Dodaj do ulubionych

WIELKI DZIEŃ EWELINY

23.06.12, 21:38
Ewelinko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Wyobrażam sobie jaką śliczną panną młodą jesteś!

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.
(Jean Paul Satre)

...i trochę kulinari...
"1/2 kg miłości 3 łyżki zazdrości 10 dkg zaufania 2 krople na "nerwach grania" 6 gramów cierpliwości 3 dkg wyrozumiałości 5 łyżek humoru 10 łyżeczek wigoru - wszystko razem dokładnie mieszamy i doskonałe małżeństwo mamy!" wink
Obserwuj wątek
    • penteli Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 23.06.12, 22:02
      Życzę Wam, żeby od teraz do nieskończoności każdy Wasz wspólny dzień był wielki, niezapomniany i piękniejszy od poprzedniego.
      Żeby Wasza miłość każdego dnia była silniejsza, niż dnia poprzedniego i słabsza, niż nadchodzącego.
    • bachula_gr Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 23.06.12, 22:54
      Oooo... a tak niedawno wybieralysmy forumowo kiecke dla Annieliki - pamietacie? wink
      A tu kolejna panna mloda z klubu Wandy_co_nie_chciala_ Niemca..... tylko Greka.

Najlepszego na nowej polsko-greckiej drodze zycia!!!!!!

Ps- fotoreportaz bedzie? wink
    • sylwialew Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 24.06.12, 09:44
      Zeby radość dnia dzisiejszego trwała wiecznie smile

Pozdrawiam i całuję
    • annielika Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 24.06.12, 10:12
      Ode mnie rowniez wszystkiego najlepszego jeszcze raz na zaobraczkowanej drodze zycia. Slub byl piekny, Ewelinka jak ksiezniczka cudna, jedzenie switne, widoki zapierajace dech w piersiach... Jednym slowem niezapomniany wieczor!!!
      • bachula_gr Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 25.06.12, 06:50
        Slub w Dzien Ojca.........my tez chcielismy ale wszystko pod Wawelem bylo pozajmowane i slubowalismy 24go.... 11 lat temu wink
    • bebiak Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 25.06.12, 23:13
      Ja, jak napisałam przed chwilą na Fb, jestem niezwykle wzruszona tym, że to się stało, że jak dla mnie nagle he he, bo nie kontrolowałam czasu.. .Coś ściska za gardło, bo Ewe dla mnie to takie słodkie dziecko (bez urazy) a tu proszę: poszła nam za ten mąż..
      Ewe, wierzę, że będziesz zawsze tak szczęśliwa jak w dniu swego ślubu, wierzę, że żadne siły nie dadzą rady zburzyć tego coście już razem zbudowali i co jeszcze wspólnie zbudujecie... Niech I. będzie dla Ciebie zawsze wsparciem, niech dba o Ciebie bo o kogoś tak kruchego dbać przecież trzeba i wierzę, że I. dobrze spełni swoją rolę.
      Szczęścia i miłości dla Was obojga z głębi mego serca.
      Całuję i ściskam Cię mocno.
      • annielika Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 26.06.12, 07:08
        Ewelinka krucha? No malej postury, ale ona jest najmocniejsza kobieta jaka znam. smile
        • orangewomen Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 01.07.12, 21:22
          Bebiaku mou, bosz jakie cudowne zaskoczenie, ze ktos postrzega mnie jako slodkie dziecko - bo zmarszczki spedzaja mi sen z powiek, a charakter mam dosc wredny smile

A Tobie Agnes dzieki za docenienie, bo milo wiedziec, ze jednak ta sila jest widoczna czasami smile
    • orangewomen Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 01.07.12, 21:16
      Jak zwykle troche spózniona, no ale był ślub, później wreszcie chwila by poświęcić się polskim gościom a następnie pakowanie wszyscy razem na wariackich papierach i każdy w swą strone: rodzina do Polski a my w podroz wink No ale do rzeczy:

Kochane Moje Polki dziękuję najpiękniej jak mogę, z całego serca. Och piękny to był dzień, szkoda tylko, że tak szybko minął i ze nie mozna powtorzyc!!! Moj, teraz juz maz smile, skomentowal: "Najpiekniejszy dzien w zyciu" smile

A teraz dumnie noszac obraczki swietujemy nowy stan cywilny smile

Gdyby, ktoras miala watpliwosci to polecam i jakby co to rada sluze wink

P.S. Kasiu dziekuje za pamiec i za watek.
      • orangewomen Re: WIELKI DZIEŃ EWELINY 01.07.12, 21:24
        No poki co skromny album jest na facebooku...
    • orangewomen Kolejna proba wstawienia zdjecia 01.07.12, 21:55
      Ucze sie tego, co Wy nauczylyscie sie od Madame_Zuzu w 2009 - coz za wstyd!!! No nic probuje dalej, gdyby sie nie udalo to prosze szanowne szefowe o usuniecie tych nieudacznych prob!!!! smile

https://farm8.staticflickr.com/7269/7481537680_12c14e4a32_b.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka