Dodaj do ulubionych

Roger Waters The Wall

12.07.13, 23:14
Dziewczęta, czy któraś z Was się wybiera? Kupiłam bilet chyba w lutym i właśnie się dowiedziałam, że zamiast na Stadionie Olimpijskim koncert odbędzie się w Terra Vibe (Malakasa). Jestem w kropce, jak tam dotrzeć? Jutro zbadam opcje podane na stronie parku, ale czarno to widzę... A nie zamierzam odpuścić! Ratunku!!!
W dodatku mięliśmy jechać z dwójką przyjaciół...
Obserwuj wątek
    • mamalal-ka Re: Roger Waters The Wall 14.07.13, 17:10
      Łomatko co Ty mówisz !!! My też się wybieramy...choć z biletami czekam do ostatniej chwili...
      zdzwonimy się koniecznie !!!
      • mamalal-ka Re: Roger Waters The Wall 14.07.13, 17:23
        Ewa tu masz czym dotrzeć.....a ja już jestem wku...bo cała wyprawa chyba runie !
        No bo jak się będę tłukła z chłopakami!Do stadionu mamy takie super połączenie !
        Przełożyli tez z 31 na 1 sierpnia??? Co u diabła? Czy tu wszystko musi być porąbane !
        • mamalal-ka Re: Roger Waters The Wall 14.07.13, 17:24
          www-linkinparkgreece.pblogs.gr/2008/03/terra-vibe-park-plhrofories-prosbashs.html
          wink
          • penteli Re: Roger Waters The Wall 14.07.13, 18:46
            www.didimusic.gr/el/news/leoforeia_gia_to_terra_vibe.html
            Jutro tam będę dzwonić. Wspomniane Sunways Travel nie istnieje. KTELu nie sprawdzałam, ale pociągiem jest problem z powrotem (pierwszy pociąg ok.6-tej rano).
            Także jutro będę dzwonić do tej firmy.
            • penteli Re: Roger Waters The Wall 15.07.13, 20:48
              Sprawa zakończona, koncert na stadionie w środę 31-go.
              • bebiak Re: Roger Waters The Wall 15.07.13, 22:48
                U nas też będzie - blisko mnie, na Stadionie Narodowym, 20 sierpnia:
                www.eventim.pl/roger-waters-the-wall-live-bilety-warszawa.html?affiliate=PLE&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&key=852754$2454386
                - tylko co to za godzina na koncert w roboczy dzień?
                Zaskoczenie pełne!
                • penteli Re: Roger Waters The Wall 16.07.13, 22:00
                  Hmmm, rzeczywiście ciekawa godzina. Ale przyznam się, że urwałabym się z każdej pracy za każdą cenę, żeby tam być.
                  • mamalal-ka Re: Roger Waters The Wall 18.07.13, 23:52
                    A mi wyjechała teściowa na 2 tygodnie i załamka totalna ! Niania poszukiwana!
                    ...tylko Neli niestety nie toleruje zbyt wielu nianiek !!!
                    Dlaczego ona mi to zrobiła buuuuuu...miała jechać na tydzień !
                    • morita11 Re: Roger Waters The Wall 22.07.13, 07:29
                      Podrzuc mala do mnie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka