wiweiorex 26.05.12, 00:56 Beatko, szczęścia w tonach, kasy w milionach, wielu lat śmiechu, od pracy oddechu, za oknem słońca, podróży bez końca, niech marzenia się spełniają, niech bogowie Ci sprzyjają. Wszystkiego pięknego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalal-ka Re: Bebiak - Xronia Polla! 26.05.12, 01:29 XRONIA POLLA KAI KALA ! Wszystkiego wymarzonego Ci życzę! Żyj intensywnie, zakochaj się do szaleństwa, popełniaj małe grzeszki.... Bądź zawsze tą Beatką którą znamy i kochamy i nigdy się nie zmieniaj! Ściskam najmocniej jak potrafię.....i pewnie mi się dzisiaj przyśnisz wszak to już 2.30 w nocy! Buziaki! Odpowiedz Link
izka7790 Re: Bebiak - Xronia Polla! 26.05.12, 07:34 Niech ten radosny dzień na zawsze Twe troski odsunie w cień i niech sie śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęsliwych i długich lat! Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Bebiak - Xronia Polla! 26.05.12, 08:27 Samych szczęśliwych dni, a czego tylko pragniesz by życie dało ci. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Bebiak - Xronia Polla! 26.05.12, 09:57 Najlepszego!!!! Urodzic sie w Dzien Matki to chyba wiecej niz tylko w czepku? Badz i TY (nadal) najbardziej grecka z polskim mam, najwspanialsza tesciowa (kiedys tam) i nasza forumowa gwiazda. S T O L A T !!! Odpowiedz Link
sylwialew Re: Bebiak - Xronia Polla! 26.05.12, 12:30 No to Xronia sou Polla nasza polko w Polsce Buziaki Odpowiedz Link
kalanitka Re: Bebiak - Xronia Polla! 26.05.12, 12:50 Wszystko co zamierzysz niech ci się spełni, a dobry czas niech trwa jak najdłużej. I w tym dniu i w następnych wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
bebiak Re: Bebiak - Xronia Polla! 26.05.12, 17:51 O, jak tu miło, o, jak sympatycznie Jak wiecie, za życzenia nie dziękuję ale mówię: niech się stanie, mówię AMEN! Dziewczyny, jesteście kochane Odpowiedz Link
bebiak Nasza wspólna urodzinowa kolacja:) 26.05.12, 21:33 Dla tych, które zadzwoniły do mnie, pisały sms-y, mms-y i maile, śpiewały, recytowały wierszyki i to nie tylko po polsku (co za ukryte talenty w Was drzemią?), które tak pięknie pisały na Fb wklejając śliczne zdjęcia i sytuacyjne linki, które i tutaj przybyłyście do mnie z pięknymi życzeniami - przygotowałam urodzinową kolację. Z greckim białym winem Dla Was! Proszę się częstować! Smacznego! Kali oreksi Odpowiedz Link
rene1231 Re: Nasza wspólna urodzinowa kolacja:) 27.05.12, 13:02 Ja jak zwykle spóźniona wrrr Urodziny to jak wypicie kolejnego kieliszka... Lepiej się czujesz, gdy nie liczysz ile ich już masz na swoim koncie. Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Tym dniu zdarzeń. Sto lat dobra duszyczko Odpowiedz Link
bebiak Re: Nasza wspólna urodzinowa kolacja:) 27.05.12, 22:43 rene1231 napisała: > Ja jak zwykle spóźniona wrrr No co Ty! Toż wczoraj przysłałaś mi mms'a z życzeniami i zdjęciem pięknego kwiatka... Jaka znowu spóźniona? Ej Rene, Rene... Odpowiedz Link