.07.07, 13:33 Ale niestety nie znam sygnatur i dat wyroków,ponieważ mój mąż wszystko zataił i dowiadywałam sie o tym po fakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_walczak Re: Wyrok z Sądu 14.07.07, 23:36 Może Pani również złożyć wniosek, aby to sąd zobowiązał drugą stronę do podania sygnatur i dat wyroków. Odpowiedz Link Zgłoś