Dodaj do ulubionych

Wynajem sprzętu IT przez firmy

IP: *.icpnet.pl 13.02.09, 15:06
Kożystalem z firmy livingston i nie bylem zadowolony (stary sprzet, kiepskie parametry), nastepnie znalazlem inną firme www.wynajem-sprzetu.com.pl byli tansi to rowniez sprzet ktory dostalem byl nowy i duzo lepsze parametry. Plecam ich! jakbyscie chcieli wiecej informacji piszcie na priv: slaw.poz@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: tommy Re: Wynajem sprzętu IT przez firmy IP: 150.254.85.* 13.02.09, 15:40
      Potwierdzam Pańską dobrą opinię na temat firmy spod adresu
      www.wynajem-sprzetu.com.pl
      Moja firma organizowała konferencję na Targach poznańskich i wynajmowaliśmy od
      nich kilkanaście laptopów oraz ekrany plazmowe.
      Usługa na bardzo profesjonalnym poziomie.

tommy
    • Gość: prezes68 Re: Wynajem sprzętu IT przez firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 13:36
      Pytanie do zorientowanych - wie ktoś gdzie można wynająć kilka identycznych
      ekranów plazmowych lub LCD (42" lub 50") na targo w Poznaniu w marcu 2009 ??
      Może ktoś polecić jakąś zaufaną, sprawdzoną firmę?
      • Gość: piotrf_HDI Re: Wynajem sprzętu IT przez firmy IP: 150.254.85.* 18.02.09, 16:59
        Polecam firmę PROBIS z Poznania. Nasza uczelnia (UAM) wynajmowała od nich plazmy
        na kongres i było OK, ale nie pamiętam niestety cen. Adres chyba był taki:
        www.probis.com.pl
        Powodzenia :-)
        Piotrek
    • Gość: julia Wynajem sprzętu IT przez firmy IP: *.chello.pl 21.11.09, 22:15
      ja korzystam z alphavision. najbardziej mnie zaskoczyla kreatywnosc i
      otwartosc ludzi na zmiany koncepcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka