Dodaj do ulubionych

rozpakowuje sie

10.04.12, 00:03
jeszcze w dwupaku smile ale dziewczynki juz ostatnia prosta smile jakis miesiac i siostra Anastazji przyjdzie na swiat smile po wielkanocy mam wizyte u ginekologa i pewnie juz konkretnie ustalony zostanie termin cesarki na poczatek maja smile takze trzymajcie kciuki bo niby wiem z czym sie je cesarka ale znowu sie troszke boje...
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: rozpakowuje sie 10.04.12, 08:35
      agapi-mou napisała:

> jeszcze w dwupaku smile ale dziewczynki juz ostatnia prosta smile jakis miesiac i sio
      > stra Anastazji przyjdzie na swiat smile po wielkanocy mam wizyte u ginekologa i pe
      > wnie juz konkretnie ustalony zostanie termin cesarki na poczatek maja smile takze
      > trzymajcie kciuki bo niby wiem z czym sie je cesarka ale znowu sie troszke boje
      > ...

Andzela, to udanego finiszu. Ja nie wiem czym sie je cesarke ale bedzie dobrze.
      Moze uczcisz Dzien Pracy i urodzisz 1 maja zarowno Polke jak i Greczynke (2-w-1)?
      Dziwne daty sa fajne (moje dziewczyny z 1/4 i 7/7)
      • mamalal-ka Re: rozpakowuje sie 10.04.12, 13:20
        Nic się nie bój ja potrójna "cesarzowa" Ci to mówię ! Pójdzie jak z płatka ! ...tylko uprzeć lekarzy żeby nie prowadzili przy Tobie głupich rozmów podczas zszywania hehehehe moi przeszli sami siebie ! Dobrze, że anestezjolog potraktował mnie lekkim głupim Jasiem czyli wódeczką z cytrynką jak on to nazwał wink bo pękła bym ponownie ze śmiechu !
        Rzeczywiście fajnie jest móc wybrać sobie datę 1/5 lub 5/5 są ok !
        • bachula_gr Re: rozpakowuje sie 10.04.12, 14:33
          Jako podwojny "plebs" wydajacy dzieci na swiat sn powiem, ze idealnie to jest rodzic w dzien bo te nocne atrakcje kompletnie czlowieka wytracaja z rownowagi (Krycha byla tak napalona na 7/7 w metryce, ze wody odeszly o 4 rano)

Tak czy siak bedzie dobrze i juz niedlugo bedziesz dumna przedstawicielka modelu 2+2 w ujeciu polsko-greckim.
    • koxanaki Re: rozpakowuje sie 10.04.12, 21:33
      Nie wiem jak sie przechodzi cesarke, ale skoro Ty juz masz jedna za soba, a lekarz pewnie tez to bedzie dobrze smile
      • tutanka Re: rozpakowuje sie 13.04.12, 07:53
        Trzymaj się kochana, będzie dobrze smile
        Ja posmakowałam kilku godzin sn i w końcu była cc i cesarkę zniosłam dobrze i szybko doszłam do siebie, a sn wspominam bardzo źle. Na szczęście w Polsce wprowadzili przepis, że po pierwszej cc nie musisz się zgodzić na sn smile
        A masz tak planowany poród, że na konkretny dzień masz się stawić, przed terminem, czy dopiero jak coś się zacznie dziać?
        • agapi-mou Re: rozpakowuje sie 14.04.12, 14:10
          W czwartek planuje sie wybrac do ginekologa i ustalimy termin kiedy mam sie stawic na cc Ale przyznam ze ostatnio o tym rozmawialismy i byla propozycja od ginekologa 1.05 ale ja powiedzialam ze na pierwszego maja to my grilujemy rodzinnie i jeszcze wolalabym posiedziec w dwupaku wink a z mojej strony propozycja 05.05 spotkala sie z odpowiedzia ze to sobota i anestezjolog bedzie nas przeklinal ze specjalnie bedzie musial isc do pracy (inaczej bowiem gdy jest porod sn a inaczej gdy porod na randewu wink. Wprawdzie rodze w prywatnej klinice i niby placisz i oczekujesz wink ale tak mysle ze z anestezjologiem lepiej nie zadzierac hehehe wink wiec wstepnie byla mowa o 04.05 ale jak mowie w czwaretk jeszcze nas obie zobaczy czy moze nie ma potrzeby wczesniej. Ja przy Anastazji bardzo dobrze wrecz znioslam cesarke ale tak jak i wtedy tak i teraz mam troche stracha bo jakby nie bylo to sie idzie pod noz... Przy Anastazji to w sumie nie mialam czasu zeby sie bac bo po terminie jak bylam na wizycie gdy juz zamknelam 40 tydzien (czwartkowe popoludnie) i po zbadaniu lekarz stwierdzil ze nie ma u mnie szans na porod naturalny i od razu nastepny dzien z rana mialam sie stawic na cesarke. A tak teraz przy drugiej corce im blizej tym wiecej o tym mysle ze mnie beda cieli i wogle i tak jakos mam agxos. Ale powtarzam sobie i nie tylko ja ze wszystko bedzie dobrze
          • bebiak Re: rozpakowuje sie 14.04.12, 14:32
            Agapi-mou, trzymam kciuki za powodzenie całej akcjismile
            Don't worry: my dzielne jesteśmy a Grekom przy nas też, jak czytam, jakoś dobrze idziesmile
            • mamalal-ka Re: rozpakowuje sie 14.04.12, 20:05
              Tutanka lepiej wybierz pierwszego..... zawsze to dzień wolny dużo czasu na przygotowanie imprezki a i można również jak ktoś lubi od rana zacząć imprezowanie!wink
    • agapi-mou Re: rozpakowuje sie 26.04.12, 14:24
      zaklepane... 04.05 czyli rowno za tydzien urodzi nam sie druga coreczka no chyba zeby mi wody odeszly wczesniej albo przyszly bole co raczej sie nie zdarzy bo mala jak jej siostra wysoko i wcale sie nie pcha do wyjscia smile
      • mamalal-ka Re: rozpakowuje sie 26.04.12, 21:13
        No to czekamy na następną forumową dziecinę wink
        Przypomniałam sobie jak 5 miesięcy temu byłam na Twoim miejscu...oj nosiło mnie okropnie!
        Wykorzystaj ostatnią szanse i porządnie się wyśpij !

• jagienkaaa86 Re: rozpakowuje sie 27.04.12, 22:46
          Udanego rozwiązania agapi!!!!!!! Serdecznie Cię pozdrawiam!
          • tutanka Re: rozpakowuje sie 02.05.12, 13:02
            To już niedługo smile Jak się czujesz? Nic się nie dzieje? Czekamy.
            • agapi-mou Re: rozpakowuje sie 02.05.12, 13:56
              No niedlugo bo pojutrze smile Ja czuje sie ogolnie dobrze tylko taka spuchnieta i ciezka ale to do wytrzymania smile i niewyobrazam sobie jak tutaj chodzic w ciazy w takie upaly cale lato Anastazja tez czeka na siostrzyczke i wola do brzuszka "beba ela" Walizka do kliniki spakowana spioszki i pierwsze ubranka po Anastazji odswiezone i poukladane w szafkach smile i czekamy
              • mamalal-ka Re: rozpakowuje sie 02.05.12, 16:07
                Wali serducho, co??? Z radości oczywiście nie ze stresu przecież to już przerabiałaś, prawda?!?
                Najfajniejsza jest ciekawość jak będzie wyglądała dziecina przynajmniej my bardzo spekulowaliśmy na ten temat....no i wyszła wymarzona...dokładnie taka jak zamawiałam hehehehe!
                Ściskam cię leciutko i czekamy na wieści !
    • bachula_gr hej, hej, jak rodzinka 2+2 ????? 05.05.12, 06:12
      Bo my tu juz 5/5 mamy dzis.
      • mamalal-ka Re: hej, hej, jak rodzinka 2+2 ????? 05.05.12, 12:25
        Nasza ciekawość sięgnęła zenitu...no ale nie wszyscy mają to szczęście co ja i zaraz po porodzie podkradają internet z sąsiedniej knajpy wink
        Dajmy dziewczynie spokojnie wrócić do domu 4 dni po cesarce powinni ją wypuścić .
        • bachula_gr Re: hej, hej, jak rodzinka 2+2 ????? 05.05.12, 13:56
          mamalal-ka napisała:

> Nasza ciekawość sięgnęła zenitu...no ale nie wszyscy mają to szczęście co ja i
          > zaraz po porodzie podkradają internet z sąsiedniej knajpy wink

eee tam, z knajpy to chyba w Grecji bo w Polsce to dziewczyny online rodza, zdjecia wysylaja, fora informuja wink
    • agapi-mou Re: rozpakowuje sie 05.05.12, 19:40
      okazuje sie ze klinika ma wi-fi smile tak wiec nasza druga cora urodzila sie 04.05 o 9 z rana smile waga 3350 gr i mierzy 50 cm tak wiec kruszynka smile obie czujemy sie dobrze a do domu pewnie we wtorek smile pozdrowienia i dziekuja za kciuki smile
      • mamalal-ka Re: rozpakowuje sie 05.05.12, 22:05
        Super! Podwójna mamuśko ! Odpoczywaj i ciesz się swoim szczęściem !
        Twoja córcia pobiła moja Nelcie o 300 gr wiec nie taka kruszynka wink!
        Jeszcze raz gratuluje !
        • penteli Re: rozpakowuje sie 05.05.12, 22:08
          Ogromne uściski i najszczersze gratulacje.
      • koxanaki Re: rozpakowuje sie 06.05.12, 05:57
        Gratulacje serdeczne i dla corci wszystkiego dobrego po tej stronie brzucha wink
    • sylwialew Re: rozpakowuje sie 06.05.12, 11:17
      Buziaki dla naszej najmłodszej polki smile

Gratulacje kochana !!!
    • bebiak Gratulacje:) 06.05.12, 14:17
      Niech zawsze będzie szczęśliwa a Wy szczęśliwi razem z Nią i dzięki Niejsmile
    • agapi-mou Re: rozpakowuje sie 07.05.12, 22:32
      Dziekujemy za wszystkie gratulacje smile
      Ja dzis ostatni dzien w klinice jutro nareszcie do domku smile juz sie doczekac nie moge smile
      Anastazja jak na razie jest szczesliwa z posiadania siostry smile i chce bebe do domu smile objawow zazdrosci jeszcze nie dostrzegam i wyglada na to ze bedzie dobrze smile
      • tutanka Re: rozpakowuje sie 11.05.12, 09:06
        Gratulacje!!! Malutka kruszynka smile
        Czekamy na zdjęcia wink
        Ale chyba coś się wcześniej zaczęło, skoro 4 maja się urodziła? Bo przecież cc miałaś na 5.05 zaplanowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka