Dodaj do ulubionych

potrzebny ktoś do naprawy boilera

08.02.11, 19:00
Cześć,

Był już wątek o malarzach, ja potrzebuję kogoś do naprawy boilera. Nie mam pojęcia, czy zajmują się tym hydraulicy, czy elektrycy, a może ktoś inny wink Cieknie woda z obu rur. Być może to tylko kwestia dokręcenia śrubek, a może być coś poważniejszego. Znacie kogoś, kto mógłby to zrobić i może przyjść wieczorem? Idealnie, jeśli wystawia rachunki.

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Małgosia
Obserwuj wątek
    • mamalal-ka Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 10.02.11, 11:36
      hydraulik ? wieczorem ? do obu rur i dokręcenia śrubek ? hhmmmmmmm
      Świetnie to zabrzmiało wink...tylko z tym rachunkiem przegiełaś wink
      hehheehehe (mam nadzieję, że nie uraziło nikogo moje poczucie humoruwink

...szkoda, że nie mogę pomóc w temacie sad
      • bachula_gr Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 10.02.11, 13:50
        mamalal-ka napisała:
        > hydraulik ? wieczorem ? do obu rur i dokręcenia śrubek ? hhmmmmmmm

Lalka, Ty swintuszku 'wink))

PS- jak ekipa budowlana? podbila Korynt?
        • mamalal-ka Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 10.02.11, 15:58
          bachula_gr napisała:
          > Lalka, Ty swintuszku 'wink))
          >
          > PS- jak ekipa budowlana? podbila Korynt?

No wiesz w tym wieku ma się różne faznazje wink hehehhe

...brygada prawie nagrana ...optymistyczne rozmowy w toku...
      • mal_gosia_w_gr Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 11.02.11, 01:10
        Hahaha A jak napiszę, że wcześnie rano zanim wychodzę do pracy, to będzie, że na śniadanie zapraszam :p A tak na serio, to ostatnio musiałam zapłacić hydraulikowi 140 euro, a to też była kwestia wymiany dwóch małych rzeczy i dokręcenia śrubek wink W dodatku je przekręcił i musiał przyjść jeszcze raz. Więc lepiej mieć papier do pokazania właścicielowi mieszkania wink Może powinnam zmienić tytuł na: męża szukam, bo znudziło mi się być mężczyzną w domu big_grin
        • bachula_gr Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 11.02.11, 13:03
          mal_gosia_w_gr napisała:

> męża szukam, bo znudziło mi się być mężczyzną w domu big_grin

Zdecydowanie, liczba odpowiedzi, zeby nie powiedziec pelnych ofert bylaby niewspolmiernie dluzsza wink)))
        • annielika Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 11.02.11, 18:42
          Malgosiu, u mnie wczoraj pekla rura w lazience i dzisiaj naprawial to taki jeden hydraulik. Genialny po prostu. Skul sciane, naprawil, potem pieknie poprzyklejal kafelki... no jestem nim zachwycona, bo lazienke zostawil czysciutka, bez sladu naprawy. Jak chcesz namiary, to daj znac. A i zaplacilismy za te przyjemnosc 80e, z materialem, robocizna, i jeszcze nam dodatkowo jakies nakretki powymienial, bo woda kapala pod umywalka.
    • penteli Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 11.02.11, 15:52
      Małgosiu, a gdzie Ty konkretnie mieszkasz? Mam tu takiego elektryka parającego się również hydrauliką, tylko nie wiem, czy nie byłoby dla niego zbyt daleko. Jeśli nie chcesz się ujawniać na publiku, to napisz na gazetowego maila. Pozdrawiam.
      • penteli Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 11.02.11, 15:54
        Ojczyzna polszczyzna... Korekta. Jeśli nie chcesz podawać takich informacji na forum, to napisz do mnie na maila gazetowego.
        • mal_gosia_w_gr Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 11.02.11, 19:27
          Dziewczyny dziękuję ślicznie za odpowiedzi. Ewa, mieszkam w centrum, blisko Ermou. Annielika, twój opis Pana hydraulika brzmi tak, że nie mogę odmówić wink Dodatkowe pytanie: mówi po polsku czy tylko po grecku (czyli dogadam się, czy będzie na migi- ha! nie napiszę, że mowa ciała, bo znowu Was poniesie) wink
          • bachula_gr Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 12.02.11, 08:14
            Annielika, twój opis Pana hydraulika brzmi tak, że nie mogę odmówić wink
            Dodatkowe pytanie: mówi po polsku czy tylko po grecku

Mal_gosiu_w_gr, hydraulik wzrokowiec wink )) wiec jezyk nie powinien mu przeszkodzic w eliminacji usterki. Nie wybrzydzaj, bierz chlopa z referencjami.
          • annielika Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 14.02.11, 08:21
            Sorki, ze dopiero teraz ale to byl valentykowy weekend...

Hydraulik jest Grekiem, wiec musisz pokombinowac troche, bo po polsku ni w zab.

Sokratis kom. 6973798767

smile
            • annielika Re: potrzebny ktoś do naprawy boilera 14.02.11, 08:23
              Malgosia poslalam ci tez maila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka