Dodaj do ulubionych

Pomoc dla Irminy!:)

12.10.11, 14:32
Hej wszystkim!
Ja i moja przyjaciolka Nataszka bierzemy udzial w konkursie- pomysl na reklamesmile Zrobilysmy maly filmik z udzialem naszych przytulanek Q-ties i teraz nadszedl czas by pozbierac troszke "lubie to".
Wejdzcie na link podany nizej, zobaczcie filmik- jest po grecku, ale mysle, ze dacie radesmile i pod filmikiem nacisnijcie prosze "lubie to".
A jesli poprosicie swoich znajomych by tez zaglosowali na ten filmik, to juz wogole bedzie wspaniale!!!!!
Dzieki z gory za pomoc!!
link: tvspot.ricardo.gr/hbkr#.TpShgIDqhZs.facebook

Nowa, ale gotowa do dzialani uczestniczka Forum!!!
Obserwuj wątek
    • mamalal-ka Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 15:21
      Fajny ten Wasz filmik irminalevanti!

irminalevanti napisała:
      > Nowa, ale gotowa do dzialani uczestniczka Forum!!!

No to kreatywna nowicjuszko proponuję swoje uczestnictwo
      w naszym odjazdowym forum rozpocząć od paru słów o sobie
      będzie nam bardzo miło wink
      • irminalevanti Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 16:05
        Kiedys juz nawet przygotowalam taki wstepik o sobie, ale jakos nie wyszlo mi wtedy forumowanie. Ostatnio caly czas pochlania mi praca plus mezus!!!
        Podsylam wiec teraz tych pare zdan o sobie. Mam nadzieje, ze jest ok jesli zamieszcze je tutajsmile

Witam!
        Nazywam sie Irmina Levantismile Jestem Polka, ale od prawie 3 lat mieszkam w Grecji, w Atenach bedac bardziej dokladnasmile Przyjechalam do Grecji odwiedzic moja przyjaciolke, ktora studiowala tutaj dzieki wymianie studentow Erasmussmile Ona wyjechala juz stad a ja jak widac zostalamsmile Dlaczego? Z powodu MILOSCI- serduszko zapukalo mile do Kostasasmile, ktory jest teraz moim mezusiemsmileNie mamy jeszcze dzieci, ale wszystko przychodzi w swoim czasie i mysle, ze niedlugo pojawi sie i male BuBusmilehahaha
        Jak na razie zycie w Grecji odbieram raczej pozytywnie-oczywiscie wszedzie mozna znalezc wady itd., ale ja raczej sie na tym nie koncentrujesmile Jaka jest moja "kariera zawodowa"? hahaha Na poczatku pracowalam jako recepcjonistka w hotelu-ta praca dosyc szybko sie pojawila i tam nauczylam sie rowniez greckiegosmile, ale niestety byla to jedynie praca sezonowa wiec po paru miesiacach zostalam bezrobotna. Pozniej przyszedl kryzys i teraz nawet nikt nie chce ze mna sie umowic na rozmowe kwalifikacyjna. Siedze wiec w domu, ale nie marnuje czasusmile Zawsze lubilam szycie wiec zaczelam od niedawna robic z moja kolezanka pluszakismile Recznie robione zabawkismile Praca mila, kreatywna, w domu, ale jedynie jako hobby mozna to traktowac-przynajmniej jak na raziesmile Pieniazkow na zycie z tego nie ma, za to duzy ubaw i przynajmniej poczucie, ze cos sie dzieje wokol mniesmile Jak bedziesz chciala zobaczyc nasze stworki to zapraszam na Facebook:www.facebook.com/Qties.Something.More.Than.Toys blog: q-ties-something-more-than-toys.blogspot.com/ lub Flickr: www.flickr.com/photos/q-ties/
        W Polsce skonczylam prawo na Uniwersytecie Warminsko-Mazurskim w Olsztynie, chodzilam rowniez do szkoly muzycznej, ale to w sumie moge tylko w CV napisac bo tutaj moje zycie zmienilo sie totalniesmilehahaha Lubie zmiany wiec nie narzekam- ale troszke pogaduszek z dziewczynami mi brakujesmile Wiec jesli uwazasz, ze tych kilka slowek o sobie wystarczy by wejsc w grono forumowiczek to ja chetnie sie zapiszesmile
        Pozdrawiam
        Irmina Levanti
        • mamalal-ka Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 17:06
          irminalevanti napisała:

> Wiec jesli uwazasz, ze tych kilka slowek o sobie wystarczy by wejsc w grono forumowiczek to
          > ja chetnie sie zapiszesmile

Jasne, że wystarczy, witaj w naszym gronie...trochę kreatywnej świeżości się przyda,
          nie dziewczyny?
          • morita11 Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 17:40
            Wejdzcie na link podany nizej, zobaczcie filmik- jest po grecku, ale mysle, ze dacie rade smile
            Swietny tekst wink
            • irminalevanti Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 17:45
              hahaha- dziekismile
            • bachula_gr Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 17:46
              morita11 napisała:

> Wejdzcie na link podany nizej, zobaczcie filmik- jest po grecku, ale mysle,
              > ze dacie rade smile

> Swietny tekst wink

Ja ze strachu az nie wchodze, morita. musze sobie powtorke zrobic najpierw.
              A pluszaki cudne.
              • irminalevanti Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 17:50
                Pluszaki to najlepiej na zywo jest zobaczycsmile Oj kazdy z nich ma charaktereksmile hahahaha
                Jak bedzie okazja to dam wam znac gdzie w danej chwili sie wybieraja- to moze sie spotkacie i pogadaciesmilehahaha
          • irminalevanti Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 17:44
            Wiec jeszcze raz witam i wielkie dzieki za cieple przywitaniesmile!
    • koxanaki Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 20:17
      Witaj! Pluszaki sa cudne!
      Reklame zrozumialam dzieki obrazkom tongue_out
      • bachula_gr Re: Pomoc dla Irminy!:) 12.10.11, 20:24
        koxanaki napisała:
        > Reklame zrozumialam dzieki obrazkom tongue_out

Niech zyje pismo obrazkowe tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka