bebiak 18.02.13, 22:31 Wiem, że jestem gap[owata ale żeby aż tak? Pokażcie mi gdzie jest nasza ściąga a potem ten wątek wywalcie, OK? Pokażcie mi szybko, bo mam wrażenie, że jutro ktoś świętuje No! Przepraszam za gapiostwo... weweos! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: Gdzie jest ściąga? 19.02.13, 07:12 Tam gdzie zawsze, link we wstepie: forum.gazeta.pl/forum/w,26121,120255051,120255051,Kiedy_swietujemy_i_gdzie_mieszkamy_w_Grecji.html a przyjemnosc zalozenia watku uyrodzinowego tej co nas dla Cypru zdradzila zostawiam Tobie. Chetnie sie dopisze Odpowiedz Link
bebiak Re: Gdzie jest ściąga? 19.02.13, 08:00 Słuchaj Ty.. no.. Albo ja jestem jeszcze większa gapa niz myślałam albo Ty jesteś wielki cFaniak i mnie w bambuko robisz! W tym linku to mam napisane (kopiuję): Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana. I co? I co? No! Gdzie jest ściąga ja się Ciebie pytam! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Gdzie jest ściąga? 19.02.13, 08:35 a zalogowana jestes? Bo mi tak wypluwa jak mi sie zalogowac nie chce. Odpowiedz Link
bebiak Re: Gdzie jest ściąga? 19.02.13, 09:52 Sure, że jestem ale niestety.... Zawsze był przyszpilony a teraz gdzie go widzisz? Odpowiedz Link
izka7790 Re: Gdzie jest ściąga? 19.02.13, 10:11 Specjalnie się zalogowałam, żeby sprawdzić i niestety mi też wyskakuje komunikat: "Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana" Odpowiedz Link
bebiak Re: Gdzie jest ściąga? 19.02.13, 10:16 Ufff, już mi lepiej! Dzięki Iza! Nie ma w ogóle jak dla mnie tamtego wątku ze ściągą i z miejscami zamieszkania (wspólny taki był). Pozostał tylko ten na górze ale on od zawsze nie działa... Basia pewnie widzi inaczej jako admin ale my, male szaraczki, nie widzimy Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Gdzie jest ściąga? 19.02.13, 10:34 Ok, ja nadal widze ale widze tez, ze watek sie zarchiwizowal wiec tworze nowy acz ze starymi danymi Sprawdzcie czy link ze wstepu dziala. Bo u mnie oczywiscie tak.... Odpowiedz Link