Gość: i.s IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.10.06, 19:08 poszukuje widomosci o miescie prosze o strone internetowa dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simple Re: Bradford IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.10.06, 19:22 www.google.com u welcome :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Bradford IP: *.server.ntli.net 26.10.06, 20:49 Dlaczego Bradford??? Fuuujjjjjjj..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Author Re: Bradford IP: *.proxy.aol.com 26.10.06, 22:43 Nawet pluskwy sie z tamtad wyprowadzaja.blee Odpowiedz Link Zgłoś
tbo5r Re: Bradford 27.10.06, 01:03 jedz stary zwiedzanie pół swiata masz za darmo, a te kuchnie etniczne! indie, pakistan, ino sie nie zdziw jak pies ci przepadnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bradford IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 16:08 Zgadzam sie- Bradford to najbrzydsze miasto jakie kiedykolwiek widziałam.Ale jesli chcesz tylko zarobic i wracać to jedź własnie tam. Mieszkania są tam bardzo tanie. Ja wynajmowałam domek dwa pokoje, living room, kuchnia,lazienka, ogródek za 280 funtów na miesiac. Domek w dość ladnej okolicy, w dobrym stanie, ładnie wyposażony, umeblowany. O wiele tańsze jest tez jedzenie.A i o prace bardzo latwo, w kazdej branzy. Mam porównanie bo oprócz Bradford mieszkałam w Crawley (west sussex)i w Bath. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Bradford IP: *.server.ntli.net 27.10.06, 22:37 hehe taki troche inny swiat.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bradford IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:34 Bardzo inny swiat! Na dłuzsza mete nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elbire Re: Bradford IP: *.server.ntli.net 28.10.06, 14:16 mozna niechcacy skasztanieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś