kasia297 21.01.09, 11:23 planuje otwarcie agencji turystycznej w warszawie - nie wiem jak moglabym ja tanioi skutecznie zareklamowac ???moze jakies pomysly bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obadziarka Re: biuro podróży 08.03.09, 22:51 zalezy za jakie pieniazki. np dogadac sie z poczta polska na rozniesienie ulotek przez listonoszy przy okazji doreczania listów. Odpowiedz Link Zgłoś
monia420 Re: biuro podróży 11.03.09, 22:54 Pocztę Polską odradzam. Przy identycznej działalności wzięli chętnie pieniądze, ale ulotki roznieśli tylko tam, gdzie im pasowało. Dodam, że PP wynajmuje firmy do tej czynności. Słyszałam, ze można porozumieć się z listonoszami indywidualnie:) Tego typu działalność wymaga głównie dobrego - uczęszczanego miejsca. Reklama w czasopismach też może być ciekawa, ale tylko w tych, które docierają w otoczeniu biura. Może po prostu promocje (DOBRE) dla klientów, którzy przyprowadzą swoich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik58 Re: biuro podróży 14.03.09, 21:27 Nie wiem czy teraz jest to dobry czas na taki biznes :) a jakie wycieczki kraj czy zagranica? Giełda rolna Odpowiedz Link Zgłoś